Jump to content

Ποια μητρικη για LGA 1155?

Groovetreatment

Recommended Posts

Καλησπερα ψαχνω μητρικη για την συνθεση μου,το pc θα το παραγγειλω μεσα στην επομενη βδομαδα λογικα.Sli και overclock δεν θα κανω,οποτε νομιζω μια H77 ειναι αρκετη,αν παρολαυτα προτεινετε μια Ζ77 αντι H77 σε μη clockable cpu θα ηθελα να μου το δικαιολογησετε!Το pc προοριζετε για μουσικη παραγωγη και πολυ λιγο gaming.Τα specs μου:

CASE:Fractal Design Arc Midi

PSU: Enermax Revolution87+ 550W

M/B: ?

CPU: 3770

GPU: Gigabyte 660 OC

RAM: G.Skill Ripjaws X 16GB 1600Mhz CL9 (2x8)

SSD: Samsung 830 256GB

HDD: WD Caviar Black 1 TB + Caviar Blue 500GB

προτεινομενες μητρικες:

Αsrock h77 pro4/mvp

Gigabyte H77-D3H

Asus P8H77-V

Το θεμα ειναι μεχρι ποσο διαθετεις....

Μπορω να διαθεσω μεχρι και 150ευρω για μητρικη και να παω και σε Z77 αλλα το θεωρω ανουσιο αφου δεν θα κανω overclock και οι H77 στο visionstudio(γιατι απο εκει θα παρω το pc) δεν ξεπερνανε τα 110ευρω.

Αφου δεν ασχολησε με o/c τοτε θα σου προτεινα την Asus διαφορετικα για καλο oc και καλες επιδοσεις (ασχετα αν ειναι oc η οχι) πηγαινε στην giga D3H την asrock μην τις κοιτας καθολου, γνωμη μου...καλυτερα να πας στην giga γιατι θα σε καλυψει για πολυ καιρο στο συγκεκριμενο με τις asus ειναι παλια μητρικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.