Jump to content

Πρόγραμμα για....

HOTAS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yanni [Χθες, στις 23:39]

Hemispasm !!!!!

’μα δεν απαντήσει ο Hemi τότε ποτέ μην λες ποτέ. Κινητή Βιβλιοθήκη γνώσεων σε ότι έχει σχέση με optical drives....

:worship:

O.M.G.

I second that.....

:T:

Αρχική απάντηση από yanni

Hemispasm !!!!!

’μα δεν απαντήσει ο Hemi τότε ποτέ μην λες ποτέ. Κινητή Βιβλιοθήκη γνώσεων σε ότι έχει σχέση με optical drives....

:worship:

Αρχική απάντηση από Hemispasm

Ρε παιδια, enough με το δουλεμα :)

.

εξαλλου υπαρχουν και γεγονοτα τα οποια το τεκμηριωνουν ...

Αρχική απάντηση από sotiris78

Νομιζω οτι χανω την ωρα μου μαζι σας.Θα μιλησω με αγγλικο φορουμ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:hehe:

Αρχική απάντηση από Hemispasm

btw, δεν δουλευει με dvd-video και δεν γνωριζω γιατι, μολις το ειδα και εγω.

Περιέργως εδώ δούλεψε.. :wassat: Απεναντίας δεν το δείχνει στα data με iso, μήπως γίνεται μόνο σε udf; :toomuchne

post-35-1416071181,9952_thumb.png

Δεν εχω ιδεα, το πρωτο DVD που επεσε στα χερια μου ηταν UDF. Σε DVD Video δεν δουλευει σε μενα τουλαχιστον. 2 περιπτωσεις μπορω να σκεφτω, ειτε δουλευει μονο σε UDF, ειτε δειχνει μονο το Nero :p

Anyways, θα δω τι μπορω να μαθω απο το συγγραφεα και θα κοιταξω αν υπαρχει και αλλο προγραμμα που μπορει να το κανει.

μαλλον πρεπει να ισχυει αυτο με τα udf. το συγκεκριμενο δεν ειναι γραμμενο σε υπολογιστη, ειναι μεταφορα απο VHS σε φωτογραφειο.

btw Hemispasm, δεν ξερω που μπορει να χρησιμευει μια τετοια πληροφορια, αλλα κατι μαθαμε και σημερα. να'σαι καλα :)

post-9-1416071182,0111_thumb.jpg

Τελικά καλά θυμόμουν ότι κάπου το είχα δει.Δοκίμασα και εγώ διάφορα δισκάκια cd και dvd που έγραψα με το nero , αλλά μόνο στο dvd-video είδα την εφαρμογή:

http://homepages.pathfinder.gr/fidias/dvdinfo (550 x 415).jpg

Ίσως ο Hemispasm να έχει κάποιο νέο...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.