Jump to content

CHAT στο Lab......?

hipro5

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 03:28]

Aαααντε εμεις ειμαστε "μικρα" παιδακια κ δικαιολογουμαστε,αλλα εσεις κ.Γιωργο "γερος" ανθρωπος τι κανετε τετοια ωρα??? :hehe: :whistling :hehe:

Να αρχίσω να βρίζω τώρα? ή πιό μετά?......... :blink:

Σχεδίαζα το Mainboard του DDR Maximizer γι'αυτό και είμουν μέχρι αργά....... ;)

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:03]

φυσικα και θα εχει. αφου δεν ανοιγει msn ποτέ, θα του κανουμε ενα Hipro5 chat channel, να πεσουν ολοι με τα μουτρα πανω του, να δει τη γλυκα.

Ααααππααα--παααα--πππαααα.........Μού φτάνουν τα PMs........Μην με μπλέκετε κι άλλο....... :D :giveup:

Αρχική απάντηση από hipro5

Να αρχίσω να βρίζω τώρα? ή πιό μετά?......... :blink:

Σσσσσσστ σεμνααααα...."γερός" ανθρωπος..... :hehe:

:giveup: αποψη μου ειναι οτι δε θα 'ταν καλο ενα τσατρουμ γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η κατασταση να ξεφυγει και ειναι πιθανο να συνεχιστει ο διαλογος μεσα στο φορουμ, φαντασου να λεει ο καθ'ενας τα δικατου,:giveup:

οποτε :TD:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:55]

Σσσσσσστ σεμνααααα...."γερός" ανθρωπος..... :hehe:

Αυτοί οι τόνοι βρέ παιδί μου στην Ελληνική γλώσσα!!........Πως αλλάζει το περιεχόμενο?..... :D

Nτινοπουλε δεν το βλεπω να εχεις μεγαλη γνωση απο τσατρουμς αλλιως θα ηξερες οτι οι 2-3 απλοι κανονες δεν φτανουν .

Οσοι εχουν αρχισει απο τσατρουμς και εχουν περασει αρκετο χρονο σε αυτα πιστευω οτι ξερουν οτι ετσι δυστυχως ειναι τα πραγματα .

Κατι σε αποφασιζω και διαταζω ενα πραμα.. αλλιως θα γινει το μπαχαλο .

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:37]

Οχι, αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι απλα για να αποκλεισουμε καποιους τελειως ....................:wall:

Να βγει μια λιστα να ξερουμε ποιοι θα μπορουμε να μπαινουμε και ποιοι θα "τρωμε" πορτα :p

Παμε καπως :OT: τωρα, αλλα οταν δημιουργηθηκαν 2-3 μεγαλα καναλιαα,πριν 4-5 χρονια, περνουσα παρα πολυ ωρα εκει.πχ θυμαμαι το Hellas στον athens.mirc.gr με 7-8 ατομα σε peak time και 3 καναλια συνολικα! Λογω θητειας μετα εκοψα και απο τοτε δεν εμπαινα συχνα λογω δουλειας κ σπουδων.

To αποφασιχω κ διατασω το εχω συναντισει σε εναν server στον irc.gr !

Μηπως εχεις εμπειρια απο εναν server μονο και τα οσα καναλια εχει ???

Αν γινει ενα chat room απο τη μια θα χαθουν πολλα θεματα απο το φορουμ γιατι πχ. αν εγω θελω να ρωτησω κατι ,θα παω εκει(οταν καποιος εχει προβλημα παντα θελει τη λυση γρηγορα. Το αποτελεσμα ειναι αυτο να μην υπαρχει "ευκαιρο" μετα μεσω της αναζητησης θεματων. Απο την αλλη θεματα ασχετα θα μπορουν να συζητιουνται εκει καθως φυσικα το chat ευνοει τετοιου ειδους συζητησεις...

Αλλα αν ειναι καποιοι να μιλανε με καποιους, τοτε αυτοι ουτως η αλλως το κανουν μεσω των διαφορων messenger..Δεν νομιζω οτι η μαζικοτητα θα δημιουργησει νεες παρεες και η αποδειξη ειναι τα post σχετικα με το file sharing..

Αφου θελετε να συμετεχουν σε αυτο (file sharing) συγκεκριμενα ατομα ,γιατι δεν ανταλαζεται τα nick names σας στο dc η kazaa πχ..και να κανετε τη δουλεια σας???

Αν γινει παντως το chat room θα ανεβασει τις επιλογες του site(σαν lab γενικοτερα),και νομιζω οτι θα πιασει πλεον ταβανι...Τι αλλο να κανει και να εχει ενα site???

