bleo8onhs Αύγουστος 25, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από DJD To pong... Καταπληκτικό παιχνίδι!! Το έχω στο Τ610!Αρχική απάντηση από unstoppableAction/AdventurePrince Of Percia Sands Of Time Λύστε μου αυτή την απορία. Υπάρχει πληθυντικός του sand?? Την έχω από τότε που βγήκε το παιχνίδι.Αρχική απάντηση από satkok descent απο τα λιγα παιχνιδια που με εκαναν να κωλησω αλλα περασαν και αρκετα χρονακια απο τοτε Που το θυμήθηκες ρε μεγάλε αυτό??!! Αυτό κι αν ήταν κορυφαίο!Για μένα από τα καλύτερα που θυμάμαι είναι το Gabriel Knight II: The beast within της αξεπέραστης ακόμη και σήμερα sierra...EDIT: Ξέχασα όλα τα metal slug!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 25, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 call of duty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 25, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 23:40] Όλη η σειρά UFO.Το Shadowcaster.Το Dune.Τα Civilization και το Colonization. Συμφωνώ Shaman απο τα καλύτερα stetegy που έχω παίξει ποτέ. Από τα ufo πιο πολύ κόλλησα με το x-comTo Colonazation ήταν απο τα πρώτα μου παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 25, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Gran Turismo 2+Metal Gear Solid=XTC!!!Αλλά μακράν το καλύτερο παιχνίδι γιο αμένα είναι το Sanitarium!!!Τέλειο,κορυφαίο και απίστευτα ψυχάκικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 25, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 devil may cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 25, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Ρε παιδια το θεμα λεει:ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ?(ΓΕΝΙΚΑ)οχι τα 10καλυτερα ή το καλυτερο απο καθε κατηγορεια!απο τα δεκαδες καλα παιχνιδια απλα πειτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!Μετα θα μπορεσουμε να βγαλουμε το top ten κ να ετοιμαστει ενα Poll για να βγει το καλυτερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 25, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 GRAN TURISMO 2:T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 25, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 01:50] Ρε παιδια το θεμα λεει:ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ?(ΓΕΝΙΚΑ)οχι τα 10καλυτερα ή το καλυτερο απο καθε κατηγορεια!απο τα δεκαδες καλα παιχνιδια απλα πειτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!Μετα θα μπορεσουμε να βγαλουμε το top ten κ να ετοιμαστει ενα Poll για να βγει το καλυτερο!! το καταλαβαμε ρε Fantacid αλλα ειναι δυσκολο γμτ.....το καταλαβαινεις και εσυ εξαλλου...προφανως λοιπον εννοεις και παιχνιδια μονο για pc...θα δωσω λοιπον την ψηφο μου στη σειρα U.f.o. X-Com...(με τιτλο προτιμησης το Enemy Unknown...)οποιανου η προτιμηση βγει πρωτη ...κερδιζει ενα πλατινενιο cd με το παιχνιδι της επιλογης του ...ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 25, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Μαλλον το Starcraft Mιλαμε οτι εκεινο το καλοκαιρι δε ξεκολουσα απο το pc!Σερι ~24ωρες θυμαμαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Αύγουστος 26, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 gta vice city Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Αύγουστος 26, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 TOMB RAIDER 2 (τα αλλα ειναι λιγο αισχος αν και τα εχω ολλα) RESIDENT EVIL 1NΕΕD FOR SPEEDSSSS AGE OF EMPIRESS AGE OF MYTHOLOGIESss(PS) CRASH TEAM RACING (N64) MARIO CART Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 26, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 μέχρι το φθινόπωρο MEDIEVAL TOTAL WARγιατί μετά προβλέπω το ROME TOTAL WAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 26, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Blizzard power απο ότι βλέπω... ολοι σχεδον έχουν μέσα στη λίστα τους ενα παχνίδι απο τη Blizzard Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 26, 2004 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid Ρε παιδια το θεμα λεει:ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ?(ΓΕΝΙΚΑ)οχι τα 10καλυτερα ή το καλυτερο απο καθε κατηγορεια!απο τα δεκαδες καλα παιχνιδια απλα πειτε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!Μετα θα μπορεσουμε να βγαλουμε το top ten κ να ετοιμαστει ενα Poll για να βγει το καλυτερο!! Σωστο αλλα εγω προσωπικα δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκρινω κορυφαια games, πχ πως μπορω να συγκρινω τα NOLF,HL,DX που ναι μεν ειναι ολα FPS αλλα ολα διαφορετικου στυλ και αψογα στον τομεα τους, να μου πεις 10-15 ειδη Games και ποιο θεωρω καλυτερο σε καθενα το καταλαβαινω, αλλα το Best γενικα δεν υπαρχει για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 26, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αγόρασα αυτόν τον υπολογιστή γιατί ο προηγούμενος δεν έπαιζε το WARCRAFT 3Ετοιμάζομε να πάρω άλλον για το WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 26, 2004 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Ωραια λοιπον... αφου ειναι μονο για ενα... ψηφιζω Deus EX . (Κριμα γιατι το FF9 του PS1 δεν το συγκρινω με τιποτα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 26, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Αγόρασα αυτόν τον υπολογιστή γιατί ο προηγούμενος δεν έπαιζε το WARCRAFT 3Ετοιμάζομε να πάρω άλλον για το WOW ΓιαγκΤ τί nick έχεις στο B.net ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 26, 2004 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 11:13] ΓιαγκΤ τί nick έχεις στο B.net ? Εμπεριστατωμένα: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6327 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 26, 2004 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 gta vice city & splinter cell !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 26, 2004 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 1)Super mario 64 (οταν το ειχα πρωτοπαιξει ειχα παθει σοκ απο την καμερα την οποια μπορουσες να ελεγξεις με τα c stick , ο αναλογικος ελεγχος ηταν απιστευτος σαν gameplay κορυφαιο)2)Resident evil ΟΛΑ(η σκηνη με τα σκυλια στο πρωτο που πεταγονται στο ξαφνικο απο τα τζαμια ηταν αιτιο αλλαγης της αποχρωσης του εσωροχου μου απο ασπρο σε απαλο καφε!!)3)Starcraft( εκει ολα περιττευιυν εκανα και προσωπικο recor παιζοντας 14 ωρες σερι στο battlenet οταν το πρωτοπηρα)4)Dune 2 στην amiga(η αρχη του κολληματος μου με τα real time strategy)5)Half life( η αρχη του κολληματος μου με τα fps)6)Soul Calibur(o λογος που πηρα dreamcast)7)Metal gear solid(απλα κορυφαιο ειδικα εκει που σου λεει ο psycho mantis να βαλεις το pad κατω και αυτος θα στο μετακινησει ψιλοκολλησα στην αρχη που οντως μετακινιοταν!! αλλα μετα ακουσα το rumble φοβερη εμπνευση παντως ...οπως και αυτη που για να τον περασεις επρεπε να βαλεις το pad στο δευτερο slot για να μην διαβαζει και καλα την σκεψη σου)8)Final Fantasy 7 (οταν το πρωτοεπαιξα επαθα πλακα με το βαθος του gameplay μου εχει μεινει και αποθημενο διοτι δεν το εχω τερματισει αν και εφτασα στο sephiroth μετα τα επαιξε το playstation και εμεινα στα κρυα του λουτρου με 50+ ωρες παιχνιδιου)Αυτα και πολλα αλλα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.