YDinopoulos Αύγουστος 25, 2004 #61 Αύγουστος 25, 2004 Οπως το ειπες.....το chat του In. Υπαρχουν 200 server με 200 διαφορετικα καναλια #Hellas. Μην κρίνεις απο ενα συγκεκριμένο κανάλι.....
Nos-Dio Αύγουστος 25, 2004 #62 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δεν ξερω ποσοι εισασταν η ειχατε περασει απο το τσατ του ιν αλλα οσοι το εχετε κανει πιστευω οτι θα συμφωνειτε με τα οσα λεω . Δεν θελω να αναφερω ιστοριες του παρελθοντος αλλα θα πω απλα οτι με την πειρα του ιν ..ειδα οτι πρεπει να υπαρχει ενα σχεδον φασιστικο καθεστως για να μην γινει μπαχαλο σε ενα ρουμ και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι Απλα χρειαζεται αποφασιστικοτητα και δικαιοσυνη,παντως δεν νομζιω να δημιουργησει κανεις προβλημα..
paschalia Αύγουστος 25, 2004 #63 Αύγουστος 25, 2004 Ντινοπουλε εχω περασει απο ρουμ που εγινε το μπαχαλο και απο ρουμ που αντεξε και αντεχει κοντα 5 χρονια .Δεν θελω να πω ,το λεω και παλι ,ιστοριες του παρελθοντος αλλα επειδη εχω περασει και απο τα δυο μπορω να πω οτι εφοσον στο ιντερνετ και στα φορουμς του και στα τσατρουμς του δεν μπαινουν αγγελουδια δεν αρκει η καλη θεληση και το δεν νομιζω να δημιουργησει κανεις προβλημα .Αλλα δεν θελω να το κουρασω και δεν συνεχιζω .
Giorgos Αύγουστος 25, 2004 #64 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 18:28] Αυτο με τον αριθμο των ποστς το βρισκω σωστο! Εμένα αντιθετα δεν με ενθουσιαζει η ιδεα..Διοτι που παρολο που ο αριθμος των post σιγουρα εχει την αξια του , δεν θα πρεπει να ειναι το μοναδικος ορος.Διοτι υπαρχει ο κινδυνος να γεμισει το φορουμ με σχολια σαν την ιστορικη απαντηση πιο κατω πχ: Αρχική απάντηση από billpeppas [17-04-2004 16:57] Ας απαντήσει κάποιος στο παιδί , εγω τώρα δεν προλαβαίνω.
YDinopoulos Αύγουστος 25, 2004 #65 Αύγουστος 25, 2004 looooooooooooooolΑυτος ηταν ειδικη περιπτωση !!!!Οσο να'ναι τα αφεντικα βλεπουν ποιοι γεμιζουν με ασκοπα ποστ κ ποιοι οχι.
unstoppable Αύγουστος 25, 2004 #66 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio α...καταλαβα...νομιζω οτι εφοσον με συνοδευουν 120 gb για παρεα δεν θα φαω πορτα..απο το filesharing :T: :T:
Nos-Dio Αύγουστος 25, 2004 #67 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable :T: :T: ασε ρε σ και δεν δουλευει το @#@$## dc++..... αν εχεις καμια ιδεα πες μου γιατι δεν κατεβαινει η σελιδα με το hublist..(αν το χρησιμοποιεις φυσικα)
Κοπρίτης Αύγουστος 25, 2004 #68 Αύγουστος 25, 2004 [Γεωργιου speaking] μαγκες (και μαγκιτισσες) ενα θα σας πω... φανταζομαι τετοιο μπαχαλο που ομοιο του δεν θα εχει ξαναγινει...../ [Γεωργιου speaking] ....τρελη κατασταση με βομβαρδισμο απορειων και ερωτησεων προς καθε κατευθυνση... εν μεσω πλακιτσας και χαλαρης κουβεντουλας καποιων μελων ... αλλα 100 θα προσπαθουν (και με το δικιο τους ισως) να λυσουν καποιο προβλημα... ακομα και θεματα που θα ηταν χρησιμο να υπαρχουν στο Εργαστηρι θα χαθουν ... κατα την γνωμη μου παντα..... το πολυ πολυ να ηθελα ενα "shout" στην κεντρικη να λεμε και καμια καλημερα εμεις οι πρωινοι οτιδηποτε αλλο νομιζω οτι θα λειτουργουσε εις βαρος του φορουμ....
kallileo Αύγουστος 25, 2004 #69 Αύγουστος 25, 2004 YDinopoule ψαχνω απλα ενα plugin για να τρεχεις java εφαρμογες ???
Ελληνίδα Αύγουστος 27, 2004 #70 Αύγουστος 27, 2004 Εγώ πιστεύω ότι μάλλον κακό θα κάνει στο φόρουμ . Πριν λίγα χρόνια βοήθησα να στηθεί ένα φόρουμ , πέρασα ατέλειωτες ώρες για να γίνει της προκοπής . Οταν φτιάξαμε το τσατρουμ (το κάναμε για να προσελκύσουμε νέα μέλη) κόντεψε να διαλυθεί το φόρουμ .
YDinopoulos Αύγουστος 27, 2004 #71 Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo YDinopoule ψαχνω απλα ενα plugin για να τρεχεις java εφαρμογες ??? Μισο να στο βρω.... EDIT: click me
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.