Παντως σκεφτειτε το καλα γιατι θα χρειαστει extra κοπος απο ολα τα μεγαλα κεφαλια για να ελεγχεται κατι που ειναι real time..

Ξαναλεω..αν ειναι να γινει για να μιλανε 5-6 ατομα...μαλλον ειναι too much...

ρε παιδιά αφού έχουμε το msn, πρέπει να φτιαχτεί και άλλο chat απλά για να γράφει πάνω "thelab"??? τη δουλειά μας την κάνουμε ήδη ΚΑΙ για αρχεία ΚΑΙ για κουβέντα αλλά και για προβλήματα είτε μέσω msn στο γρήγορο, είτε μέσω του φόρουμ για μόνιμη εμφάνιση και πιο πολλές απόψεις...

Αρχική απάντηση από hipro5

Μήπως θα ήταν καλά να είχαμε και chat στο Lab?......Δεν ξέρω , ρωτάω μήπως είναι εφικτό ή όχι....!...... :D

Αχ κύριε hipro5 δεν μας τα λέτε καλά. Εσείς από πρώτο χέρι στο hardware ξέρετε ότι όλα είναι εφικτά. Στο software δεν θα είναι? :tomato:

Μέσα κι εγώ για το chat κι όποιος θέλει, μπαίνει.

και εγω μεσα για το ροομ... αλλα αν παλι δεν γινετε να το φτιαξουν οι αδμιν μεσα στο σιτε ας κανει καποιος στο IRC οπως ειπε και ο JiMk και οποιος θελει μπαινει .. μπορει τελικα να ειναι καλη ιδεα και αναλογα με την εξελιξη βλεπουν και οι αδμιν αν ειναι καλο να μπει chat room στο σιτε...

Και εγώ το βρίσκω καλή ιδέα το ρούμ.Θα είναι πιο μαζική και πιο άμεση η επικοινωνία μας..:)

Δεν συμφωνω και εμμενω στην θεση μου για το καθεστως που θα πρεπει να υπαρχει γιατι θα γινει μπαχαλο αλλιως.

Θα πω ενα παραδειγμα καπως παλιο .-Δεν εχω προθεση να θιξω τα ατομα που θα αναφερω απλα τα βαζω σαν παραδειγμα .

Πες οτι ο Ασταματητος η ο Ζαρρας θελουν να μπουν γιατι εχουν ενα προβλημα .

Τι θα γινει σε αυτη την περιπτωση ?

Θα φυλανε τσιλιες ολοι οι υπολοιποι μην τυχον και συμπεσουν και γινει σκοτωμος η θα το κανουν με βαρδιες ?

Περα απο αυτο θα μπαινουν και πολλοι ασχετοι που θα θελουν απλα να κανουν χαβαλε και στην χειροτερη να δημιουργησουν προβλημα.

Τι θα γινει σε αυτη την περιπτωση ?

Αλλιως ειναι σε ενα φορουμ που τα βλεπεις κατοπιν εορτης γραμμενα αλλιως οταν σου κανει τα νευρα χορδες καποιος αμεσα..

ναι ρε παιδια αυτο που ειπατε με την πορτα....ειναι πολυ χωσιμο,με το συμπαθιο δηλαδη!

Αυτο με τον αριθμο των ποστς το βρισκω σωστο!

υπαρχει και το ban απο το τσατ Πασχαλιά

Δεν μιλαω για το chat εγω, οτι ειπα ειναι καθαρα για το Filesharing και τα λεω για ευνοητους λογους, για chat εννοειται οτι θα επιτρεπεται σε ολους αν υλοποιηθει.

Δεν ξερω ποσοι εισασταν η ειχατε περασει απο το τσατ του ιν αλλα οσοι το εχετε κανει πιστευω οτι θα συμφωνειτε με τα οσα λεω .

Δεν θελω να αναφερω ιστοριες του παρελθοντος αλλα θα πω απλα οτι με την πειρα του ιν ..ειδα οτι πρεπει να υπαρχει ενα σχεδον φασιστικο καθεστως για να μην γινει μπαχαλο σε ενα ρουμ και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι

Αρχική απάντηση από unstoppable

Δεν μιλαω για το chat εγω, οτι ειπα ειναι καθαρα για το Filesharing και τα λεω για ευνοητους λογους, για chat εννοειται οτι θα επιτρεπεται σε ολους αν υλοποιηθει.

α...καταλαβα...νομιζω οτι εφοσον με συνοδευουν 120 gb για παρεα δεν θα φαω πορτα..απο το filesharing

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.