Battosai Ιανουάριος 24, 2005 #181 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αγαπημένα πολλά. Αλλά από Addiction rate :toomuchne το καλύτερο μου ήταν το Gothic II[ action - RPG ].Gothic II official site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιανουάριος 26, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi μεγαλο σου λαθος .... Ίσως... Αλλά βλέπεις ήθελε σχετικά καλό PC και δεν το άντεχε το LANάκι μας... Πάντως μετά που έπαιξα το Condition Zero ξενέρωσα απίστευτα γιατί όταν εξασκήθηκα λίγο διαπίστωσα ότι δεν είχε LAN! Ήμαρτον ρε! Και μεταξύ μας, αυτή η "σοβαροφάνεια" του CS δε μ' ενθουσιάζει... Προτιμώ χαβαλεδιάρικα FPS στο LAN, όπως το Serious Sam ή το Blood (ναι, το θεωρώ άκρως χαβαλεδιάρικο, ειδικά με τη Voodoo Doll) και το Duke Nukem παλιότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 26, 2005 #183 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Χ2 the threat. ’πειρες ώρες παιχνιδιού. Το έσβησα από το pc και χάρισα τα cd για να μην καταστραφώ. Λίγο έλλειψα να χάσω και τις διακοπές του καλοκαιριού. :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 27, 2010 #184 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 5 γεμάτα χρόνια ε....GTA series:victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 27, 2010 #185 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 το ξέθαψες :jump1: edit δεν κρατιόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 27, 2010 #186 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Σε άκυρες αναζητήσεις έχω κρατηθεί για να μην ξετρυπώνω άκυρα θέματα, μα τούτο 'δώ γιατί να πάει χαμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 27, 2010 #187 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 final fantasy 9,12.το ποιο ειναι πρωτο ακομα δεν το ξερω.:man_in_love:το 12 το παιζω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskor Ιούλιος 27, 2010 #188 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 OBLIVION:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos88 Ιούλιος 27, 2010 #189 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Need for speed Underground Carbon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιούλιος 27, 2010 #190 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Snow Bros :banging::worship::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 27, 2010 #191 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί ποτε.Καταριέμαι την ώρα κα ιτην στιγμή που πούλησα την amiga μου. Επίτευγμα σε μόλις δύο δισκέτες(όποιος παίξει το career mode θα καταλάβει). Το γαμώτο είναι ότι μόλις το έβγαλαν είχε ήδη αρχίσει η κάθετη πτώση της Amiga. Τα δύο προηγούμενα δεν είχαν career mode και ρεαλιστικές επιδόσεις τερματοφυλάκων. Το world ήταν απλά η επιτομή όλων των soccer games μέχρι τότε. Από τις υπόλοιπες κατηγορίες θα διάλεγα το flashback της amiga. Δεν ξέρω, αλλά τότε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Συνδύαζε δράση, γρίφους, ατμόσφαιρα, ενώ ο ρεαλισμός της κίνησης του ήρωα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα τότς δεδομένα. [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Flashback_%28video_game%29[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Ιούλιος 27, 2010 #192 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Day of the Tentacles...Δεν εχω ξαναδιασκεδασει περισσοτερο!!Και οποιος εβαλε τη φωτο του shodan απλα respect.Tι ωραίο παιχνίδι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούλιος 27, 2010 #193 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Από τις υπόλοιπες κατηγορίες θα διάλεγα το flashback της amiga. Δεν ξέρω, αλλά τότε μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Συνδύαζε δράση, γρίφους, ατμόσφαιρα, ενώ ο ρεαλισμός της κίνησης του ήρωα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα τότς δεδομένα.http://en.wikipedia.org/wiki/Flashback_%28video_game%29Απίστευτο game. Ειδικά για την εποχή του κατέστρεφε πλανήτες.Sci-fi Prince of Persia με περισσότερο βάθος. Το μόνο που βγήκετα επόμενα χρόνια και με διασκέδασε τόσο -σε παρόμοια φάση ε- ήταν το Oddworld Abe's Oddysee. Παιχνιδάρα εξίσου. ♥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 27, 2010 #194 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Monkey_Island_2:_LeChuck%27s_Revenge[/ame][ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia_%281989_video_game%29[/ame]GTA III Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 27, 2010 #195 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Bubble_bobble[/ame]και[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Wonder_Boy_in_Monster_Land[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 27, 2010 #196 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Prince of Persia The Sands of TimeNeed For Speed - Porsche UnleashedSoul Reaver Diablo 2 + expthe longest journeyMessiah hitman 1Zelda (SNES)Mario World (Snes)Mario Kart (snes)FZero (snes)Killer Instict 1 (snes)kid icarus (game boy)Και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώραΗ σειρά είναι τυχαίαείναι αδύνατον να πω ένα μονoπροσθέτωWorld of Warcraft (χωρίς τα expansion)Grand Theft Auto: Vice CityWarcraft 3Age of mythologyYoshi's Island (SNES)Super Metroid (SNES)Donkey Kong Country (SNES)NBA Jam (SNES)Street Figher 2 Turbo (SNES)Contra 3 (SNES)Doom (Amiga 1200):to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 27, 2010 #197 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 δεν εχω αγαπησει αλλο παιχνιδι ετσι εκτος απο το donkey kong country στο snes..ακομα αναπολω τις στιγμες στο μινιον που ειχαν φτιαξει ολοκληρη ζουγκλα με τον donkey και το πακετο snes-donkey kong να κανει 59.900 δρχ..επισης μου αρεσε πολυ δεν ξερω αν θυμαστε το σημα της nintendo πανω απο τα stands που λαμπυριζε με διαφορα χρωματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Ιούλιος 27, 2010 #198 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Tι ωραια συντροφια η Λαρα , ειδικα τοτε που ειμασταν πιο νεουδια :red:Και indiana jones and the infernal machine .Πολυαγαπημενο παιχνιδι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 28, 2010 #199 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Shadow Of the Beast (amiga) - Τι συλληψη για game ηταν αυτη ... απορω πως δεν εχει βγει remake τοσα χρονιαBubble Bobble (arcade)Saboteur (Spectrum ή Amstrad)Kick Off 2 (amiga)Samurai Showdown 2 (Neo Geo)Tekken 5 DRΚαι αλλα πολλα αλλα καλα ειμαστε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 28, 2010 #200 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 World of Warcraft αν θα έλεγα μόνο ενα game.Αν βάλω κι άλλα, Starcraft, Warcraft 3, Doom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.