Jump to content

Αγαπημενο GRAND THEFT AUTO

Nephiλiμ

Το αγαπημενο μου GΤΑ ειναι το :  

57 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vice city...πολυ απλα γιατι ηταν το πρωτο μου(τα αλλα του playstation δεν τα μετραω),ηταν νορμαλ σε δυσκολια και ενα απο τα πρωτα παιχνιδια που ειχα παιξει στο νεοαποκτηθεν τοτε πισι μου

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Το 1 δε το θυμαμαι πολυ καλα. Ενα demo απο το pc master νομιζω πως δοκιμασα κ οχι ολο το παιχνιδι.

Το 2 ηταν ωραιο με πανεμορφα γραφικα για την εποχη.

Το 3 ηταν ταυτοχρονα κορυφαιο, μοναδικο και παιχνιδι-σταθμος. Αυτο θα πρεπε να ψηφισω καθως δημιουργησε την εννοια του GTA. Ομως οχι....

Τα Vice City k San Andreas ηταν καλες βελτιωσεις του 3. Τιποτα περα απο αυτο.

Το 4 το οποιο ψηφισα κιολας, ειναι το αγαπημενο κ πρακτικα καλυτερο απο ολες τις αποψεις. Καταφερε να επανεφευρει την εννοια του GTA κ οχι απλα να τη βελτιωσει. Δεν δημιουργησε νεο ειδος παιχνιδιου αλλα οι βελτιωσεις που εκανε (απο το 3 στο 4) θαρρω πως ηταν πιο σημαντικες ακομα κ απο τη μεταβαση απο το 2 στο 3.

Κ τελος ηταν ταυτοχρονα φτιαγμενο κ για παχυσαρκους αγραμματους αμερικανους και για εκλεπτισμενους ανησυχους ευρωπαιους.

:T:

Το vice city γιατί ήταν το πρώτο που είχε μηχανές!!Θυμάμαι τότε ημουν πιτσιρικάς και έτρεχα τους γονεις μου σε καμία 10αρια μαγαζιά μέχρι να το βρω..Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερό μακράν παιχνίδι εκείνη την εποχή.

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

το san andreas διότι ήταν η απόλυτη επανάσταση της σειράς για την υπόθεση του, τις αποστολές του , τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χαρακτήρα εμφανισιακά με γυμναστήρια , κουρέματα και ρούχα . επίσης για τους αγώνες με οτιδήποτε όχημα (απο mountain bike κ bmx μέχρι αγώνα στο μπιλιάρδο) , τα διπλώματα σε αυτοκίνητα μ μηχανές , σκάφη κτλ.

ίσως ο,τι καλύτερο εχει κυκλοφορήσει ποτέ σε παιχνίδι

καταρχήν το GTA 1 + 2 καμία σχέση δεν είχαν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Ήταν διαφορετικά παιχνίδια μακράν... Οπότε από τα 2 διαλέγω το 1 γιατί ήταν original και άκρως εθιστικό.

Από τα υπόλοιπα διαλέγω το san andreas...για το τρομερό soundtrack (τρομερός rap σταθμός απλά), για τη διαμόρφωση του χααρακτήρα.. Ποιος δεν γούσταρε να τον κάνει έναν χοντρό κοιλαρά ή ένα μπρατσωμένο thug...Άσε που γούσταρα τις αποστολές του τρελά...Επίσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα του, είχε χαώδη χάρτη...

το GTA4 δεν το διάλεξα λόγο του κακού του port στο pc...

Ασχολούμαι με την σειρά από το πρώτο. Θυμάμαι μάλιστα που χρησιμοποιούσα trainer για να έχω απεριόριστο χρόνο στο demo του (που είχε μισή ώρα παιχνίδι νομίζω). Διάλεξα το GTAIV γιατί είναι το τελευταίο GTA (αν εξαιρέσουμε το Episodes που είναι για μένα DLC και όχι full game) και κάποιος μπορεί να πει ότι σίγουρα κάθε επόμενο GTA ήταν και καλύτερο. Όλα τους ήταν τρομερά για την εποχή τους γιαυτό και θα πάρω και το επόμενο με χαρά. :)

Πιο πολύ απ ολα έχω παίξει και ευχαριστηθεί το Vice City . Το καλύτερο όμως πρεπει να είναι το san andreas . Το iv εμφανισιακά σαρώνει στην πράξη ομως τα καρτουνίστικα γραφικά των 3+vice+andreas ειναι πιο βολικά για αποτύπωση του περιβάλλοντος .

