HOTAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2004 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει με ποια εφαρμογή είναι γραμμένο ένα cd ή ένα dvd ;Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Αύγουστος 27, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Κάποιο πρόγαμμα θα υπάρχει.Όποιος γνωρίζει κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Κατα 99.9% δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 αυτο λεω κι εγω. απο τη στιγμη που τα δισκακια φτιαχνονται με προτυπα, πως να φαινεται με ποιο προγραμμα ειναι γραμμενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Αύγουστος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Πολλά ζητάς ρε φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 δεν αναγράφεται τέτοια πληροφορία στο media είναι άχρηστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 DVD INFO PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Hemispasm !!!!!’μα δεν απαντήσει ο Hemi τότε ποτέ μην λες ποτέ. Κινητή Βιβλιοθήκη γνώσεων σε ότι έχει σχέση με optical drives.... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από yanni [Χθες, στις 23:39] Hemispasm !!!!! ’μα δεν απαντήσει ο Hemi τότε ποτέ μην λες ποτέ. Κινητή Βιβλιοθήκη γνώσεων σε ότι έχει σχέση με optical drives.... :worship: O.M.G. I second that..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Πω-πω Hemi εισαι τρομερος !!!!!!!:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Ρε παιδια, enough με το δουλεμα btw, δεν δουλευει με dvd-video και δεν γνωριζω γιατι, μολις το ειδα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από yanni Hemispasm !!!!! ’μα δεν απαντήσει ο Hemi τότε ποτέ μην λες ποτέ. Κινητή Βιβλιοθήκη γνώσεων σε ότι έχει σχέση με optical drives.... :worship: Αρχική απάντηση από Hemispasm Ρε παιδια, enough με το δουλεμα . εξαλλου υπαρχουν και γεγονοτα τα οποια το τεκμηριωνουν ... Αρχική απάντηση από sotiris78 Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 LOOOL , ηταν πραγματικα απιθανη ατακα, πρεπει να γελαγα πανω απο 5 λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasmbtw, δεν δουλευει με dvd-video και δεν γνωριζω γιατι, μολις το ειδα και εγω. Περιέργως εδώ δούλεψε.. :wassat: Απεναντίας δεν το δείχνει στα data με iso, μήπως γίνεται μόνο σε udf; :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Αύγουστος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Δεν εχω ιδεα, το πρωτο DVD που επεσε στα χερια μου ηταν UDF. Σε DVD Video δεν δουλευει σε μενα τουλαχιστον. 2 περιπτωσεις μπορω να σκεφτω, ειτε δουλευει μονο σε UDF, ειτε δειχνει μονο το Nero Anyways, θα δω τι μπορω να μαθω απο το συγγραφεα και θα κοιταξω αν υπαρχει και αλλο προγραμμα που μπορει να το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 μαλλον πρεπει να ισχυει αυτο με τα udf. το συγκεκριμενο δεν ειναι γραμμενο σε υπολογιστη, ειναι μεταφορα απο VHS σε φωτογραφειο. btw Hemispasm, δεν ξερω που μπορει να χρησιμευει μια τετοια πληροφορια, αλλα κατι μαθαμε και σημερα. να'σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Αύγουστος 28, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 καλά δεν ήξερα οτι τα προγράματα για burn αφηνουν και υπογραφή!!!Πολύ καλό:worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Αύγουστος 31, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Τελικά καλά θυμόμουν ότι κάπου το είχα δει.Δοκίμασα και εγώ διάφορα δισκάκια cd και dvd που έγραψα με το nero , αλλά μόνο στο dvd-video είδα την εφαρμογή:http://homepages.pathfinder.gr/fidias/dvdinfo (550 x 415).jpgΊσως ο Hemispasm να έχει κάποιο νέο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Οκτώβριος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=79900υποθετω οτι ουτε ο nicw ξερει ακριβως τι γινεται - o zebra σιγουρα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Που τα μαθένετε όλα αυτα ρε dudes?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.