Jump to content

Ποιο θεωρειτε το καλυτερο παιχνιδι που εχετε παιξει ποτε?(γενικα)

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Excerion (Arcade, Namco 1983).

Dig Dan (Arcade, 1985).

Far Cry

Far Cry

Far Cry

Crysis Warhead*

CMC2

NFSU

Ερώτηξις: στο Half Life2 είχα κολλήσει στην πολύ αρχή σε ένα σταθμό τραίνου που πρέπει να βρεις κάπου μία δίοδο (εμένα με πατάει συνέχεια το τραίνο :bye:). Πως τη σκαπουλάρω από κει βρε παιδιά? ? ? ? :red:

*Κάποια νεώτερα βρίσκομαι στην προσπάθεια να τα "συμπαθήσω", αλλά παρά τα υπέροχα γραφικά τους κτ κτλ κτλ γίνεται τόσο της τατάνας από τουφεκίδι και από δράση που δε σου αφήνουν περιθώρεια να τα απολαύσεις. Κρίμα.

Ερώτηξις: στο Half Life2 είχα κολλήσει στην πολύ αρχή σε ένα σταθμό τραίνου που πρέπει να βρεις κάπου μία δίοδο (εμένα με πατάει συνέχεια το τραίνο :bye:). Πως τη σκαπουλάρω από κει βρε παιδιά? ? ? ? :red:

οταν βγεις απο το τρενο πας καπου στα αριστερα σε μια πορτα που ειναι κατι combine

χτες τερματησα το ff 12, μεγαλη παιχνιδαρα τελικα, και απο σημερα ατχιζω το ff 10.Εχω ακουσει οτι και αυτο αυτο το ff ειναι καλο.

Την πάλεψες με το battle system του 12? Δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν λες το τελείωσες τι εννοείς; :p

Απλά τον τελικό ή το τελείωσες; Αυτά τα παιχνίδια είναι πραγματικά ατελείωτα, με τόσα side quests κλπ. Κάθε ένα τους είναι αριστούργημα..

Εγώ έχω μείνει στο 10 έχω πάρει τον τελικό, αλλά έκανα load το last save και προσπαθώ να μαζέψω όλα τα side quests κλπ. Προς το παρόν έχω μείνει στο να κερδίσω το Ultima...

Την πάλεψες με το battle system του 12? Δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν λες το τελείωσες τι εννοείς; :p

Απλά τον τελικό ή το τελείωσες; Αυτά τα παιχνίδια είναι πραγματικά ατελείωτα, με τόσα side quests κλπ. Κάθε ένα τους είναι αριστούργημα..

Εγώ έχω μείνει στο 10 έχω πάρει τον τελικό, αλλά έκανα load το last save και προσπαθώ να μαζέψω όλα τα side quests κλπ. Προς το παρόν έχω μείνει στο να κερδίσω το Ultima...

το τερματησα αλλα τωρα θα λιωσω για να μαζεζω ολα τα οπλα και magics.Οσο για το συστημα μου αρεσε πραγματικα.

ειμαι στις 105 ωρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.