Rusty_Tool Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 Ίσως ενδιαφέρει όσους ασχολούνται με υδρόψυξηΚλείνει η Danger Den !!! - pctechnology - overclockersΕπίσης μέχρι τη Δευτέρα 05/11/2012 πουλάνε το αδιάθετο εμπόρευμα τους με έκπτωση 75%Let Danger Den help you be cool!75% έκπτωση σε ό,τι εχει απομείνει . τα μεταφορικά όμως είναι πολλά.να μαζευτούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Για να μαζευόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Θέλω fan grills!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Νοέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 2 x Gentle Typhoon 120mm Fan 1850RPM (AP-15)Άκυρο είναι Out of Stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 υπάρχει κατι που δεν ειναι out of stock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 εχει καμποσα fittings , σωλήνες , βαφές και additives ,i/o shields , fillports... αυτα εχω δει μεχρι τωρααν ενδιαφερεται κανεις σοβαρα ας ποστάρει τι θελει να κανουμε παραγγελία να δούμε αν συμφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 5 φαν γκριλς απο μένα αν προχωρήσει το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Νοέμβριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 αν προχωρησει αυτα απο μενα2xStandard Heater Core with Fittings - Danger Den8xPerfect Seal G 1/4 Fittings - Danger Den6ft http://www.dangerden.com/store/product.php?productid=639#tabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Ενδιαφερομαι και εγω για 4 ποδια 1/2" Blue DreamFlex TubingΑλλα δεν εχω πολυ καταλαβει τον τροπο που γινονται αυτες οι αγορες,αν μπορει καποιος να μου εξηγησει σε π.μ παρακαλω.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 4, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 Κάποιος θα μαζέψει τα λεφτά, θα κάνει την παραγγελία και μολις παραλάβει κάνει το μοίρασμα. Το θέμα είναι ποιος, μιας και εγώ είμαι εξωτερικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Νοέμβριος 4, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 κ απο μένα 1 Standard Heater Core with Fittings - Danger Den1 I/O Shield for Danger Den or Custom Cases - Danger Den4 Perfect Seal G 1/4 Fittings - Danger Den6ft http://www.dangerden.com/store/product.php?productid=639θα πρότεινα να είμαι εγω αυτος αλλά ως νεότερο εκ των ενδιαφερόμενων μέλος ...ας αναλάβει κάποιος άλλος. πάντως πρέπει να γίνει άμεσα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 4, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 Και ποσο θα παει για το μοιρασμα,αν καταλαβα καλα θα τα στειλει στον καθενα αυτος που θα κανει την αγορα σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 75% κάτω από τις τιμές που αναγράφονται ή οι τιμές που βλέπουμε είναι και οι τελικές???editΤώρα είδα.Δεν είναι οι τελικές.Οι τελικές βγαίνουν στο καλάθι στο τέλος!edit2Τπτ δεν έχει μείνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Νοέμβριος 5, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Τελικά προχώρησε η ομαδική; Να σας πω και εγώ ορισμένα πραγματάκια για παραγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.