Μου αρεσε παρα πολυ το IV απο αποψη γραφικων και τεραστιων χαρτων και ιστοριας αμεσως επομενο το αγαπημενο Vice City απο τα πρωτα παιχνιδια που ειχα κολλησει τοσο ασχημα και το San Andreas επισης τα οποια στην εποχη τους ηταν οτι καλυτερο κατα την προσωπικη μου αποψη.

Αναμενωντας για το V:drool:

San Andreas by far.

Είχε τους καλύτερους χαρακτήρες. Μεγάλη ποικιλία και αξιομνημόνευτοι. Σε έκανε να ενδιαφέρεσαι για αυτούς. Επίσης τρελό γέλιο.

Είχε το καλύτερο σενάριο.

Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Μεγαλύτερη ποικιλία στο περιβάλλον. Από πόλη, σε χωριό, σε δάση, σε έρημους κτλ κτλ.

Είχε τα καλύτερα "mini games".

Τα καλύτερα easter eggs.

Woozie: I have a confession to make...i am...blind.

CJ: No shit! Wait..you DO know i am black and not chinese, right?

Άσε που μετά από λίγο καιρό, όταν έπαιζες το παιχνίδι μίλαγες και συ σαν "μαύρος".

Το ένα ήταν κορυφαίο για την εποχή του. Θυμάμαι που επειδή δεν είχε in-game χάρτη, είχα δίπλα ανοιχτό τον χάρτινο που έδινε μαζί το original. Τρελά γέλια, να τρέχει ο χρόνος στο παιχνίδι κι εσύ να κοιτάς τον χάρτη που θα πας :hehe: Το καλύτερο πάντως ήταν το IV, το τέλειωσα 2 φορές και θα το ξαναέπαιζα πολύ άνετα.

επέλεξα το vice city γιατί ήταν το μόνο που με κράτησε αρκετά για να το παίξω ως το τέλος πάνω από μια φόρα.

γενικα στο pc τουλάχιστον από το 3 και μέτα, δεν μετάνιωσα για τα χρήματα που έδωσα, πάντοτε περνούσα ευχάριστα την ώρα μου.

Τα εχω παιξει ολα εκτος απτο liberty city stories, με το San Andreas εννοειται πως καηκα ζωντανος οταν βγηκε, για καποιον περιεργο λογο μου φανηκε ΠΟΛΥ εθιστικο, τα τερματισα ολα εκτος απτο πρωτο που ειτε το επαιζα σε δανεικο PSX ειτε το κατεβαζα απτο site της rockstar και δεν ετρεχε, και το IV που απλα με "κουρασε" καπου στην μεση, ειχα και ασταθες μηχανημα τοτε, καθε μιση ωρα hardlock + οτι ο dual core ζοριζοτανε αρκετες φορες. Απο mods μονο το vice city πειραξα λιγο μιας και μπορουσες να βαλεις οτι σκιν ηθελες στον Tommy και στα αμαξια του παιχνιδιου. Α ξεχασα, ειχα βαλει και το γνωστο hot coffee mod στο San Andreas :hehe:

Απο ολα τα GTA ψηφιζω το .....

κανενα. Ειμαι Mafia fanboi :D

Απλα δεν με καλυπτουν πλεον με αποκορυφωμα το τελευταιο, σε ολα τα GTA το σεναριο μου ειχε φανει αδιαφορο / ρηχο και οι ταρζανιες που μπορουσες να κανεις - τωρα πια - τις βρισκω αποκρουστικες/γελοιες ( ο κυριος λογος που δεν εκατσα ποτε να ασχοληθω με saints row και postal )

edit : Τωρα θυμηθηκα οτι δεν εχω τελειωσει ουτε το τριτο μερος της σειρας, ισως το κανω οταν ολοκληρωθει το πορτ του στην GTA IV engine :)

[ame]

[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.