Jump to content

New gaming pc

GrimWish

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια. Ειχα βρει το σαιτ πριν αρκετα χρονια το 5 η το 6 και εμπαινα αρκετα συχνα. Μετα το ξεχασα και τωρα το ξαναβρηκα και εκανα καινουργιο λογαριασμο. Σε λιγες μερες θα παραγγειλω το καινουργιο μου πισι και θα ηθελα την γνωμη σας για τις επιλογες μου

Case: AeroCool XPredator Full Tower Black

Tροφοδοτικο: Corsair Enthusiast series 750W Modular

Επεξεργαστής: Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB)

Μητρική: Gigabyte Z77X-UD5H WB Wifi (s 1155, Z77, DDR3)

Κάρτα γραφικών: Palit GTX 670 Jestream (PCI Express 16 ,2 GB GDDR5)

RAM: G.Skill Ares 16GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz

Optical Drive: Asus DVD±RW DRW-24B5ST Dual Layer SATA Black Retail

Σκληρος 1: OCZ Vertex 3 Series 240GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, VTX3-25SAT3-240G)

Σκληρος 2: Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

Windows: Microsoft Windows 7 Pro 64-bit Greek DSP

Οθόνη: Samsung T24B300EW LED TV-Monitor 24''

Πληκτρολόγιο: Microsoft Sidewinder X4 Gaming Keyboard

Ποντίκι: Logitech G400 Gaming Mouse

Headsets: Creative Headset SB Tactic 3D Aplha

ευχαριστω προκαταβολικα

κατεληξα σε αυτα (εκανα εντιτ το πρωτο ποστ) αν εχετε καποια ενσταση/ιδεα περισσοτερο σχετικα με επιδοση/ταχυτητα (στην τιμη δεν εχω προβλημα) μην διστασετε να την γραψετε γιατι δευτερα το παραγγελνω το πισι...μη με αφησετε να κανω καμια πατατα :)

κατεληξα σε αυτα (εκανα εντιτ το πρωτο ποστ) αν εχετε καποια ενσταση/ιδεα περισσοτερο σχετικα με επιδοση/ταχυτητα (στην τιμη δεν εχω προβλημα) μην διστασετε να την γραψετε γιατι δευτερα το παραγγελνω το πισι...μη με αφησετε να κανω καμια πατατα :)

Μια χαρά είναι το "συστηματάκι" σου. Απλά βεβαιώσου ότι το corsair έχει αρκετά μεγάλο 4pin/6pin καλώδιο τροφοδοσίας, γιατί το κουτί είναι ΤΕΡΑΣ και τα τυπικά καλώδια δε φτάνουν να πάνε από κάτω=>πίσω από το κουτί=>μέσα από τις τρύπες και πάνω στη μητρική. Στο λέω από πρώτο χέρι, μιας και έχω τον κλώνο του, και το καλώδιο αυτό στο δικό μου psu δε φτάνει. Με ένα extension βέβαια λύνεται το πρόβλημα, αλλά άμα είσαι κομπλεξικός σαν εμένα, να το έχεις στα υπ'όψιν σου.

Και θα σου πρότεινα vertex4/Samsung 830 καλύτερα. Όχι πώς έχει τρελή διαφορά, απλά ούτως ή άλλως στην ίδια (αν όχι και μικρότερη) τιμή θα τους βρεις.

Α, ναι βάλει και ψύκτρα, είναι κρίμα τέτοιο θηρίο να μην έχει καλή ψύξη.

Καλές αγορές.

Διαλεξα το vertex3 γιατι ειδα οτι εχουν 200-300mb/s διαφορα στην ταχυτητα εγγραφης σε σχεση με τους αλλους ssd (για τα 240gb μιλωντας παντα) μονο αυτη ειναι και η διαφορα τους δλδ. Εχω διαλεξει ηδη ψυκτρα απλα ξεχασα να την προσθεσω.. για την ENERMAX ETD-T60-TB λεω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.