Mitos175 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2012 Θελω ενα pc που θα ειναι αποκλειστικα για υπερβολικα βαρια χρηση AutoCad απο επαγγελματια και αλλων τετοιων προγραμματων. Επειδη δεν εχω ασχοληθει με το αθλημα παμε σε κατι προς workstation?Budget: 2500 χωρις οθονη.Ειναι θεσσαλονικη, τα πραματα να ειναι απο οπου να ναι θα το στησω εγω.Επισης θελω και μια προταση οσον αναφορα την οθονη. Σε καποιον που χρησιμοποιει τετοια προγραμματα τι θα προτινατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Νοέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 ρωτα ποιες ακριβως εφαρμογες θα χρησιμοποιει , δες τι προτεινει η autodesk εδω, γνωμη μου ειναι οτι σε συμφερει να πας σε ετοιμο συστημα workstation (κοντα στο χιλιαρικο) και να βαλεις εσυ την καρτα επιπεδου firepro ή quadro αναλογα το μπατζετ και αναλογα με το software που θα χρησιμοποιει , για οθονη δεν μπορω να σε βοηθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Σε φιλο αρχιτεκτονα, εβαλα GTX660 Ti, 16GB ram, 1 ssd 512GB Crucial M4 και πεταει !!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.