enduracell Σεπτέμβριος 1, 2004 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 μια χαρά είναι το unbaffered 500Mb/sec πάνω από το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:09] Κανενα real bench θα δουμε, ριξε κανα aquamark,3dmark, superpi, pifast, winrar, 7zip Αν σου δώσω 3D Benches με την FX5900 Που έχω τι θα καταλάβεις ????? Αντε να σου δώσω κανένα 21Κ @ 3DMark2k1 - 7100 @ 3DMark2k3 και κάτι τρέχει στα γύφτικα και να μου βγείς από πάνω με το Χ800 που έχεις και να με βαρέσει κανένα εγκεφαλικό.... Αμ δε σφάξανε.... Οσο για το υπόλοιπα αντε να σου τα δώσω πολύ ευχαρίστως αν και αρκετά από αυτά τα είχα ήδη κάνει με την 1.0 μητρική που είχα..... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 1, 2004 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Πρεπει να τα εχεις σε μικρη συχνοτητα ομως αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:23] Πρεπει να τα εχεις σε μικρη συχνοτητα ομως αν θυμαμαι καλα Ετσι και αλλιώς δουλεύω σε μικρή σχετικά συχνότητα την CPU λόγο αέρα .... Για 24/7 συνήθως επιλέγω ανάμεσα σε 262 Χ 9 ή εαν δώ ότι η θερμοκρασία πάει να ξεπεράσει τους 52 C στην CPU στις ζεστές ημέρες προκειμένου να κινδυνεύσει να κρασάρει πάω στα 256 χ 9 πάντα όμως σε 1:1 .... Οπότε δεν αποτελεί ίσως και ότι καλύτερο από πλευράς BENCH Scores.... Aυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι να έχουν όσο την δυνατόν μεγαλύτερη επίδοση ...... Και σαν παράδειγμα μπορώ να σου δώσω 2 SCREEN για να καταλάβεις τι εννοώ..... Είναι ωραίο να βλέπεις λίγα ΜΗΖ και πολύ καλά SCORE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 1, 2004 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Τι να λενε τα 2GHz, ριξε και τα αλλα benches στα 9χ262 να δουμε τι λενε, οχι μονο superpi. Ριξε τα comression benches που σου ειπα τουλαχιστον αν δεν θες 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 1, 2004 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Δημητρη, γ*μαει το συστημα! Δωσε στο λαο ΜΗz! Αρχική απάντηση από Dagalidis... και να μου βγείς από πάνω με το Χ800 που έχεις και να με βαρέσει κανένα εγκεφαλικό.... Αμ δε σφάξανε.... LMFAO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 18:23] Δημητρη, γ*μαει το συστημα! Δωσε στο λαο ΜΗz! Mπορεί να είναι έτσι όπως τα λες αλλά σύγουρα και η ΑΒΙΤ Γ@ΜΙΕΤ@Ι.... Δοκίμασα να βγάλω το ένα DIMM για να δώ πόσο θα πάει 1:1 με 1χ512 ΜΒ πάει 270 αλλά με λάθη στο ΜΕΜΤΕΣΤ+ 1.25 πάνω από 264 FSB..... Πήγα να ξαναβάλω το DIMM πίσω και δεν μπόρεσα να ξαναBootάρω με τίποτα.... Αρχισε η μητρική πάλι να σφυράει και κατάλαβα ότι έκανε πάλι κοιλιά η μητρική αφήνοντας πάλι τις μνήμες στον αέρα .... Το κακό είναι ότι πρέπει πάλι να τα ξυλώσω όλα και να τα βάλω πάλι από την αρχή με προσοχή..... Γι'αυτό λέω ξανά ..... Καλή η ΑΒΙΤ από επιδόσεις αλλά οι σχεδιαστές της Γ@μιούντ@ι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 2, 2004 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ειχε προβληματα με τα Bioses αν χαλασε και η σχεδιαση δεν την βλεπω και πολυ καλα την ΑΒΙΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Δεν ξέρω πως τα καταφέρανε αλλά με το που κουμπώνει ο μηχανισμός της ψύκτρας πάνω στο Socket από την πίεση που ασκεί ο μηχανισμός κάνει κοιλιά στην μητρική και δεν κάθονται καλά οι μνήμες οι οποίες στο κέντρο τους είναι ουσιαστικά στον αέρα.... Είναι τόσο άσχημο αυτό που με το παραμικρό εαν βγάλεις κάποια μνήμη και πάς να την ξανακουμπώσεις τότε πετάγονται πάλι στον αέρα... Θα πρέπει να βγάλω πάλι την μητρική από το CASE και να βάλω στην περιοχή που κάθονται οι μνήμες από κάτω κάτι που όταν βιδωθεί η μητρική μέσα στο CASE να κρατάει ψηλά τις μνήμες για να μην ξανακάνει κοιλιά.... Τό'χουν ξεφτιλίσει οι @@@$$#%$#κες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Δεν ξέρω εαν το μάθατε αλλά το EXOS σε λίγο θα ξαναμπεί σε δράση.... ΕΧθές μιας και είχαμε αρκετή δροσούλα είπα να δοκιμάσω να πάρω μια γεύση από καλούλικο OVerclock ανεβάζοντας λιγάκι προς τα πάνω τα MHZ για να δώ εαν η CPU θα μου δώσει καλό ΟC όταν βάλω το νεράκι.... Εβαλα λοιπόν την τάση στα 1.72 Vcore για να μην τα παρακάνω μιας και είμαι ακόμη με AMD Stock cooling και έβαλα για δοκιμή 10 χ 245 = 2450 από το BIOS - έκανα μια σχετική προσευχή και ξεκίνησα το BOOT..... To αποτέλεσμα ????? Ολα καλά και μάλιστα ανακάλυψα ότι το όριο σταθερότητας είναι άμμεσα εξαρτόμενο από την θερμοκρασία της CPU...... Δεν υπάρχουν μπλέ οθόνες - περίεργα κολλήματα αλλά απλά όλα τρέχουν τέλεια μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει τους 62C στον πυρήνα..... Οταν φτάσει 62 C τότε απλά η CPU παγώνει .... πράγμα που δηλώνει ότι έχουμε την δυνατότητα για μεγάλο OVERCLOCK και καλά αποτελέσματα με watercooling..... Eκανα δοκιμή στα 2530 ΜΗΖ @ 1.75 Vcore και εδώ ισχύουν τα ίδια μόνο που η θερμοκρασία φτάνει σε υψηλά επίπεδα ακόμη ποιό γρήγορα ..... Με βάση αυτά τα δεδομένα υποπτεύομαι ότι τελικά δεν θα είναι δύσκολο να πάρω 2550 - 2600 1:1 με την βοήθεια βέβαια του νερού αλλά και της ελεύσεως του φθινοπώρου που θα μας δώσει λογικές θερμοκρασίες δωματίου και ΟΧΙ πάνω από 30C που είχαμε μέχρι τώρα..... ΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε γλέντια που θα κάνουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Σεπτέμβριος 7, 2004 #111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 με 10x245 και μνημες 3-5-5-8 και επεξεργαστη με 512cacheεγω βγαζω 37piθα ριξω και τα τιμινγσ να δω τι γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.