GoriLLakoS Σεπτέμβριος 2, 2004 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ρε παιδια τωρα το θυμηθηκα.....LULA........ :T: ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 2, 2004 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Diablo Atlantis UT CTF στην Face ( στα εργαστηρια της σχολής με συνθημα," Τη γυρίζω! Κάρφωσε! Ποιος Μα*** με το sniper!") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2004 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:33] Ρε παιδια τωρα το θυμηθηκα.....LULA........ :T: ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε!χε! Τελευταία πίστα το είχα φτάσει!!!Κορυφή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 3, 2004 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ξέχασα και το βασικότερο! Το Killer Instict.Απλώς κορυφαίο :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 3, 2004 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris Ξέχασα και το βασικότερο! Το Killer Instict.Απλώς κορυφαίο :worship: :worship: Μαθητη μου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 4, 2004 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 χωρις υπερβολες ισως να ειχατε την τυχη-τιμη να ασχοληθειτε καποτε με το starcraft.για οσους δεν το εχουν παιξει ακομα ποτε δεν ειναι αργα....εμπειρια φοβερη.μακραν το παιχνιδι με την μεγαλυτερη εκκριση αδρεναλινης που εχω βιωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 7, 2004 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Δασκαλέ μου:worship: Ετσι Ετσι Ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2004 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 panza kick boxinglakers vs celtics (bball!!!)Jedi outcastNba live '95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Σεπτέμβριος 7, 2004 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Ως αρρωστος gamer δε μπορω νε ξεχωρισω καποιο παιχνιδι. Υπαρχουν ομως ορισμενα που εφαγαν ατελειωτες ωρες απο την ζωη μου... Pro Evolution Soccer 3Virtua Striker 2 Ver 2000.1C&C Red AlertBubble Bobble:cry: (σνιφ σνιφ , συγκινηθηκα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Σεπτέμβριος 7, 2004 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Το RIVEN είναι το καλύετρο game ever ¨οχι που έχω παίξει αλλά που έχω φανταστεί γενικότερα....πολύ πιο κάτω είναι η υπόλοιπη σειρά MYST και στο χάος είναι όλα τα άλλα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2004 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Diablo II, by far.... Κορυφαίο gameplay... το παίζω και το ξαναπαίζω χρόνια τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 7, 2004 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Prince of Persia The Sands of TimeNeed For Speed - Porsche UnleashedSoul Reaver Diablo 2 + expthe longest journeyMessiah hitman 1Zelda (SNES)Mario World (Snes)Mario Kart (snes)FZero (snes)Killer Instict 1 (snes)kid icarus (game boy)Και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι τώραΗ σειρά είναι τυχαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 7, 2004 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Kick Off 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 7, 2004 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Μακραν το MafiaΕρχεται απο πίσω Tomb Raider (όλα αγαπητά αλλά το τελευταίο λόγω γραφικών μου άρεσε πάρα πάρα πολύ)Και ειδική θέση στην καρδιά μου έχουν τα Hitman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 8, 2004 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 1)Super Mario (πριν απο 8-9 χρονια)2)Unreal (το πρωτο που βγηκε)3)Quake και UNREAL TOURNAMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 8, 2004 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Unreal Tournament και το πρωτο και οι συνεχειες...Κολλημενος με την μπαλα? :ρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 8, 2004 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 15:29] 1)Super Mario (πριν απο 8-9 χρονια) καλα με το super Mario ειχα την πρωτη μου near epileptic experience...στα 14μου.... ημουν αρρωστος στο κρεβατι για μια εβδομαδα με το gameboy ανα χειρας και εφαγα καποιο conflict με τα ponstan... και εβλεπα μανιταρακια και υδραυλικους ακομα και στον υπνο μου ασπρομαυρα ακομα και εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAN-CAN Σεπτέμβριος 8, 2004 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Killer Instinct (SNES)Metal Gear Solid (PS)Tekken 4 (PS2)Grand Theft Auto III & Vice City (PS2)Grim Fandango (PC)Syberia I & II (PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 9, 2004 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 grand theft auto...ολα!starcraft και το expansion set του το brood warwarcraft 3 ειναι αρκετα καλο strategyκαι βεβαια gran turismo 1,2,3.....πολυ απλα το τελειο παιχνιδι οδηγησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 9, 2004 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.