Jump to content

System Requriements για το Assassins Creed 3

SpiritNox

Recommended Posts

Κοιτά να δεις, μόνο κάποιος που παίζει με τις ίδιες προδιαγραφές μπορεί να πει σίγουρα τι θα γίνεται. Θεωρητικά μπορείς να τρέξεις ΟΛΑ τα παιχνίδια ακολουθώντας τη λογική του κλαδέματος:

1. παίζεις σε μικρότερη ανάλυση, πιθανώς με κάπως ανεβασμένες ρυθμίσεις αλλά με το πρόβλημα του ότι δεν παίζεις στη φυσική ανάλυση της οθόνης (χάνεις σε ποιότητα εικόνας)

2. παίζεις στην φυσική ανάλυση της οθόνης αλλά κλαδεύεις όλα τα καλούδια που γονατίζουν την κάρτα (tesselation, anisotropic filtering, dynamic lighting/shadows, κτλ).

Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακραίες καταστάσεις βρίσκόμαστε όλοι! Το θέμα είναι να ξέρεις να ρυθμίσεις 5 πράγματα και πόσο είσαι διατεθειμένος να κατέβεις σε ποιότητα απεικόνισης. Λες ότι είσαι, οπότε προχώρα. Το πολύ πολύ να το κρατήσεις στο ράφι μέχρι να πάρεις καλύτερο PC. Το σπορ "παίζω όλα τα καινούρια games με ποιοτική εικόνα" είναι ως γνωστό ακριβό! Πληρώνεις και τα παιχνίδια ακριβά αλλά και αλλάζεις συχνά hardware.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

SpiritNoz, μια χαρα θα παιζει το AC3 στο συστηματακι..! οι μινιμουμ απαιτησεις ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο το συστημα σου..!! χαλαρωνεις και φιλτρα κλπ.. .και εισαι οκ!

μην αγχωνεσαι..!

ποοο παιδια ευχαριστω να ειστε καλα....μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος...να περιμενω το παιχνιδι απο τον απριλη και τις τελευταιες μερες να μαθω οτι δεν θα το παιξω... οποτε παω το αγορασω...αυτα τα tesselation, anisotropic filtering, dynamic lighting/shadows, κτλ θα τα χαμηλωσω απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου; η απο καπου αλλου; και τα φιλτρα που ειπατε να χαλαρωσω ειναι το ιδιο πραγμα η κατι αλλο; και απο που θα το αλλαξω και αυτο;

ναι 23 νοεμβριου ενω εχει ηδη βγει για playstation και xbox...ολο το youtube τωρα ειαι γεματο με playthroughs και πρεπει να εχω μεγαλη αυτοσυγκρατηση για να καταφερω να μην δω τιποτα και να μην καταστρεψω την αγωνια που θα εχω σε ενα μηνα....

Τετοιου ειδους παιχνιδια οπως το assasins creed που ειναι open world τρωνε κατι κιλα μνημης ram και θελουν και τους πυρηνες τους,οποτε το κλειδι ειναι μεγαλοι επεξεργαστες(4 πυρηνες η 6) και μνημες (3gb και πανω).

Τετοιου ειδους παιχνιδια οπως το assasins creed που ειναι open world τρωνε κατι κιλα μνημης ram και θελουν και τους πυρηνες τους,οποτε το κλειδι ειναι μεγαλοι επεξεργαστες(4 πυρηνες η 6) και μνημες (3gb και πανω).

Tell that to consoles :p

Tell that to consoles :p

Καλα εκει δεν εχεις το περιθωριο να πηραξεις τιποτα οπωτε βολευεσε με τα pre-optimized settings...:p

Αλλα γενικα απο τι εχω παρατηρησει δεν εχει πολυ βαρια γραφικα τα games της ubisoft γιαυτο και μ'αρεσει σε σχεση με αυτα της EA κλπ..

