Malamatina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 Καλησπερα σε ολους.Μετα απο ενα ξενυχτη στον υπολογιστη. Αποθηκευσα στο 2ος σκληρο εσωτερικο wd500gb πολλα αρχειακαι εκανα format στο 1ος δισκο.μετα το format o 2ος ειναι σαν να μην υπαρχει τον δειχνει ναι μεν αλλα σε γκρι χρωμα και οτι ειναι αδειος.File scavenger ετρεχε 2 ωρες μου εβγαλε αρκετα αρχεια. Το αν ειναι εικονικα δεν το ξερω Τι κανω υπομονη?Μπορει καποιος να μου προτεινει αναλυτικα διοτι γκαζμας δεν κατεχω το κοπελι?η απλα το πεταω και παπαλα?Μου δειχνει αυτα :http://s1281.beta.photobucket.com/user/Malamatinaa/media/diskos.png.htmlΤο προγραμμα που βρηκε τα αρχεια δεν μου τα κανει μεταφορα διοτι ζηταει καποια χρηματα.Και λεω υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει η καποιος τροπος που να παρω παλι τα αρχεια?Παιδια απο ευρω δεν παιζει ουτε για τσιγαρα πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Τα links σου δεν παίζουν. Μπορείς να δοκιμάσεις να "βρεις" το GetDataBackNTFS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malamatina Νοέμβριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Tο εβαλα το getdataback αλλα παλι το ιδιο μου εκανε...μου ζηταγε κωδικο.Εψαξα να βρω με οτι γνωσεις εχω κλειδι αλλα δεν βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Νοέμβριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Recuva είναι free, αν δεν βρει αυτά που θες βαλε να κάνει deepscan, επίσης βαλε tree view στα Options για να μπορείς να τα βρεις πιο εύκολα (αν είναι λίστα, list view, θα ψάχνεις πολλές ώρες), στο δίσκο μην γράψεις τίποτα απολύτως και μην κάνεις full format ή low level format, ότι αρχεία βρει να τα κάνεις recover σε άλλο δίσκο, επίσης όσο λιγότερο παιδεύεις το δίσκο τόσο καλύτερα, αν το βάλεις να κάνει scan κάνε recover όσα αρχεία βρεις και θες, μην το κλείσεις και μετά ξανακάνεις scan κτλ. Quick config (στην αρχή αν θες βάλε Other > In a specific location (γραμμα σκληρού) > Enable Deep scan > Start Options > general > View mode > tree view > OK Άρχισε το ψάξιμο και recover Για περισσότερα Manual ή Youtube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LeEICG0zWqY]Recover & Restore Deleted Files With Recuva - YouTube[/ame] Οfftopic: Είσαι μυτιληνιός γκαζμας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malamatina Νοέμβριος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Οχι απο βολο ειμαιαχχαχα .Απλα μου βγηκε εκεινη την ωρα!! Σευχαριστω θα το δοκιμασω τωρα και θα σου πω αποτελεσματα αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malamatina Νοέμβριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Καλησπερα κ παλι αργησα διοτι αργησε και το προγραμμα φαντασου οτι τρεχει 3 μερες με μια διακοπη εχθες.Βρηκε το μεγαλυτερο ποσοσστο απο οσα χαθηκαν φωτο/μουσικη/αρχεια γραφειου.Ερωτηση: Φορματ δεν με αφηνει να κανω δηλ το πεταω ?ή κανω κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Νοέμβριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Το path (D://blabla\blabla\ktl) στο αναγνώρισε κανονικά ή έψαχνες στα «τυφλά»; Μπες στο site τις εταιρίας που είναι ο σκληρός (Seagate-Samsung, Weastern digital κτλ) και κατέβασε το πρόγραμμα που έχουν για να ελέγξεις το σκληρό (full scan όχι quick ή όπως το λέει) , είναι πολύ πιθανό ο σκληρός να θέλει αντικατάσταση, ένα screenshot από S.M.A.R.T. θα βοήθαγε να σου πω, μπορείς να δοκιμάσεις και από UBCD να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα για έλεγχο του σκληρού για bad sector κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malamatina Νοέμβριος 5, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Το αναγνωρισε κανονικα.Μπηκα στην WD και θα βαλω το προγραμμα να δω το δισκο και θα ενημερωσω Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.