Jump to content




hondo1

Recommended Posts

ναι ele wander θα μετράει με τις αλλαγές :)

γενικά είχα στο μυαλό μου για melee.. :rolleyes:

από την ranger με crit sword dualwield, full evasion - ondar's guile - acrobatics - MoM

μετά με blood magic τα 2-3 main skills για το MoM πιο πολύ και τα υπολοίπα θα είναι proc gems- cast on crit, cast when stunned, cast when dmg taken κτλ..

εκεί θα πέσουν τρέλοι συνδιασμοί μαζί με τα vaal gems :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Our Chris Wilson, who art in Auckland,

Blessed be thy trolls.

Thy updates come,

thy will be done on Earth

as it is in GGG.

Give us this league our weekly RIPs

and forgive us our RMTing

as we forgive those who multibox alongside us.

May currency lead us not into yoloing,

but deliver us from poverty.

For thine kingdom is the Path,

the GGG, and the New Zealand

For ever and ever.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: κλαιω!! Στο reddit το βρηκα!

Ξεκινησε το downloading. . .

Link to comment
Share on other sites

Δεδομένου του (ακόμα ένα) reset skill tree, έχετε καμιά πρόταση για duelist lv 45 με 55 πόντους προς διάθεση; Χρήση τόσο σπαθιού και τόξου, αλλά μάλλον λίγο πιο πολύ τόξο για την ώρα. Σε τι πρέπει να επικεντρωθώ; :hi:

Βγήκαν και κάτι hotfix σήμερα.:fun:

Link to comment
Share on other sites

Δεδομένου του (ακόμα ένα) reset skill tree, έχετε καμιά πρόταση για duelist lv 45 με 55 πόντους προς διάθεση; Χρήση τόσο σπαθιού και τόξου, αλλά μάλλον λίγο πιο πολύ τόξο για την ώρα. Σε τι πρέπει να επικεντρωθώ; :hi:

Βγήκαν και κάτι hotfix σήμερα.:fun:

Μπορεις να παιξεις blender η 1hand και ασπιδα. Αστο το τοξο.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

ερώτηση : έχω να παίξω PoE από πέρσυ τέτοια εποχή, lvl 69 ranger.

τι διαφορές υπάρχουν στο παιχνίδι από τότε ? (πολύ επιγραμματικά)

χμμ..πααααρα πολλές :unsure:

ένα ποστ που έιχα κάνει μπορείς να τσεκάρεις: http://www.thelab.gr/1063617501-post445.html

επίσης ξεκίνα στο ambush league καλύτερα παρά στα standard..

άσχετο με το post σου αλλά το game έχει γίνει πιο δύσκολο από ποτέ! :) Στο invasion league είναι σαν να παίζεις race στο endless ledge. Τρελένομαι για την hardcorila :drool:

Link to comment
Share on other sites

ασχολήθηκα μία ώρα χθες. λοιπόν το παιχνίδι oταν ήταν στην beta (που το είχα τερματίσει και στην τελευταία δυσκολία) ήταν φοβερό για Beta game.

περίμενα να έχουν προσθέσει τουλάχιστον ένα ακόμα Act

και δεν είδα να έχουν βάλει κάτι επιπλέον (στο map σαν περιοχές έστω)

επίσης μου έβγαλε σαν τελειωμένο quest ότι έχω σκοτώσει έναν τύπο (μετά την τελευταία τύπισσα) ενώ δεν είχα κάνει ποτέ το αντίστοιχο quest (μιας και είχε μπει αν δεν κάνω λάθος όταν κυκλοφόρησε ως κανονικό παιχνίδι)

απ΄ ότι είδα κάνουν συνέχεια αλλαγές στα skills , κι έτσι αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, πράγμα που το καθιστά ολίγον τι σπαστικό.

εν κατακλείδι :

το παιχνίδι σαν Beta ήταν φοβερό, σαν κανονικό έχει χάσει αρκετά

το καλό είναι πως οι devs κάνουν γενικές προσπάθειες αλλά..

το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να διαθέσεις πααααααρα πολύ χρόνο (όπως σωστά έχεις αναφέρει @hondo1 γιατί αλλάζουν συνέχεια τα δεδομένα στα skills

αυτή είναι η άποψη μου και εννοείτε πως μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν αφιέρωσα πολλές ώρες

ps. ξαναλέω πως το παιχνίδι το είχα λατρέψει στην Βετα μέχρι και stash bags είχα αγοράσει από το shop

Link to comment
Share on other sites

Κατεβατό incoming... :crazy_pilot:

Ναι όντως τέτοια σχόλια είναι συνηθισμένα όταν αφιερώνεις τόσο λίγο χρόνο :look: Θέλει πολύ dedication!

