pasxa| Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Χθες επιασα τα 4ghz με q6600 αλλα σημερα διαπιστωσα οτι μου ειχε κοψει τους δυο πυρηνες.Ξερει κανεις τι παιζει?Επισης καταφερα να κανω boot (με αερα παντα)473*9 με 1.635v αλλα μου πεταξε blue screen.Eπιασα ταβανι η θελει κιαλο ρευμα?http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=301954 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Ωραιος ο πασχαλης. Καλως ηρθες κιολας...Μου εχει συμβει κι εμενα να μου κοβει τους δυο πυρηνες μετα τα 400fsb επειδη το κομματι ηταν banana.Για να ανεβεις κιαλλο χρεαζεσαι καλυτερη ψυξη. Ηδη το ρευμα που δινεις ειναι πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Καλως τον Πασχάλη!:rauch003:Μηπως παιζει τπτ με το BIOS της μητρικης σου?Ποιο BIOS (ver) φορας στην IP35 PRO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasxa| Ιανουάριος 24, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Το σκεφτομαι να περασω καμια βολτα απο εκει γιατι θελω να στησω ενα phase.Αλλα προς το παρον λιγο δυσκολο(εξεταστικη,εχω περασει και εκτος).Βιοs V:bc14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.