Jump to content

Σύνθεση PC 1500€ - 1800€ !!!

georod7

Recommended Posts

Τι σχέση έχει το hwbox? Και ποιοι είναι οι spammers?

Επίσης τα φόρουμ είναι για να προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια απο όποιον το κατέχει και θέλει να βοηθήσει. Δεν είναι για να προωθούνται επαγγελματίες κλπ.

Αν ήταν έτσι να προωθούσα και εγώ το μαγαζί μου

Λέμε να γράψεις αυτά που θα πει. Ή να του πεις να κάνει αυτός ένα λογαριασμό να μας τα πει αυτοπροσώπως.

Τώρα τα περί σπαμμερς και hwbox, δε καταλαβαίνω που κολλάνε.

Λέμε να γράψεις αυτά που θα πει. Ή να του πεις να κάνει αυτός ένα λογαριασμό να μας τα πει αυτοπροσώπως.

Τώρα τα περί σπαμμερς και hwbox, δε καταλαβαίνω που κολλάνε.

κατάλαβα εγώ....από τους κύριους του insomn...πιο πάνω και όχι μάλλον του hwbo... λάθος δικό μου..

απλά είναι κάποιοι που το παίζουν παντογνώστες σου λένε σύμφωνα με τα εμπορικά περιοδικά και τα reviews τι να πάρεις και μετά σου λένε εγώ πρόταση σου έκανα εσύ αν θες την δέχεσαι....δεν θα κάτσω όμως να ασχοληθώ είναι off αυτά εδώ το παιδί έκανε μια ερώτηση και πήρε την απάντηση του από εμένα....σαν χρήστης και μαθητής της γνώσης της τεχνολογίας ...και όχι σαν κάτι άλλο...

Γράψε ξανά το μήνυμά σου στα ελληνικά και συζητάμε και επί της ουσίας. Προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα.

Γράψε ξανά το μήνυμά σου στα ελληνικά και συζητάμε και επί της ουσίας. Προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα.

δεν πειράζει κινέζικα δεν γράφω από όσο ξέρω αυτά είναι Ελληνικά....αν δεν τα καταλαβαίνεις δεν πειράζει..η ουσία είναι μια έβαλα τις δύο συνθέσεις μου στον φίλο...και τέλος από μένα..

καλα μην τσακωθειτε κιολας!!! :p

κι εγω τεχνικος Η/Υ εχω σπουδασει, απλα δεν ασκω το επαγγελμα και εχω μεινει πισω στην τεχνολογια, και γι αυτο θελω τη γνωμη ενημερωμενων παιδιων στα Forum για να μπορεσω να καταληξω σε ενα καλο μηχανημα!! ουτως η αλλος παραλληλα διαβαζω και ενημερωνομαι.ολες οι γνωμες δεκτες, αλλωστε την τελικη επιλογη εγω θα την κανω!:laughing:

[MENTION=28428]georod7[/MENTION] συμφωνώ εν μέρη ότι το καλό Hardware είναι επένδυση, αλλά από όλη την εμπειρία, ακόμη ποιο καλή επένδυση είναι τα περιφερειακά. (Οθόνη, καλό UPS, Plotter/Printer etc.)

Αν δεν έχεις τη καλύτερη οθόνη, πως να χαρείς τον δυνατότερο πύργο; (ας έχει και 10 χιλιάρικα δεν έχει σημασία)

UPS υπάρχει;

Από αυτά που γράφεις στο 1ο post, το θες για γενική χρήση συν κάτι λίγα σε gaming.

Είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσεις το 3D; και εγώ έχω HDMI+HDCP support σε οθόνη του 2009 αλλά ποτέ δε τα χρησιμοποίησα :hehe:

φιλε Pokemon, συμφωνω αν και το καλη οθονη ειναι σχετικο πλεον!ups δεν εχω και θα ηθελα μια βοηθεια και σε αυτο γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου.οσον αφορα την οθονη εχω καταληξει σε 23"-24", βασικα εως 55περιπου εκατοστα μηκος, με χαμηλο response time και μαλλον ips panel (απ'οτι διβαζω ειναι τα καλυτερα panel) αλλα κολλαω στο αν θα πρεπει να ειναι 3d και στις συνδεσεις, αν θα εχει hdmi και dp ή ενα απο τα 2!!!για touchscreen δεν το βλεπω αλλα και το 3d σιγουρα δεν θα ειναι για ταινιες αφου εχω 3d τηλεοραση 46"!!!

οντως Pokemon θα ειναι για γενικη χρηση και gaming!

UPS:

APC Back-UPS 1100VA with AVR | Skroutz.gr

Eaton Evolution 850, 850VA / 600W Tower | Skroutz.gr

Σε online UPS κατηγορία ακόμη καλύτερα γιατί έχεις μηδενικό response time.

Eaton EX 1000VA Tower | Skroutz.gr

(έχω το EX 2200VA rack από το 2009 και είμαι πολύ ευχαριστημένος ;) )

Οθόνη, οι IPS είναι καλές αλλά όχι τέλειες. Καλύτερα VA / SPVA αν γίνεται (ελάχιστες υπάρχουν αλλά πολύ καλές), απλά ανεβαίνει πολύ το budget και εκεί αντίστοιχα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.