Βασικά είναι εντελώς τα αντίθετα από αυτά που είπες διότι...προσθέτουν συνεχώς skills (που σημαίνει καινούρια builds), uniques (επίσης καινούρια builds), points στο tree/αλλαγές (επίσης καινούρια builds :p), end-game maps και ένα σκασμό πράγματα..κάτι που το κάνει non-mindless farm! Αν είδες δεν "βγάζουν" με το expansion καινούρια lvl items για να "πετάξεις" το προηγούμενο gear σου διότι είναι άχρηστο σε σχέση με τα καινούρια, οπώς και δεν υπάρχουν set items στο PoE, γιατί είναι απλά η καταστροφή των unique builds ;)

Δηλαδή σε άλλα arpg θα πείς θέλω drops, unique items κτλ κτλ..ώραια όλα αυτά, μπράβο που τα έριξες μετά τι!? απλά..γίνεται βαρετό.

Εδώ πχ δεν αναζητάς τα drops (ναι εν μερη) αλλά κοιτάς πως να χτίσεις το build σου σε σχέση με το tree και τους άπειρους συνδιασμούς των skills..δηλαδή theorycrafting πρώτα και μετά να το δείς στην πράξη και στο end-game...και αν θές...παίζεις και competitive (ladders). Τo farm είναι σχεδόν ανύπαρκτο καθώς είναι περισσότερο grind xp και progression σε αναλογία με survivability.

Υπάρχουν πολλά hidden/lore μέσα στο game, που κάποια ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί όπως το ίδιο ισχύει και για τα vendor recipes (κάτι σαν το horadric cube αλλά 100 φορές καλύτερο)

Vendor recipes - Path of Exile Wiki

Επίσης κάθε 4 μήνες έχουν τα challenge leagues στα οποία προσθέτουν νέα mechanics όπου στο τέλος αυτών μπαίνουν στο core του game. ( πχ στο invasion league περιέχει τους exiles από το anarchy league, τα shrines από το domination league, τα nemesis mods από το nemesis league συν τα invasion bosses από το invasion league όπως επίσης τα πόσα επιπλέον που έβαλαν με το mini-expansion) Πιό challenge και hardcore από ποτέ :woot:

Leagues - Path of Exile Wiki

Εκτός αυτά υπάρχουν τα season races...pvp cut-throat leagues και πολύ σύντομα pvp tournaments με reset ladders...άλλη τελειότητα από εκεί :)

Κάθε 4 μήνες λοιπόν θα υπάρχουν όλα αυτά με full ανανέωση του content, όπως και θέλω να πιστεύω προς το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο το act 4. Οπώς και έχει ακουστεί για το 10 year plan - 10 act!! Αλλά με τόσα πολλά που έχει να κάνεις μέχρι στιγμής και ένα act να είχε, πάλι σε κρατάει χιλιάδες ώρες!

Εν κατακλείδι όπως ανέφερα είναι για τους hardcor-άδες βετεράνους του d2 classic με τα ladder reset που ψάχνουν ας πούμε την συνέχεια του...

Δεν είναι για casuals σε καμία περίπτωση και γι'αυτό έχει λίγο κόσμο που δεν είναι κακό..αντιθέτως :)

Άποψή μου, (γενικώς δεν μου αρέσει να συγκρίνω) αλλά δεν υπάρχει καλύτερο hc arpg αυτή την στιγμή - και δεν νομίζω να υπάρξει :drool:

Link to comment
Share on other sites

όταν ήταν Beta το παιχνίδι έπαιζα με τις ώρες. τώρα δεν έχω την ίδια ελευθερία με τις ώρες και δεν μπορώ να παίζω όπως τότε. εκεί είναι που χάνω.

δηλαδή μπαίνω στο παιχνίδι κι άντε πάλι από την αρχή ψάξιμο το ένα το άλλο, χάνεις τον μπούσουλα.

ενώ π.χ. στο D3 (που το είχα παρατήσει από το 2012), μπήκα μετά από 2 χρόνια και είμαι οκ.

για τα υπόλοιπα που λες δεν μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη γιατί μέσα σε 1 ώρα δεν τα πρόλαβα όλα :laughing:

δεν θέλει απλά ώρες, αλλά ώρες με τους τόνους, καθημερινά!!

p.s. αν δεν βαριέσε να μου πεις, τι μπορώ να κάνω τώρα σαν ranger 69 lvl στο game, παίζοντας 1max 2 ώρες καθημερινά? (θα μου πεις να το παρατήσω λογικά χαχαχα :-p )

Link to comment
Share on other sites

το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να διαθέσεις πααααααρα πολύ χρόνο (όπως σωστά έχεις αναφέρει @hondo1 γιατί αλλάζουν συνέχεια τα δεδομένα στα skills

Εγώ θα έλεγα ότι είναι σίγουρο πως πρέπει να διαθέσεις πάρα πολύ χρόνο σκέτο :p Το παιχνίδι είναι αρρώστια και άμα αρχίσεις και γίνεσαι greedy αρχίζεις και τρελαίνεσαι :p

Εγώ τώρα με το reset άλλαξα λίγο το build για να έχω περισσότερο damage αλλά δυστυχώς νιώθω ότι τώρα δεν έχω τόσο καλό mana regen ακόμα και με το mana leech. Ίσως ένας ακόμα 20% κόμβος στο επόμενο level βοηθήσεις.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι φτάνουν σε κάτι τρελά νούμερα dps (πχ 40K+ dps). Εγώ τώρα με hatred και haste κάνω maximum ~15Kdps με το frenzy. Δεν είναι άσχημο και έχω βάλει μόνο 2 support gems που δίνουν damage αλλά φανταζόμουν πως θα ήταν λίγο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

@psygreg χαχαχα!! πάλι δεν κατάλαβα αυτό με το beta που αναφέρεις..μήπως εννοείς ότι επειδή έχουν βάλει τα 4μηνα challenge leagues?

