hipro5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 Μήπως θα ήταν καλά να είχαμε και chat στο Lab?......Δεν ξέρω , ρωτάω μήπως είναι εφικτό ή όχι....!......
Samael Αύγουστος 25, 2004 #8 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρέέέ.........ΓΙΑΤΙ δεν κοιμάστε?........ Aαααντε εμεις ειμαστε "μικρα" παιδακια κ δικαιολογουμαστε,αλλα εσεις κ.Γιωργο "γερος" ανθρωπος τι κανετε τετοια ωρα??? :whistling
Shaman Αύγουστος 25, 2004 #10 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ναι ναι καλη ιδεα...το ειδα και αλλου.... Καλέ, που???????? Mέσα κι εγώ!
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2004 #11 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 03:28] Aαααντε εμεις ειμαστε "μικρα" παιδακια κ δικαιολογουμαστε,αλλα εσεις κ.Γιωργο "γερος" ανθρωπος τι κανετε τετοια ωρα??? :whistling Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος χρειάζεται λιγότερο ύπνο. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1990&highlight=chat Με την επιφύλαξη ότι τώρα το προτείνει ο hipro5 και μπορεί να έχει άλλη αντιμετώπιση.
Makis Hourdakis Αύγουστος 25, 2004 #13 Αύγουστος 25, 2004 ’λλη μια από εμένα. Εκτώς των διάφορων συζητήσεων πιστεύω οτι μπορεί να φανεί χρήσιμο για κάποιον που θέλει να λύσει ένα πάρα πολύ επείγον πρόβλημα...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2004 #14 Αύγουστος 25, 2004 Kαι απο μενα μια! Καμοια πατεντα για file sharing δεν γινετε να κανουμε,ξερετε εσεις κανενα μπ3,εικονες,προγραμματακια,σπαστιρια΄;;; :devil:
paschalia Αύγουστος 25, 2004 #15 Αύγουστος 25, 2004 Χωρις να θελω να φανω Κασσανδρα ..αλλα το ποστ του αποπανω ειναι (κατα την αποψη μου) ενας απο τους λογους ,που ακομα και να το σκεφτονταν, οι Αντμινς .. θα ψηφιζαν με χερια και ποδια οχι .
.38-.45 Αύγουστος 25, 2004 #16 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 07:43] Με την επιφύλαξη ότι τώρα το προτείνει ο hipro5 και μπορεί να έχει άλλη αντιμετώπιση. φυσικα και θα εχει. αφου δεν ανοιγει msn ποτέ, θα του κανουμε ενα Hipro5 chat channel, να πεσουν ολοι με τα μουτρα πανω του, να δει τη γλυκα. Περαν τις πλακος που λεει κι ο εκλεκτος, ειναι προφανη τα προβληματα που δημιουργουνται στη λειτουργια του forum και στην ποσοτητα της πληροφοριας που χανεται. :T: @ paschalia. ειπαμε, ανοιξαμε ενα site/forum να ερχεται καθενας να λεει το καημο του, το πληρωνουμε αδρα, αλλα φυλακη δεν παμε.
Kanonieris Αύγουστος 25, 2004 #17 Αύγουστος 25, 2004 Καλό θα ήταν να υπάρχει.Αλλά και το Forum κάνει τη δουλειά του
unstoppable Αύγουστος 25, 2004 #18 Αύγουστος 25, 2004 Εφικτο ειναι, αλλα ποιος ο λογος να υπαρχει απο την στιγμη που οποιος θελει φτιαχνει ενα channel σε καποιο irc server και τελιωνει η υποθεση.
YDinopoulos Αύγουστος 25, 2004 #19 Αύγουστος 25, 2004 Εχει τα καλα κ τα κακα του. Αλλα δεν πιστευω οτι θα γεμισει τοσο με noobs που θα ρωτανε τα απειρα, αλλα με αυτους που εχουν λιγο χρονο παραπανω, να πουνε μια καλημερα, ενα γεια, ενα αστειο για να γελασουμε τελοσπαντων. Για file sharing, ειμαι εναντιον...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2004 #20 Αύγουστος 25, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 09:03] Χωρις να θελω να φανω Κασσανδρα ..αλλα το ποστ του αποπανω ειναι (κατα την αποψη μου) ενας απο τους λογους ,που ακομα και να το σκεφτονταν, οι Αντμινς .. θα ψηφιζαν με χερια και ποδια οχι . Καλα μην βαρατε!!:tw: Δεχομε οτι η προταση για το file sharing ηταν μ@λ@κια μου, αλλα με ολα αυτα που μου εχουν συμβει σημερα δεν ξερω τι λεω.Μεχρι σε πυρινικο γιατρο πηγα σημερα για εξετασεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.