Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ TV 55" c8000 Samsung

liofagos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες...σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι εχω απογοητευτει...!!Οπως σας ειχα αναφερει ειμαι κατοχος μιας 55" c8000 κ ειχα το εξης προβλημα...οταν εβαζα την τηλεοραση στην πριζα...αναβε αυτοματως η κοκκινη λυχνια κατω δεξια...χωρις να αναβουν τα γραμματα της samsung και ακουγοταν ενας ηχος "κλικ" αν 2δευτερολεπτα σαν να προσπαθει να ανοιξει (χωρις να πατησω εγω κατι...πχ. power button...κ γενικα χωρις να κανω τιποτα...μονο την τροφοδοσια εβαζα στην πριζα) κ τα "κλικ συνεχιζοντουσαν μεχρι να ξαναβγαλω την τροφοδοσια απο την πριζα...με τα πολλα την εστειλα στην samsung κ μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο ειναι οκ(που πιστευα οτι ειναι αυτο) κ μου αλλαξαν την "πλακετα main uec8000"...κ μου ειπαν οτι την εχουν στα tests εδω κ 2μερες δουλευει κανονικα οτι την εχουν διπλα τους...κ αυριο(σ.σ. σημερα) θα μου την στειλουν!Πριν 5 ωρες μου ηρθε....εβαλα παλι την τροφοδοσια....κ παλι μα παλι τα ιδια...!!!Τι αλλο να κανω???Τι να φταει...Συνδεσα μονο ενα hdmi (ps3), κεραια, κ το καλωδιο της τροφοδοσιας....τι αλλο να εκανα εγω λαθος????Τωρα η samsung να μην εκανε τιποτα κ να με δουλεψε τοοοοοοοοοοσο πολυ????Δεν νομιζω....τι φταιει ρε παιδια....καμια ιδεα????κι αυτη η "πλακετα main" που μου αλλαξαν τι ειναι κ τι κανει????Βοηθεια παιδια....εχω απογοητευτει τελειως....Ας μου πειτε ιδεες κ προτασεις...!!!

Εχω την ίδια αλλά δεν είναι πως μπορώ να σε βοηθήσω.

Βασικά ότι σου είπε ο Πολωνός... πάρε πάλε την αντιπροσωπεία. Δεν είναι πως μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ...

μην ανησυχείς, στείλ' την και 30 φορες πίσω ώσπου να βρείς τι φταίει :D

την επομενη φορα όμως, πρώτα κούμπωσε την σε κάποια άλλη μπρίζα να δεις άμα δουλεύει και μετά βαλτήν εκεί που την βάζεις. άμα σου κάνει tsouf στην μπρίζα που την βάζεις κανονικά, τότε την στέλνεις πίσω πάλι και φτιάχνεις την μπρίζα (χωρίς να τους πεις τίποτα για την μπρίζα ;) )

Γνώμη μου άμα έχει εγγύηση μην βάζεις χέρι και ξανά στειλτην είναι υποχρεωμένοι να την κάνουν

Φίλος είχε παρόμοιο πρόβλημα με μια sony της σειρας w4000. Συνεχόμενες επισκέψεις στην αντιπροσωπεία και πέρα δώθε τη τηλεόραση και να του λένε ότι την έχουμε δίπλα μας και δεν παρουσιάζει τίποτα. Έφτασε στο σημείο να τους δώσει video με το θόρυβο και να φέρει τεχνικό στο σπίτι του αφού "έπαιζε" η tv για αρκετές ώρες σερί.

Μετά κόπων και βασάνων (μετά από περίπου 5 μήνες ) παραδέχτηκαν ότι το ρελέ ανα θυμάμαι καλά και του έκαναν αλλαγη....

Ξανά service και, οταν ισχυριστούν ότι την εφτιαξαν, πήγαινε στο χώρο του service να τη δεις να παιζει. Ταλαιπωρία, αλλά μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος

1ον)Τράβα ένα βιντεάκι με το πρόβλημα.

2ον)Την ξαναπάς και όταν είναι να την παραλάβεις ξανά, ζητάς επιτόπου έλεγχο.

3ον)Μην τρελαίνεσαι γιατί είναι υποχρεωμένοι να στη φτιάξουν και θα στη φτιάξουν.

θα τους είχα τυνάξει στον αέρα αν μου είχαν κάνει κάτι τέτοιο, ότι είπε ο Πολονός και ο Venom κάνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.