Jump to content

Ώρα για 50" tv

Volrath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σαλόνι, ~2.5m απόσταση θέασης. Αρκετές αντανακλάσεις από μεγάλη μπαλκονόπορτα ακριβώς απέναντι από τη TV. Budget ~800-850€. Υλικό: ΗD Ταινίες>SD ταινίες/σειρές>ΤV, σύνδεση αργότερα με HTPC.

Panasonic P50ST30E

Panasonic P50UT50E

Samsung PS51E550D1K

Κάποια άλλη στις 50";

Απαραίτητο προσόν τουλάχιστον UTP/lan. 3D τώρα στα 2.5m+ έχω αμφιβολίες ότι θα είναι αξιόλογο.

Την γνώμη σας;

αν εχεις πολες αντανακλασεις-μεγαλη μπαλκονοπορτα ξεχνα τις πλασμα και παρε lcd led. Εκτος αν θα βλεπεις νυχτα.

To είχα στα υπ'όψιν μου, αλλά δεν υπάρχουν budget 50ρες σε lcd. Πάμε μετά 46-47" και ο χώρος είναι μεγάλος, ακόμα και η 50ρα είναι "μικρή".

Η μόνη lcd που βρήκα κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι η Samsung UE50ES5700 στα 920€ σε 1 κατάστημα και αμφιβάλω άμα την έχει πραγματικά, μιας και είναι 2 χρονών τηλεόραση.

Πολύ σωστός στη διάσταση των 50"!! Είσαι "δικός μου" εσύ!

Μάζεψε χρήματα και όρμα! Προτάσεις δεν ξέρω να σου κάνω, αλλά συμφωνώ με το μέγεθος.

Για ψάξε και για Pana p50gt30 πρέπει να έχουν μείνει μερικά κομμάτια

vt>gt>st>ut πάει; Δε βρήκα online κάτι, αλλά κρίνοντας από ιστορικό τιμών πάει κοντά ή/και πάνω από χιλιάρικο.

Θέλω να κρατήσω όσο δυνατό μικρότερο το budget. Άμα πάει πάνω από χιλιάρικο, παίζει μία sharp led 60ρα 1050€. Μέτρια σαν tv, αλλά 60" ;)

Δεν είμαι κολλημένος στη ποιότητα, μιας και όπως είπα η απόσταση είναι μεγάλη, δε κάνει για ιδανική θέαση ταινιών. Για την ακρίβεια, είμαι στα όρια του να μη καταλαβαίνεις διαφορά 1080p με 720p. Προφανώς θα προτιμήσω την καλή τηλεόραση από την χειρότερη στις ίδιες ίντσες. Ψάχνω με λίγα λόγια vfm πράμα.

[gt30 + wifi +3D γυαλιά] = [vt30] (των ~2Κ ευρω) και πριν 1 μήνα που έψαχνε ένα φίλος γύρω στα 950 την έβρισκα. Δεν έχω κοιτάξει τελευταία. Δεν νομίζω να σε πειράζει αν στα ίδια χρήματα βρίσκεις και 50" ΚΑΙ ποιότητα.

Στην τελική σε 5-6-7 χρόνια αγοράζεις μια vfm 60-65-70" στο χιλιάρικο και βάζεις την gt30 στο ταβάνι της κρεβατοκάμαρας :p

Λοιπόν,

1ον)50άρα για 2.5μ είναι μεγάλη.

2ον)Υπάρχει ένα κομμάτι στον Κωτσόβολο στην gt30 που σου λέει και ο TifoziF1 και είναι ευκαιρία.

3ον)Με αντανακλάσεις πας σε led.

4ον)Χτύπα εβδομαδιαίες προσφορές στα μεγάλα καταστήματα.

Και για του λόγου το αληθές:

If your HDTV is going in a living room with limited space, THX recommends the following:

• 35 inch class TV = 3.5-5 feet away (1.0m - 1.5m)
  • 40 inch class TV = 4-6 feet away (1.2m - 1.8m)
  • 50 inch class TV = 5-7.5 feet away (1.5m - 2.1m)
  • 60 inch class TV = 6-9 feet way (1.8m - 2.7m)

από εδώ:

HDTV Set Up « THX.com

Για να μη πω ΤΡΑΒΑ για την 60άρα!!

Ναι, και γω είδα το παρακάτω σχεδιάγραμμα, και αποφάσισα μέγεθος>ποιότητα.

resolution-chart-7898.jpg

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα. Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο. Βεβαια μονο αν βλεπεις 1080. Οχι τηλεοπτικο που τοτε ειναι πεταμενα λεφτα το μεγεθος. Παντως μεγαλη δεν ειναι με τιποτα η 50αρα για αυτη την αποσταση. Εγω στα 3 μετρα περιπου με την 55αρα οριακα πιστευω οτι μπορει να ειναι και μικρη για 1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.