Jump to content

Vodafone + Viber = no go?

hayabusa

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Ε ναι καλυτερα να τους παρεις και να τους πεις τη κλασσικη ιστορια , αν δεν ...φευγω.

Πριν 3-4 χρονια ειχα voda αλλα δεν ειχα θεμα με skype, λογικα εχουνε αλλαξει απο τοτε

οχι δε νομιζω πως θα αλλαξεις κατι.

Οι Υπηρεσίες Wireless Internet υποστηρίζουν αποκλειστικά μετάδοση δεδομένων και όχι μετάδοση φωνής μέσω Voice over Intranet Protocol (VoIP).
COSMOTE: Mobile Internet από κινητό

το ιδιο ακριβως υπαρχει καπου στην vodafone...

Σε κανονικες συνδεσεις τηλεφωνου παιζουν ολα χωρις προβλημα για να το ξεκαθαρισουμε... εχω viber σε vf & cosmote. Στα στικακια δε παιζουν.

Εγώ έχω καρτοκινητό πλέον Vodafone και απλώς γράφω για να επιβεβαιώσω ότι το skype παίζει από 3g ενώ το viber όχι. Αυτά σε Galaxy Nexus.

Το να κάνει οικονομία η Voda στα data της είναι βλακεία νομίζω. Γιατί έχω ~1.1GB/30days διαθέσιμα και μπορώ για εκδίκηση να κάθομαι να τα τρώω στο youtube...

Το πιθανότερο είναι να παίζει κάποια ρύθμιση. Θα πάω αύριο στο κατάστημα να ρωτήσω...

Πήγα στη Vodafone σήμερα και ο υπάλληλος μου έκανε τον ανήξερο, λέγοντάς μου ότι κι αυτός έχει viber και δεν παίζει μέσω 3g όπως και το skype.

Στην ερώτησή μου αν η Voda το μπλοκάρει μου απάντησε όχι.

πες του να στο δώσει εγγράφως αυτό.

2.7 Με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της και την προστασία της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους Συνδρομητές της, η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να περιορίζει τη χρήση υπηρεσιών φωνής μέσω διαδικτύου/πρωτοκόλλου IP (π.χ υπηρεσίες VoIP) που προσφέρονται με χρήση του δικτύου κινητών τηλεπικοινωνιών της VODAFONE. Σε κάθε περίπτωση η VODAFONE θα παρέχει την επιλογή εγγραφής σε συγκεκριμένα ειδικά προγράμματα, στα οποία θα προβλέπεται η χρήση των εν λόγω υπηρεσιών.

Το τελευτααίο, στην πράξη, σημαίνει, σε συμβόλαια internet (όχι συνολικά) άνω των 30-40€ σου επιτρέπουν το VoIP.

Πήγα στη Vodafone σήμερα και ο υπάλληλος μου έκανε τον ανήξερο, λέγοντάς μου ότι κι αυτός έχει viber και δεν παίζει μέσω 3g όπως και το skype.

Στην ερώτησή μου αν η Voda το μπλοκάρει μου απάντησε όχι.

κανενα τηλεφωνο δεν εχουν ; κοιτωντας στο site τους δεν βρήκα κάτι που θα μπορουσε να βοηθησει.

κανενα τηλεφωνο δεν εχουν ; κοιτωντας στο site τους δεν βρήκα κάτι που θα μπορουσε να βοηθησει.

Τι ακριβώς θες; Εξυπηρέτηση πελατών;

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1728

• 2 weeks later...

Hi everyone,

I'm an official representative of Viber :) I'm here to help.

Some mobile operators across the world block Viber on their 3G network (It is known that Vodafone does this in many European countries). Usually this happens when users have a "simple" data plan (or a prepaid contract), meaning they didn't pay extra for using VoIP on their 3G network.

In order to verify this, we recommend to:

1. Test Viber on a few different WiFi networks, and see that it works fine.

2. Contact your cell company and confirm this with them.

Regarding other questions that were asked here:

- Viber uses about 0.3 MB per minute of call.

For more questions or doubts, please don't hesitate to contact us :)

Regards,

Viber.

---------------

Γεια σε όλους,

Είμαι ένας επίσημος εκπρόσωπος του Viber :) Είμαι εδώ για να βοηθήσουμε.

Ορισμένοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο μπλοκ Viber σε 3G δίκτυο τους (Είναι γνωστό ότι η Vodafone κάνει αυτό σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες). Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν οι χρήστες έχουν ένα "απλό" πρόγραμμα δεδομένων (ή μια προπληρωμένη σύμβαση), που σημαίνει ότι δεν πληρώνουν επιπλέον για τη χρήση VoIP για 3G δίκτυό τους.

Για να το επιβεβαιώσετε αυτό, σας συνιστούμε να:

1. Viber δοκιμής για μερικά διαφορετικά δίκτυα WiFi, και να δούμε ότι δουλεύει μια χαρά.

2. Επικοινωνήστε με την εταιρεία κυττάρων σας και να επιβεβαιώσει αυτό μαζί τους.

Όσον αφορά τις άλλες ερωτήσεις που τέθηκαν εδώ:

- Viber χρησιμοποιεί περίπου 0,3 MB ανά λεπτό της κλήσης.

Για περισσότερες ερωτήσεις ή αμφιβολίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας :)

Regards,

Viber.

Το μπλοκαρει ξεκαθαρα... Φιλος με το απεριοριστα 25 του το ξεκαθαρισαν οτι το κανουν....

Τα πηρε κρανιο και μα μου σου του, του το ανοιξαν.... Αποφασισε γενικοτερα να φυγει αλλα με 25 ευρω / μηνα του δινουν υπηρεσιες των 50+€

Οποτε ολα ειναι σχετικα, ολα

Επισιμη απαντηση , ευχαριστουμε πολυ

It is our pleasure to help.

If you have more questions or doubts, please don't hesitate to contact me again :)

-------------------

Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή αμφιβολίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και πάλι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.