Jump to content

SSD benchmarks & results ONLY for Laptop

def

Recommended Posts

εδω μπορουμε να ανεβαζουμε μετρησεις απο ssd μονο απο Λαπτοπ

καλο ειναι να αναφερουμε το μοντελο του λαπτοπ και τον ssd που <<φοραει>>

TOSHIBA NB200 13-J

SSD-OCZ Agility 3 60GB

WINDOWS 8 32 ΒΙΤ

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

ώπα, μεγάλη κουβέντα, και ναι υπάρχουν διαφορές ...

'Laptops w. Intel Series 5 chipset can not take full advantage of fast SSDs'

How To Improve SSD performance on Intel Series 4, 5, 965 Chipsets (JJB Tweak)

How To Improve SSD performance on Intel Series 4, 5 and 965 chipsets (Stamatisx Tweak)

βεβαια είναι λίγο καμένοι στα φορα αυτά ψάχνουν και το τελευταίο bit/s που μπορεί να δώσει ο ssd.

οκ κλειστετο τοτε...

Ρε μάστορα μην παρεξηγιέσαι. Τι είμαι moderator να το κλείσω; Τα ίδια rights που έχεις εσύ έχω και εγώ.

Απλά σε ρώτησα γιατί μπορούσες να μου πεις οτι ήθελες να δεις διαφορές μεταξύ motherboard bios implementation ή οτιδήποτε. Όπως είπα και στο πρώτο πόστ, δεν ρώτησα ΓΙΑΤΙ το άνοιξες. Τη λογική ρώτησα.

Peace...:daisy:

ώπα, μεγάλη κουβέντα, και ναι υπάρχουν διαφορές ...

'Laptops w. Intel Series 5 chipset can not take full advantage of fast SSDs'

How To Improve SSD performance on Intel Series 4, 5, 965 Chipsets (JJB Tweak)

How To Improve SSD performance on Intel Series 4, 5 and 965 chipsets (Stamatisx Tweak)

βεβαια είναι λίγο καμένοι στα φορα αυτά ψάχνουν και το τελευταίο bit/s που μπορεί να δώσει ο ssd.

Ούτε ξέρουν τι συγκρίνουν. Στο ένα σύστημα ο ssd είναι άδειος στο άλλο έχει και 11GB, στο ένα μετράει στα 500MB στο άλλο με 1000, στο as ssd το ένα δείχνει άλλο block size.... Ότι να 'ναι.

Εγώ πάλευα 3 μέρες στο laptop του αφεντικού με Core2D (dell latitude) να καταφέρω να κάνω έναν ssd να δουλεύει στο 90% τις ταχύτητας που είχε πάνω σε p5K+8400 (sataII both).

πες και τι εκανες

5-6 εγκαταστάσεις Seven x64 και πολλά πολλά ..<censorsip>... στην registry σε διάφορους συνδιασμούς καμα-σούτρα με 10-15 google searches ανοιχτά με hints-and-miss-tries

Βασικά δεν καταλαβα τι έκανα αλλά πήραμε 20ΜΒ read και 60ΜΒ write @ 4K στο τέλος

ουφ :shutup:

:hehe: :hehe:

_________________ uber researching skills ______________________

έλα τώρα ... και από αυτά έχει το thelab ?

τι μαμάτο forum είμαστε ?

για περάστε από εδώ http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/crucial-c300-ssds-metriseis-kai-entyposeis-82176-2.html#post1062879203

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.