Αν ναι τότε το κάνουν αυτό για το competitive κομμάτι, τα καινούρια mechanics, τα ξεχωριστά uniques που πέφτουν στο καθένα ή και στα 2 μαζί, όλα γίνονται reset εκεί με καινούρια οικονομία όπως και το πιο σημαντικό δεν ύπαρχουν legacy uniques καθώς και rmt kills (όσα έχουν απομείνει)

Αν υπήρχαν μόνο τα standard/hardcore χωρίς races χωρίς τίποτα, ο κόσμος που παίζει θα το είχε βαρεθεί ήδη. Ναι θα έκαναν re-roll χαρακτήρες και διάφορα builds, αλλά μέχρι εκεί.

χμμμ το d3 είναι το άλλο άκρο! trash casual game για endless farm με κανένα νόημα. και επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό (γιατί μόνο αυτός είναι ο σκοπός του) που και πάλι με το χ,ψ expansion σου πλασάρει νεα items και σου επιβάλει να πετάξεις το gear που με τόσο farm μάζεψες. βλέπε επίσης WoW :wall:

Αποψή μου όπως σου ανέφερα να παίξεις καλύτερα στο καινούριο το Ambush league και όχι στο dumpster league που είναι το standard αυτή την στιγμή.

Οι 1-2 ώρες την μέρα φτάνουν, αλλά σε μακροχρόνια περίοδο θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι παίζει, τα mechanics και γενικά τα πάντα μέσα στο game αλλιώς ναι..καλύτερα να μην ασχοληθείς καν :p όπως και να έχεις ζήλο και να σε συναρπάζει το hardcore arpg!

Αλλιώς αν απλά θες να αφιερώσεις χρόνο για να παίξεις γενικά ένα arpg, θα σου πρότεινα torchlight 2 και grim dawn ;)

@phm να φανταστώ αυτά τα νούμερα στο standard ε?:meeting:

εκεί ο κόσμος δεν τους νοιάζει αν ψοφήσουν από reflect (ναι έχει το penalty -10%) .. και με 15κ που είσαι είναι υπέραρκετο γιατί και πάλι μπορείς να ψοφήσεις στα reflect (phys - ele)

εκτός βέβαια αν δεν σε νοιάζει να ψοφάς και το κάνεις μόνο για fun..αλλά να είσαι κοντά να πάς 91 lvl και ξαφνικά μετα από 6-7 deaths να σε πάει στην αρχή του lvl είναι ξενέρα..γι'αυτό κάνεις balanced survivability με dps για να αντέχεις στο χρόνο :p

Link to comment
Share on other sites

@phm να φανταστώ αυτά τα νούμερα στο standard ε?:meeting:

εκεί ο κόσμος δεν τους νοιάζει αν ψοφήσουν από reflect (ναι έχει το penalty -10%) .. και με 15κ που είσαι είναι υπέραρκετο γιατί και πάλι μπορείς να ψοφήσεις στα reflect (phys - ele)

εκτός βέβαια αν δεν σε νοιάζει να ψοφάς και το κάνεις μόνο για fun..αλλά να είσαι κοντά να πάς 91 lvl και ξαφνικά μετα από 6-7 deaths να σε πάει στην αρχή του lvl είναι ξενέρα..γι'αυτό κάνεις balanced survivability με dps για να αντέχεις στο χρόνο :p

Με reflect δεν έχω πρόβλημα (9K+ armor με grace και iron reflexes και επίσης κάνω κυρίως physical damage), το μόνο που μου δημιουργεί κάπως πρόβλημα είναι κάτι bosses με lighting thorns. Από την άλλη, δεν τον λες και tanky τον χαρακτήρα αλλά προς το παρόν σε parties δεν έχω τόσο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

χμμμ....αυτή είναι η μαγεία...δεν μπορείς :p

Τα leagues δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, γι'αυτο και τα 4μηνα challenge leagues ξεκινάνε από το μηδέν...

π.χ αν ψοφίσεις στο invasion (hc) πας απευθείας standard - nopoint να τον κρατήσεις αν παίζεις 4μηνα. αν ψοφήσεις στο ambuse παραμένεις εκεί.

στο τέλος αυτών, μεταφέρονται στα εκάστοτε standard ή hardcore.

Link to comment
Share on other sites

είχα παίξει πριν κάνα χρόνο ++ στην αρχή, και πραγματικά είναι το παιχνίδι που με έκανε να σκέφτομαι να είμαι πάλι φοιτητής για να μπορώ να λιώνω όπως του πρέπει.

Θα συμφωνήσω πως θέλει χρόνο γιατί ότνα το είχα αρχίσει μαζί άρχισα και τις αϋπνίες...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.