ultraex2005 Μάϊος 24, 2013 #41 Μάϊος 24, 2013 εξαρταται τα γουστα !! οποιος λοιπον γουσταρει καμποικα σεναρια τυπου μονομαχια στο ελ πασο, για μια χουφτα δολλαρια κλπ!! εδω !! μιλαμε ομως για πολυ πιστολιδι !! ασταματητο!! πολυ χαλαρο και ελαφρυ το παιχνιδακι !! περνας ευχαριστα !!
Less Μάϊος 27, 2013 #42 Μάϊος 27, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jSS6HNzI1QU]Call of Juarez: Gunslinger Gameplay - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=T7SSk3tKqdE]This is How You Play Call of Juarez: Gunslinger - YouTube[/ame]
Hydra Μάϊος 27, 2013 #43 Μάϊος 27, 2013 Πολύ καλό το παιχνίδι! Έπαιξα χτες 3 chapters και ξετρελάθηκα! :happy2:Οι αφηγήσεις και η αίσθηση που σου δημιουργεί το παιχνίδι είναι εξαιρετικές.Ίσως χρειάζοταν λίγη δουλειά παραπάνω το gameplay.
GruntGR Μάϊος 27, 2013 #44 Μάϊος 27, 2013 παίδες τι λέει το game? δεν έχω παίξει ποτε τις σειράς αξίζει ? να το τσιμπήσω? Το πρωτο εχει τα καλυτερα γραφικα της σειρας οσο κουφο και αν ακουγεται (κονσολιτιδα ftw) στην εποχη του μια radeon 1900xtx την ξεζουμιζε για να βγαλει 40fps στα 1024*768. Το gameplay αναμεσα στους 2 χαρακτηρες ητανε αρκετα διαφορετικο, οι πιστες του billy βγαινανε μονο με stealth ενω του ray με 2 πιστολια στο χερι και bullet time , δεν ειχε health regen ουτε depth of field να σου πρηζονται τα ματια. Ολα στο ιδιο setting ειναι (εκτος απο το καρα-εκτρωμα το cartel), τα sequel ομως εχουν λιγοτερο παραδοσιακους μηχανισμους στο gameplay οποτε σε καμια περιπτωση δεν θα προτεινα καποιο απο αυτα σε εναν FPS fan που σεβεται τον εαυτο του
Jeronemo Μάϊος 27, 2013 #45 Μάϊος 27, 2013 Aπλα σε σχεση με το 2ο ,ειναι λιγο μικροτερο και ειναι ~ σαν να παιζεις με ενα μονο χαρακτηρα -απο θεμα ποικιλιας- και δεν εχει cinematics επισης .Aλλα ειναι αναμφιβολα ενα καλο shooter ,που οι φιλοι του ειδους θα λεγα ωφειλουν αν οχι να το τιμησουν ,να το δουν τουλαχιστον . Btw Value for money και πολυ τιμιο deal για τα λεφτα του (15Ε).
Hydra Μάϊος 31, 2013 #47 Μάϊος 31, 2013 Τελικά το gameplay το συνήθισα εύκολα και δεν ήταν τόσο προβληματικό. Περισσότερα όπλα ήθελα, είναι η αλήθεια. Τώρα δεν δοκίμασα μετά τον τερματισμό τα καινούρια που ξεκλείδωσε, αλλά νομίζω είναι πάλι 1 ή 2. Παραπάνω δε νομίζω. :wassat:
apostolis159 Μάϊος 31, 2013 #48 Μάϊος 31, 2013 Τελικά το gameplay το συνήθισα εύκολα και δεν ήταν τόσο προβληματικό. Περισσότερα όπλα ήθελα, είναι η αλήθεια. Τώρα δεν δοκίμασα μετά τον τερματισμό τα καινούρια που ξεκλείδωσε, αλλά νομίζω είναι πάλι 1 ή 2. Παραπάνω δε νομίζω. :wassat: Δεν είναι καινουργια όπλα, αλλα upgrade αυτων που υπάρχουν. Το τερματισα και γω και είναι καταπληκτικό! Το ξεκίνησα στο plus και στο δυσκολο για 2ο playthrough, αλλα αυτή τη φορά παιζω πιο χαλαρά. Ο τελευταίος που πολεμάς (οχι ο Bob) εκει στο νεκροταφείο που εβγαλε λίγο το λάδι, στο normal. Τον Bob τον συγχώρεσα. Αλλιως τι γίνεται? Μονομαχία ή cinematic που του φυτευεις μια σφαίρα στο κεφάλι?
Hydra Μάϊος 31, 2013 #49 Μάϊος 31, 2013 Δεν είναι καινουργια όπλα, αλλα upgrade αυτων που υπάρχουν.Το τερματισα και γω και είναι καταπληκτικό! Το ξεκίνησα στο plus και στο δυσκολο για 2ο playthrough, αλλα αυτή τη φορά παιζω πιο χαλαρά. Ο τελευταίος που πολεμάς (οχι ο Bob) εκει στο νεκροταφείο που εβγαλε λίγο το λάδι, στο normal. Τον Bob τον συγχώρεσα. Αλλιως τι γίνεται? Μονομαχία ή cinematic που του φυτευεις μια σφαίρα στο κεφάλι? Στο τέλος με δυσκόλεψαν περισσότερο τα ghosts, τον τυπά τον έφαγα σε 10 δεύτερα 5x dynamites στη μάπα και 3 χεντίδια. Και εγώ τον συγχώρεσα ρε γαμώτο και είχα απορία τί γίνεται σε άλλη περίπτωση.
