hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2012 Galaxy Tab 2 10.1 (3g)Κάρτα Vodafone (η οποία ήταν σε στικάκι παλιά) με όγκο χρήσης 5Gb (και πάγιο γύρω στα 13€ λόγω φοιτητικής εκτπωση).Το viber ενώ μέσω Wifi παίζει κανονικά, στο 3G αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Για ποιο λόγο ;Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Μηπως εχει καποια ρυθμιση που να λεει να επιτρεπεη η οχι να συνδεθει μεσω 3G η WiFi only ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 31, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 οχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο κανονικό μου τηλέφωνο (galaxy note, συμβόλαιο cosmote) όποτε μπαίνω μέσω 3G συνδέεται απευθείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 καμια ιδέα κάποιος για το παραπάω θεματακι με το viber; [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Η Vodafone μπλοκάρει το VoIP. Υποθέτω το viber κάτι τέτοιο είναι, οπότε there you go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Woot; Σοβαρά τώρα; Αλλά και πάλι. Το skype γιατί συνδέεται κανονικά; Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Skype: Ports 80 and 443 Viber Ports TCP 5242 and 4244 / UDP 5243 and 9785 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 δεν μπορεί να γινει καμια επέμβαση σε αυτά ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Galaxy Tab 2 10.1 (3g)Κάρτα Vodafone (η οποία ήταν σε στικάκι παλιά) με όγκο χρήσης 5Gb (και πάγιο γύρω στα 13€ λόγω φοιτητικής εκτπωση).Το viber ενώ μέσω Wifi παίζει κανονικά, στο 3G αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Για ποιο λόγο ;Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ;αφενος εμενα δε μου γινεται install to viber στο tabletαφετερου οταν εχω το ταμπλετ σε wifi hot spot(vodafone) και ειμαι συνδεδεμενος με το κινητο δεν παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 ξέρουμε τι παίζει και τραβάει ζόρια η Vodafone ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2012 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 H Vodafone σε ορισμένα πακέτα της μπλοκάρει και το Skype αλλά και γενικώς όλα τα VOIP. Καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσουν/διαψεύσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 θα κάνω μια δοκιμή και με Skype αργότερα (προς το παρόν δεν έχω δοκιμάσει κλήσεις με αυτό). Αλλά τηλεφωνο μαλλον θα πέσει έτσι κι αλλιώς το απογευματάκι. Παίζει να μου το ξεμπλοκάρουν ή ζητάω πολλά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 1, 2012 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Χλωμό το βλέπω, γιατί πουλάνε ξεχωριστά πακέτα που υποστηρίζουν voip. Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις το voip μέσω proxy, αλλά αν δεν ειναι δικός σου τότε θα πρέπει να πληρώσεις για να βρεις κάποιον της προκοπής. (και δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 1, 2012 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Έχω vodafone και δεν έχω θέμα με το skype ούτε με wifi αλλά ούτε με 3G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 τι πάγιο έχεις ; Με τούτα και με κεινα δεν πρόλαβα να τους πάρω σήμερα, αλλά θα ειναι το πρώτο που θα κανω αύριο το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 1, 2012 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Αν ρωτάς εμένα είμαι με το unlimited 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 πόσο πληρώνεις δηλαδή ; 60€Διότι διάβασα κάπου ότι από κάποιο πάγιο και πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 1, 2012 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 Για λογους bandwidth το κανουν, γιατι και να στο ειχαν ανοιχτο θα μπορουσες να μιλησεις με 3g?Εχει τοιχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 1, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 γιατί όχι ; με την cosmote έχω μιλήσει κανονικά, και ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] πχ μιλάει συνέχεια (πάλι από cosmote νομίζω βέβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 1, 2012 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2012 με vodafone κανονικη συνδεση παιζει.(εχω)Με καρτες που ηταν σε στικακια δεν παιζουν...το λενε κιολας καπου νομιζω.Το ιδιο ισχυει και για κοσμοτε στικακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.