Jump to content

Vodafone + Viber = no go?

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Galaxy Tab 2 10.1 (3g)

Κάρτα Vodafone (η οποία ήταν σε στικάκι παλιά) με όγκο χρήσης 5Gb (και πάγιο γύρω στα 13€ λόγω φοιτητικής εκτπωση).

Το viber ενώ μέσω Wifi παίζει κανονικά, στο 3G αρνείται πεισματικά να συνδεθεί.

Για ποιο λόγο ;Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ;

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

οχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο κανονικό μου τηλέφωνο (galaxy note, συμβόλαιο cosmote) όποτε μπαίνω μέσω 3G συνδέεται απευθείας.

Η Vodafone μπλοκάρει το VoIP. Υποθέτω το viber κάτι τέτοιο είναι, οπότε there you go.

Woot; Σοβαρά τώρα;

Αλλά και πάλι. Το skype γιατί συνδέεται κανονικά;

Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk

Galaxy Tab 2 10.1 (3g)

Κάρτα Vodafone (η οποία ήταν σε στικάκι παλιά) με όγκο χρήσης 5Gb (και πάγιο γύρω στα 13€ λόγω φοιτητικής εκτπωση).

Το viber ενώ μέσω Wifi παίζει κανονικά, στο 3G αρνείται πεισματικά να συνδεθεί.

Για ποιο λόγο ;Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ;

αφενος εμενα δε μου γινεται install to viber στο tablet

αφετερου οταν εχω το ταμπλετ σε wifi hot spot(vodafone) και ειμαι συνδεδεμενος με το κινητο δεν παιζει

H Vodafone σε ορισμένα πακέτα της μπλοκάρει και το Skype αλλά και γενικώς όλα τα VOIP. Καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσουν/διαψεύσουν.

θα κάνω μια δοκιμή και με Skype αργότερα (προς το παρόν δεν έχω δοκιμάσει κλήσεις με αυτό). Αλλά τηλεφωνο μαλλον θα πέσει έτσι κι αλλιώς το απογευματάκι.

Παίζει να μου το ξεμπλοκάρουν ή ζητάω πολλά ;

Χλωμό το βλέπω, γιατί πουλάνε ξεχωριστά πακέτα που υποστηρίζουν voip. Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις το voip μέσω proxy, αλλά αν δεν ειναι δικός σου τότε θα πρέπει να πληρώσεις για να βρεις κάποιον της προκοπής. (και δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις..)

τι πάγιο έχεις ;

Με τούτα και με κεινα δεν πρόλαβα να τους πάρω σήμερα, αλλά θα ειναι το πρώτο που θα κανω αύριο το πρωί.

πόσο πληρώνεις δηλαδή ; 60€

Διότι διάβασα κάπου ότι από κάποιο πάγιο και πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα.

γιατί όχι ; με την cosmote έχω μιλήσει κανονικά, και ο [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] πχ μιλάει συνέχεια (πάλι από cosmote νομίζω βέβαια).

με vodafone κανονικη συνδεση παιζει.(εχω)

Με καρτες που ηταν σε στικακια δεν παιζουν...το λενε κιολας καπου νομιζω.

Το ιδιο ισχυει και για κοσμοτε στικακια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.