Jump to content

Call of Juarez: Gunslinger

Proteas

Recommended Posts

Και ποιός δεν θα ήθελε όλα τα παιχνίδια να είχα τα γραφικά του crysis ;)

εγω...

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Και γω.. Όπως είπα και νωρίτερα, το προτιμώ έτσι. Δεν χρειάζεται να είναι όλα τα παιχνίδια crysis.

Ωστόσο είναι και θέμα γούστου, οπότε...

τα γραφικά είναι περασμένης τετραετίας ....αρέσουν δεν αρέσουν (προσωπικά δεν μου αρέσουν) ....μόνο μην πουν ότι χρειάζεσαι κάρτες τιτάνες για τα 60fps

Με τιποτα τα γραφικα ειναι απο το call of juarez 2 χωρις multi γι αυτο και αυτη η τιμη 15e

αδικα το περιμενα ..... παμε για GTA V τωρα.

Με τιποτα τα γραφικα ειναι απο το call of juarez 2 χωρις multi γι αυτο και αυτη η τιμη 15e

αδικα το περιμενα ..... παμε για GTA V τωρα.

Πάντως και το bound in blood που είχε multi δεν είχε τραβήξει κόσμο. Ίσως γι αυτό το λόγο να μη βάλαν και εδώ.

Αν το στόρυ είναι ισάξιο τουλάχιστον του bound in blood, για μένα αξίζει.

Πάντως και το bound in blood που είχε multi δεν είχε τραβήξει κόσμο. Ίσως γι αυτό το λόγο να μη βάλαν και εδώ.

Αν το στόρυ είναι ισάξιο τουλάχιστον του bound in blood, για μένα αξίζει.

Γιατι εκανε το θαυμα της η Techland και δεν εβαλε anti-cheat παλι στο bound in blood.

Απο τις αρχες στο παιχνιδι ειχαμε φαινομενα speed hack bullet proof και οτι αλλο βαζει

βαζει ο νους σου.

Εγω ξερω πριν 5-6 χρονια στο πρωτο, λιωναμε κυριολεκτικα με 15-20 clan ενεργες και

πανω απο 2000 κοσμο καθημερινα μολις ενας μπαγλαμας εβγαλε ενα aimbot το τελειωσε

το παιχνιδι σε μια νυχτα.

Δίκιο έχεις, αλλά αν βλέπουν ότι δεν τραβάει όπως θα θέλανε είτε λόγω αυτών που ανέφερες είτε λόγω του ότι υπάρχουν άλλα shooters με καλύτερο multiplayer τότε ίσως να σκέφτονται ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται η κάθε εταιρεία.

Προσωπικά θα το τιμούσα αν είχε multiplayer, οπώς και συ και άλλοι.

Και το παιχνίδι έχω σκοπό να το αγοράσω.

Call of Juarez: Gunslinger - EXCLUSIVE Interview - Eurogamer - YouTube

Γιατί δεν το βγάζει σαν βίντεο, αλλα σαν link? Τι κάνω λάθος?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Cfj6_lZCeDs]Call of Juarez: Gunslinger - EXCLUSIVE Interview - Eurogamer - YouTube[/ame]

πρεπει να ειναι σε αυτη τη μορφη το λινκ για να το βγαζει σαν βιντεο

http://www.γιουτιουμπ.κομ/watch?v=Cfj6_lZCeDs

• 3 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xkFc26VulCY]Call of Juarez Gunslinger Launch Trailer -- Saddle Up! [Europe] - YouTube[/ame]

Εγώ το τιμησα ήδη απο steam, και κανω επαναληψη το bound in blood. :p

Περιμένω την τεταρτη να καω! :D

Έχει κανείς σας πρόβλημα με τον ήχο του παιχνιδιού; Εμένα ορισμένες φορές βγάζει πολλά παράσιτα - ειδικά στα μενού.

Δεν ξερω για σας ..... αλλα εμενα μου αρεσει η πλοκη που εχει :D , το καρτουνιστικο περιβαλλον .... και γενικα το ομαλο gameplay οπου δεν εχει απαιτησεις τρελες...... ;)

Και εμένα το ίδιο..

Επίσης δεν ξέρω άμα αξίζει να παίξεις άμα θυμάμαι καλά τα 2 προηγούμενα..

Αλλά γενικά το Στορυ και η αμερικάνικη Καουμποιστικη προφορά μου αρέσει πάρα πολύ

και το Gameplay ωραίο είναι..

Τώρα γραφικά ΟΚ ούτε υπερ παραγωγή είναι ούτε περίμεναμε κάτι καλύτερο..

Το εχω λιωσει μιλαμε!! :D

Πολυ πιστολιδι style Wild West :D

Εχω φτασει στα αδερφια Dalton στο βαλτοχωρι τους...... για πολυ freak κατασταση.....χαχαχα

παίδες τι λέει το game? δεν έχω παίξει ποτε τις σειράς αξίζει ? να το τσιμπήσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.