hurin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2012 Ψάχνω για εφαρμογή που να μου δίνει πλήρες monitoring στα υπόλοιπα pc του wlan. Να μπορώ δηλαδή να "κόβω" το internet πλήρως σε συγκεκριμένο pc, να ρυθμίζω το bandwith και αν γίνεται να βλέπω που συνδέεται. Για να μη πάει ο νους στο πονηρό, υποψιάζομαι ότι κάποιο trojan έχει περάσει από το avg σε κάποιο pc και φοβάμαι για πιστωτικές-κωδικούς κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Νοέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Απ'οσο ξέρω αυτό πρέπει να γίνει τοπικά σε κάθε υπολογιστή. Θα μπορούσε να γινόταν κεντρικά μόνο σε περίπτωση που είχες κάποιον υπολογιστή για modem/router/gateway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Οτι ειπε απο πανω.Αν θες κατι φτηνο και ευκολο, στησε ipfire σε ενα ALIX μηχανηματακι.Μετα βαζεις το iftop και παρακολουθεις η καθε ΙΡ που συνδεεται κ με ποσο κατεβαζει..(Αυτο εχω βαλει σε σπιτι & γραφειο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 To router είναι πάνω στον "κεντρικό" υπολογιστή, και στο δίκτυο υπάρχουν 1 laptop, 2 pc και ένα dreambox. Το thomsom 585v7 δεν μου δίνει επιλογή ούτε να "κόψω" το internet σε συγκεκριμένο pc, καθώς μετά από λίγο ξανασυνδέεται.[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Τί είναι το ALIX? link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Το boardΑσύρματα Wi-Fi :: SBC :: ALIX.2D2 - 2 LAN, 2 miniPCI, LX800, 256 MB, USB - LinkShop .: Ηλεκτρονικό Κατάστημα Δικτυακού Εξοπλισμού :.Και OSwww.ipfire.org - HomeΑπο ρευμα καιει 18V / 1.5 Amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 2, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Το boardΑσύρματα Wi-Fi :: SBC :: ALIX.2D2 - 2 LAN, 2 miniPCI, LX800, 256 MB, USB - LinkShop .: Ηλεκτρονικό Κατάστημα Δικτυακού Εξοπλισμού :.Και OSwww.ipfire.org - HomeΑπο ρευμα καιει 18V / 1.5 AmpΝα φτιάξω κιάλλο pc είναι λιγάκι δύσκολο. Σαν το ipfire μπορώ να βρω κάτι σε win7 πλατφόρμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Οχι. Γιατι να χειριζεσαι κατι εσω-δικτυα, πρεπει1) ειτε να εχεις εγκαταστησει agents σε καθε node (=οτιδηποτε συνδεδεμενο στο δικτυο) και απο καπου να το διαχειριζεσαι, 2) να εχεις <κατι> πριν το switch/router σου οπου θα διαχειριζει την κινηση μεταξυ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 2, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Έστω να μπορώ να κόβω το νετ κατά βούληση σε συγκεκριμένες συσκευές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 2, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Μεμονωμενα σε καθε PC ξερω αυτο : NetLimiter - The Ultimate Bandwidth Shaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Νοέμβριος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Εχω το thomson και αν δεν κανω λαθος μπορεις να κοψεις οποιο device θες να συνδεεται βαση την macaddress του μεσω telnet.wireless macacl modify ssid_id=0 radio_id=0 hwaddr=00:xx:xx:xx:xx:xx permission=deny Telnet Commands for a Thomson Router Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 2, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Εχω το thomson και αν δεν κανω λαθος μπορεις να κοψεις οποιο device θες να συνδεεται βαση την macaddress του μεσω telnet.wireless macacl modify ssid_id=0 radio_id=0 hwaddr=00:xx:xx:xx:xx:xx permission=deny Telnet Commands for a Thomson RouterΜου βγάζει λάθος ssid_id, τιί βάζουμε εκεί?Edit : invalid option=>radio id μου βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 2, 2012 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 To ίδιο ακριβώς θα πρέπει να μπορείς να το κάνεις και απο το web interface του router.MAC Address Access Control List Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Νοέμβριος 2, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 http://nigelcoldwell.co.uk/test/TG585-v7_SetupUserGuide_en.zipΔες και την σελιδα 39. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Νοέμβριος 17, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2012 Όπως προαναφέρθηκε, telnet η συντομότερη και προτιμότερη οδός.Πέρα από εκεί, υπάρχει και η εναλλακτική BT5+squid σ'ένα VB και μπορείς να κάνεις τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.