apostolis159 Μάϊος 31, 2013 #50 Μάϊος 31, 2013 Στο τέλος με δυσκόλεψαν περισσότερο τα ghosts, τον τυπά τον έφαγα σε 10 δεύτερα 5x dynamites στη μάπα και 3 χεντίδια. Και εγώ τον συγχώρεσα ρε γαμώτο και είχα απορία τί γίνεται σε άλλη περίπτωση. Όντως, και τα ghosts είναι δυσκολα. Επίσης για κάποιο λόγο δυσκολευομαι στα qte, δεν ξέρω γιατί. Αυτή τη φορά δεν θα δείξω έλεος! :triniti:
Hydra Μάϊος 31, 2013 #51 Μάϊος 31, 2013 Ε καμιά φορά και εγώ τα έκανα μαντάρα εκεί γιατί πλεύριζα τον χαρακτήρα πριν καν δω την κατεύθυνση της σφαίρας.
digitaltiger Μάϊος 31, 2013 #52 Μάϊος 31, 2013 Εγω δεν εχω καταλαβει με τα upgrade και τα skill points τι γινετε....Πως πρεπει να τα βαζουμε και με ποια σειρα κλπ..
Less Μάϊος 31, 2013 #53 Μάϊος 31, 2013 Δεν υπάρχει σειρά διαλέγεις οποιο tree θες και τα skills ξεκλειδώνουν διαδοχικά.
Hydra Μάϊος 31, 2013 #54 Μάϊος 31, 2013 Call of Juarez Gunslinger Update v1.01===========Changes: ===========- hit indicator is now disabled in True West difficulty mode- new option to disable crosshair regardless of the difficulty mode- new option to adjust mouse sensitivity on duels- new settings available in video.scr file- additional checks before posting scores to the leaderboards- additional credits=========Fixes:=========- fixed problems with audio on 7.1 output configurations- fixed crashes related to using 7.1 audio configurations- fixed potential crash when using long Steam nicknames with non-latin characters- leaderboards now correctly display nicks with non-latin characters- patched up heavy stuttering when using certain keyboard and mouse models- workaround for blocks when booting the game on systems that have problems with video playback- tweaked enemy behavior on duels to avoid duels with no conclusion- fixed HUD gadget in Arcade mode sometimes not displaying "versus" friend's name- fixed navigation and centering in My Score and Friends leaderboards- tweaks and fixes in the Japanese localization
Dant3 Ιούνιος 1, 2013 #55 Ιούνιος 1, 2013 Αν δεν τον συγχωρεσεις πεφτει μονομαχια και μετα τελος το τερματισα και εγω πολυ καλο! οντως ηθελε και αλλα οπλα. κανα μαγκνουμ
jesus Ιούλιος 3, 2013 #56 Ιούλιος 3, 2013 Το πηγα σε ενα φιλο μου και παιξαμε κανα 2ωρο.Ψιλομονοτονο και ανουσιο μου φαίνεται.Ανυπαρκτο σεναριο αδιαφοροι χαρακτηρες, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.Τα 1,2 ειχαn πολυ ωραια ιστορια που σε κραταγε και φοβερους χαρακτηρες.Σε μορφη αφηγησης παει ολο το game?
artyom Ιούλιος 3, 2013 #57 Ιούλιος 3, 2013 Το πηγα σε ενα φιλο μου και παιξαμε κανα 2ωρο.Ψιλομονοτονο και ανουσιο μου φαίνεται.Ανυπαρκτο σεναριο αδιαφοροι χαρακτηρες, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.Τα 1,2 ειχαn πολυ ωραια ιστορια που σε κραταγε και φοβερους χαρακτηρες.Σε μορφη αφηγησης παει ολο το game?ναι, αλλα με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.παντως εχει ωραια χρώματα και ομορφα τοπία.Αυτό που ξεχωρίζει θα ελεγα ειναι η αφηγηση.
fatalara Ιούλιος 4, 2013 #58 Ιούλιος 4, 2013 Το πηγα σε ενα φιλο μου και παιξαμε κανα 2ωρο.Ψιλομονοτονο και ανουσιο μου φαίνεται.Ανυπαρκτο σεναριο αδιαφοροι χαρακτηρες, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.Τα 1,2 ειχαn πολυ ωραια ιστορια που σε κραταγε και φοβερους χαρακτηρες.Σε μορφη αφηγησης παει ολο το game? Μπορει να μην ήταν σαν το 1 αλλα δεν λες μονότονο ενα παιχνίδι στο οποίο πέφτουν τέτοιες πιστολιές. Θα πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να γελάει με το τι γίνετε εκει μέσα και όσο για το σενάριο δεν ειναι και καμία υπερπαραγωγή αλλα την δουλεια του την κάνει, τώρα αν μετα απο δυο ώρες δεν πιάσατε το σενάριο κάτι κάνατε στραβά.
Proteas Ιούλιος 12, 2013 Author #59 Ιούλιος 12, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=J0BVAwe_zmI]"The Story of Call of Juarez Gunslinger" by Haris Orkin - Developer Diary - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=0TcY8d2bNRY]Call of Juarez Gunslinger - "How the West Was Won Again" - Developer Diary - YouTube[/ame]
sebastian Ιούλιος 12, 2013 #60 Ιούλιος 12, 2013 Πολύ καλό game και γενικά το shooting τα έσπαγε! Το τελείωσα χτες και το κατά χάρηκα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.