Ripper18 Δεκέμβριος 19, 2004 #141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Civilization 1,2,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founes Δεκέμβριος 19, 2004 #142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Sensible World of Soccer :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 19, 2004 #143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Τι αλλο θα ελεγες ο αποπανω ? ποδοσφαιρο και ξερο ψωμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 19, 2004 #144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Homeworld by relicΑτελειωτο κολλημα με τις ωρες Απαραιτητο μετα απο καθε φορματ για πολυ καιρο Ωρες ολοκληρες στο πισι και μερικες απουσιες απο την εργασια ...................Ειχα κατεβασει και τα απειρα μοντ για μετατροπες σε ολες τις csci-fi σειρεςCall of duty U.O Καταστροφικο κολλημα στο multiplayer σε λαν με τα παιδια του t.w.m.n Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 19, 2004 #145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Founes [Χθες, στις 20:34] Sensible World of Soccer :worship: Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί ποτε. Καταριέμαι την ώρα κα ιτην στιγμή που πούλησα την amiga μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Δεκέμβριος 21, 2004 #146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από blkik Έχουμε και λέμε pc πάντα :1) RPG: Baldurs Gate 2 και μετά Morrowind2) Strategy: Broodwars(Starcraft)3) Hack 'n Slash: Diablo II4) Sports : Championship Manager 4 & Colin Mcrae 45) FPS: Quake II (το doom III δεν το είδα ακόμα) ΣΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ; -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Δεκέμβριος 22, 2004 #147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Δεν μπορω να διακρινω καποιο παιχνιδι, ειναι πολλα...αλλα ενα μου εχει μεινει μετα απο τοσα χρονια και αυτο κατι σημαινει.... Full Throttle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.who Δεκέμβριος 23, 2004 #148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 SILLENT HILL 1 , 2 , 3 , 4 .Ο απολυτος τρομος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.who Δεκέμβριος 23, 2004 #149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 SILLENT HILL 1 , 2 , 3 , 4 .Ο απολυτος τρομος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 26, 2004 #150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Λοιπον επειδη δεν μπορουμε να τα βαλουμε ολλα σε ενα σακι εχουμε και λεμε σε χρονολογικη σειρα : 1)AMIGA εκεινο με το ανθρωπακι μου πιδουσες κατι λιμνες κατι κροκοδειλους πιανοσουνα απο κατι σχοινια και τετοια (ονομα τρεχα γυρευε λολ) 2)Game boy LEGENT OF ZELDA LINKS AWAKING απλα παιχνιδαρα !!!! 3)Master System alex kid το defaylt παιχνιδι που υπηρχε στην μνημη της κονσολας εκεινο με την μπουνια 4)NES τα χελονονιτζακια το 3 αν θυμαμαι καλα 5)MEGA drive Steet Fighter turbo edition 6)playstation PENNY RACERS 7)PC απλα και μονο HALF LIFE και ολα τα παρελκομενα mods CS:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (δοκιμαστε το Box wars απο mods) αυτα και χρονια πολλα !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 27, 2004 #151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kIlGoRi1)AMIGA εκεινο με το ανθρωπακι μου πιδουσες κατι λιμνες κατι κροκοδειλους πιανοσουνα απο κατι σχοινια και τετοια (ονομα τρεχα γυρευε λολ) Tom Boy??? (Αν θυμάμαι καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 #152 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ναι αυτο νομιζω :) !!!!! Εν τω μεταξυ ΑΤΑRI οχι AMIGA ,οτι να ναι εγραψα πιο πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 27, 2004 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Doom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Δεκέμβριος 27, 2004 #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Εχω φάει φοβερό κόλλημα με το Call OF DUTY U.O σε multiplayer....... Παίζω με τις ώρες (4 κάθε μέρα) και είναι ότι καλύτερο σε multiplayer.... Eleven : μπορεί να έχουμε αλληλοσκοτωθεί και να μην το ξέρουμε..... Εγώ συνδέομαι με το ψευδώνυμο DAG_Killer ή GR_Τerminator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 27, 2004 #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 1)Midnight Resistanse2)Silent Hill(the best)3)Diablo II expansion4)Call Of Duty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 27, 2004 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Final Fantasy 9need for speed underground 2gta vice city Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 28, 2004 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 super frog ισως οι παλιοι να το θυμουνται στην amiga.Πολυ ομορφα γραφικα για την εποχη και επισης φοβερο platform.Νομιζω της team17 ηταν...αν θυμαται κανεις ας διορθωσει.Επισης duneII.Σερνοταν λιγο στην amiga αλλα ημουν τυχερος και επαιξα τοτε το πρωτο πραγματικα rts.Αυτα τα worms ακομα τα θυμαμαι με ειχαν ξεκληρισει σε μια πιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Δεκέμβριος 28, 2004 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Legacy Of Kain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Δεκέμβριος 28, 2004 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Έχει παίξει κανείς το Dynasty Warriors3(PS2)?μου έφαγε ατελείωτες ώρες για να το τερματίσω με 50 διαφορετικούς χαρακτήρες! από το πολύ παιχνίδι έβλεπα αστεράκια :confused:!!! και επιπλέον ήταν ο λόγος να πάω να πάρω ένα PS2!!! Αλλά δεν θέλει συζήτηση η κορυφή είναι τα final fantasy 8,9 και 10:worship: :worship: :worship: έχει δει κάποιος καλύτερα εφε σε παιχνίδι ps2??οταν κάνω summon ένα aeon και βλέπω τα εφε ανατριχιάζω :T: .Σκεφτείτε το αλλιώς αν δεν ήταν καλό παιχνίδι και επιτυχία θα είχαν βγει 12-13(έχω χάσει το μέτρημα)???? RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 28, 2004 #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 02:10] super frog ισως οι παλιοι να το θυμουνται στην amiga.Πολυ ομορφα γραφικα για την εποχη και επισης φοβερο platform.Νομιζω της team17 ηταν...αν θυμαται κανεις ας διορθωσει. Επισης duneII.Σερνοταν λιγο στην amiga αλλα ημουν τυχερος και επαιξα τοτε το πρωτο πραγματικα rts.Αυτα τα worms ακομα τα θυμαμαι με ειχαν ξεκληρισει σε μια πιστα.... Όντως ωραίο παιχνιδάκι.....γενικά η amiga είχε πολύ γ@μάτα παιχνιδάκια...πριν μια βδομάδα την κατέβασα απο το πατάρι μου και την ξανασύνδεσα...ποιά έχεις;;Εγώ έχω την 500άρα με 604 δισκέτες...προχτές έπαιζα το HQ Chase, το Test Drive 2 και το Agony...θυμήθηκα παλιές καλές στιγμές.... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.