Jump to content

Outlast [Survival Horror]

Nephiλiμ

Recommended Posts

ΦΟΒΕΡΟ. 10αρι ήχος. 10αρι όμως λέμε.

Γραφικά ενώ δεν είναι ό,τι καλύτερο, το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ και έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ post-process fx.

Το παν όμως είναι το

ΧΕΣΙΜΟ.

Nαι, είναι τίγκα στα φτηνά jumpscares. Το πώς τα έχει τοποθετήσει όμως είναι η μαεστρία. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, προσοχή στη λεπτομέρεια και παρά τη γραμμικότητά του και την έλλειψη ουσιαστικού gameplay, είναι ό,τι έπρεπε να είναι τα Penumbra/Amnesia όσον αφορά τα τεχνικά του τουλάχιστον. Όπως και να το κάνουμε, αν τα γραφικά είναι καλά, θα χεστείς λίγο παραπάνω.

artyom έγραψε:
ΦΟΒΕΡΟ. 10αρι ήχος. 10αρι όμως λέμε.

Γραφικά ενώ δεν είναι ό,τι καλύτερο, το παιχνίδι είναι αρκετά ελαφρύ και έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ post-process fx.

Το παν όμως είναι το

ΧΕΣΙΜΟ.

Nαι, είναι τίγκα στα φτηνά jumpscares. Το πώς τα έχει τοποθετήσει όμως είναι η μαεστρία. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, προσοχή στη λεπτομέρεια και παρά τη γραμμικότητά του και την έλλειψη ουσιαστικού gameplay, είναι ό,τι έπρεπε να είναι τα Penumbra/Amnesia όσον αφορά τα τεχνικά του τουλάχιστον. Όπως και να το κάνουμε, αν τα γραφικά είναι καλά, θα χεστείς λίγο παραπάνω.

Θα το πάρω το ρημάδι!

Έχω καιρό να χ*στώ σε game! :jump1:

• 3 weeks later...

Μονο μερα(χωρις πλακα) το παιζω και παλι χ@#ζ*&αι...δεν το προχωρησα βεβαια και πολυ..

Το εντονότερο κομμάτι του παιχνιδιού σε ένα από τα καλύτερα βίντεο.

SPOILER ALERT

Reveal hidden contents

--- [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QnMEerJ2a6Y]Outlast Gameplay Walkthrough Let's play | Part 6 - MOST SCARED I'VE BEEN - YouTube[/ame] ---

Billys έγραψε:
Μονο μερα(χωρις πλακα) το παιζω και παλι χ@#ζ*&αι...δεν το προχωρησα βεβαια και πολυ..

τα ίδια και εγώ το παράτησα δεν άντεξα άλλο ,μόνο μέρα :p

Ελπίζω να με κάνει να αισθάνομαι όπως όταν έπαιξα το πρώτο Aliens vs Predator το 2000 νομίζω. Μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση! !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

fantomas έγραψε:
Ελπίζω να με κάνει να αισθάνομαι όπως όταν έπαιξα το πρώτο Aliens vs Predator το 2000 νομίζω. Μου έχει λείψει αυτή η αίσθηση! !

Θα σε κάνει πίστεψε με.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

fantomas έγραψε:

Nα κοιτάς κάθε γωνία με προσοχή, σιγά σιγά και να μην ξέρεις απο που θα σου έρθει :p

Με έχετε ψήσει και ακόμα να μου στείλουν το κλειδί! Άντε και δεν μπορώ να περιμένωωωωωωωωωωωω... :)

edit: Κατεβαίνει!! Ούτε 4 γίγα δεν είναι. Δεν το περίμενα!

• 2 weeks later...

Πειράζει που το παίζω με ουίσκι και ράδιο ντέρτι?? :hehe:

Πολύ καλό πάντως, απλό και ατμοσφαιρικό, nothing more, nothing less!

• 10 months later...
  • 6 months later...

To τερμάτησε κανείς; Το έχω αφήσει σχετικά νωρίς στην αρχή του και λέω να το ξαναπιάσω. Έχει ενδιαφέρον ή καταντάει μονότονο;

Εγω το τερματισα πριν κανενα χρονο και βαλε...ειναι αρκετα μικρο θυμαμαι.

Ψιλομονοτονο ηταν αν δεν κανω λαθος..αλλα μονο κ μονο για την "ατμοσφαιρα" ηθελα να το τερματισω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.