enduracell Αύγουστος 25, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga τελικα΄της ΑΒΙΤ το μGURU είναι κατάσκοπος κατά του Oc(λήξη εγγύησης) η παπάδες? @@ αλλά είναι εντελώς άχρηστο... δε κάνει ούτε τα βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 25, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2004 Καλοριζικη και πολλα ΜΗΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 1ον τί είναι ρε παίδες αυτο το μαξιμαιζερ2ον Με γειά η καινούργια μαμά...Να πείς αν είναι καλύτερη από την άσους γιατί έχω την άσους και θέλω να δω αν έκανα καλή επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami 1ον τί είναι ρε παίδες αυτο το μαξιμαιζερ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5838&perpage=20&pagenumber=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Thanx Samael!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Mέχρι στιγμής έχω προβλήματα και μόνο προβλήματα.... Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να δουλέψω με 2 Χ 512 ΜΒ.... Εαν βάλω μνήμη στο 1ο DIMM τότε μόνο ΒΕΕΡ ακούω και τίποτα άλλο .... Δοκίμασα και τις OCZ 3500 EL αλλά κάνουν τα ίδια...... Πλήρης απογοήτευση και μπορώ να πώ με συγουριά ότι η παλιά μου μητρική ήταν αστέρι σε σχέση με αυτήν την Μ@Λ@ΚΙ@ που έχω τώρα... Δοκίμασα και όλα τα ΒΙΟΣ που είχα στην διάθεσή μου αλλά ΣΚ@Τ@ .... Επείσης και το OVERCLOCK είναι κάπως χειρότερο τώρα...... Θέλει κάπως ψάξιμο γιατί όσο παλαβό και εάν φαίνεται μου φαίνεται ότι αυτή η μητρική δεν συμπαθεί το ANTEC TRUE POWER 480 W Που έχω..... Θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχουν οι μνήμες με το τροφοδοτικό ..... Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καλά....... :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 ρε συ dag...δεν σε θελει ρε σ...απο τοτε που εδωσες τον ΧΠ σου....δεν παιρνεις κανα Ιντελ να δεις καλο στο μηχανημα!!!:flower: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Tελικά ΜΑΛΛΟΝ βρήκα το πρόβλημα....Φταίει ο μηχανισμός της ψύκτρας για το SOCKET....Το BACK Plate είναι πλαστικό και επειδή δέχεται μεγάλη πίεση από το μάνταλο της ψύκτρας έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει κυλιά το MOBO....Eτσι η μνήμες ενώ κουμπώνουν σωστά στα άκρα τους , στην μέση είναι με μεγάλο κενό .... σχεδόν στον αέρα και δεν κάνουν καλή επαφή με τα PIN.....To πρόβλημα μάλλον θα λυθεί βάζοντας την γνήσια μεταλική βάση ψύκτρας της AMD και όχι την πλαστική παπαριά της ABIT..Το απόγευμα θα δοκιμάσω και εύχομαι να έχω επιτυχία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 26, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 κοίτα μην έχεις κανένα CPC2T πάλι και σου κάνει τα κουλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 26, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Nos-Dio ασχολιαστο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Αύγουστος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Λιγο :OT: αλλα εχει τελικα το agp/pci lock?Αναθεματισμενη μαχ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 26, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 η max3 δεν έχει αφού φοράει το K8T800 NP, αλλά πιθανών να έχει το διαιρέτη 1/7 απ ότι λέγανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 12:32] κοίτα μην έχεις κανένα CPC2T πάλι και σου κάνει τα κουλά... Eίναι το πρώτο πράγμα που κοίταξα αλλά δεν είναι από αυτό...... Είναι σύγουρα από την βάση της ψύκτρας που έχει η μητρική.... Εϊναι πλαστική και εύκολα λυγίζει με αποτέλεσμα να κάνει καμπύλη η μητρική μόλις πατήσει η ψύκτρα με το βάρος της και κουμπώσει πάνω στο SOCKET...... To αποτέλεσμα είναι να μένουν οι μνήμες στο κέντρο τους στον αέρα και να έχουμε να γνωστά προβλήματα στο ΒΟΟΤ..... Τεσπά θα δοκιμάσω να βάλω το μεταλικό backplane που έχω από την συσκευασία της CPU και ελπίζω το προβλήματα να σταματήσουν εδώ..... Αλλωστε για αύτόν τον λόγο έκανα RMA την προηγούμενη μητρική....... Η ABIT στην προσπάθειά της να κατευάσει το κόστος ώστε να χτυπήσει την αγορά έκανε μαλ@κία γιατί τελικά πολλά άτομα αντιμετωπίσανε το ίδιο με εμένα πρόβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 26, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Περιμενουμε αποτελεσματα :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Prescott [Σήμερα, στις 15:52] Περιμενουμε αποτελεσματα :whistling :whistling Εγώ να δείς...... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 μπορει να μου εξηγησει καποιος ποιο ακριβως ειναι το προβλημα γιατι δεν καταλαβα γρι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Oποιο και να ήταν το πρόβλημα ΕΥΤΥΧΩΣ λύθηκε δια παντός.... :T: Τελικά ήταν όπως τα έλεγα, ήταν το Backplane της βάσης του SOCKET πάνω στο οποίο πατάει η Ψύκτρα της CPU.... Eκανε καμπύλη με αποτέλεσμα οι μνήμες ουσιαστικά να βρίσκονται στον αέρα..... Με μιά πρόχειρη δοκιμή που έκανα ξεκίνησε BOOT στα 350 FSB ασύχρονα αλλά κράσαρε στο φόρτωμα των WINDOWS...... :jump: Πήρα μερικά SCREENS από 262 1:1 τα οποία και είναι απόλυτα σταθερά και σε 3D και από εδώ και πέρα βάζω ως στόχο τα 280 FSB 1:1 @ πάνω από 4200 SANDRA MEM.... Bέβαια παραμένω ακόμη σε STOCK AMD AIRCOOLING μέχρι να δώ τι θα κάνω με το ΕXOS που περιμένει την σειρά του ..... Η μητρική είναι τελικά αστεράκι αλλά η ΑΒΙΤ φρόντισε να βγάλει τα μάτια της με την μαλακί@ Backplane που έβαλε για να ταλαιπωρήσει κοσμάκι εντελώς άδικα..... Σε λιγουλάκι θα έρθουν μερικά SCREENS έτσι για μιά μικρή γεύση από αυτό που έρχεται και πιστεύω όλοι να αποζημιωθούμε μέχρι να πάμε με τα τέσσερα στην DFI αν τελικά είναι έτσι όπως την περιγράφουν.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 26, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αμην! Mπράβο Dag άντε προχώρα δυνατά τώρα... βάλε EXOS και χώσε volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Nα ένα CPU-Z στα 262 σαν αρχή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 26, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Και ένα SANDRA MEM 1:1 λιγάκι θέλω να σπάσω τα 4000 αλλά όλα θα γίνουν σιγά - σιγά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.