Καλα εκει δεν εχεις το περιθωριο να πηραξεις τιποτα οπωτε βολευεσε με τα pre-optimized settings...:p

Αλλα γενικα απο τι εχω παρατηρησει δεν εχει πολυ βαρια γραφικα η ubisoft γιαυτο και μ'αρεσει σε σχεση με EA κλπ..

H Ubisoft και η ΕΑ ειναι ΕΚΔΟΤΕΣ οχι developers.

Οκ μην αρπαζεσαι δεν στην ειπαμε κιολας...αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οσα games εχω δει απο ubisoft η μηχανη γραφικων που χρυσιμοποιει μου φαινεται πιο ελαφρια απο αλλες αντιστοιχες...

εχω σκοπο να προπαραγγειλω μια συλλεκτικη εκδοση και ειναι κριμα να δωσω 80 ευρω χωρις λογο

Φιλε με γνωμονα το οτι θα το αγορασεις, κριμα ειναι να σκασεις 80 ευρω για μια τετοια παιχνιδαρα και να μην την απολαυσεις ουτε στο μισο απο αυτο που εχει να σου προσφερει.

Νομιζω οτι δεν θα σου τρεχει ικανοποιητικα το παιχνιδι με το τωρινο συστημα σου.

Πιστευω οτι με τον cpu δεν θα εχεις προβλημα, ισως ομως να χρειαστεις μια καλυτερη καρτα γραφικων.

Π.χ. με 140 ευρω παιρνεις μια gtx 550 ti new ή με 110 ευρω μια 5850 used, που και οι 2 ειναι μερα με νυχτα με αυτην που εχεις τωρα.

Νομιζω οταν μιλαμε για 80 ευρω για ενα παιχνιδι, δεν ειναι υπερβολη να δωσεις σχεοδον αλλα τοσα για μια αξιολογη αναβαθμιση που στο φιναλε θα σου μεινει και για μελλοντικες επιλογες σου σε παιχνιδια.

My 0,02$ :)

Ομως ειναι τετοια η τιμη που δεν αξιζει να πας σε κατι λιγοτερο (π.χ. 5770@80eu) και σου μενει και η καρτα αν αργοτερα σκεφτεις αναβαθμιση στον cpu.

(στο προηγουμενο ποστ εννοουσα gtx650 ti @ 140eu, 550ti @100eu new)

Το dual-core σημαίνει pentium 4, οπότε θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν τρέχει ακόμα και οποιοδήποτε παιχνίδι δύο χρόνων ικανοποιητικά...:hang2: Καλύτερα να μην αγοράσει το AC3 άμα είναι να το παίξει σε τέτοιο μηχάνημα.

Βασικα εχω παιξει και το crysis 2 που απο οσο ξερω ειναι ενα παιχνιδι με πολυ καλα γραφικα και το επαιξα πολυ ικανοποιητικα (δεν ξερω τι μπορει εσυ να εννοεις ικανοποιητικα βεβαια) επισης εχω παιξει και το CoD:Black Ops που ειναι και αυτο λιγο ζορικο και το Battlefield 3 που απο οτι ακουω ειναι ενα απο τα παιχνιδια με τα καλυτερα γραφικα που εχουν κυκλοφορησει. Και ακομη και αν εσεις δεν θεωρειτε ικανοποιητικο τον τροπο που επαιζε το καθε παιχνιδι εγω τον θεωρω και το Assassins creed 3 θα ειναι φανταζομαι κατι παρομοιο. Παντως ακουω τις γνωμες σας και τις εκτιμω οποτε με αυτα που ειπατε ισως να μην δωσω 80 ευρω για τη συλλεκτικη εκδοση και να το παρω με 40 αλλα οτι και να γινει θα το αγορασω...

Με τι ακριβως settings επαιξες το Crysis 2? Για να λες οικανοποιητικα μαλλον σε Medium σωστα?

To Crysis ειναι απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια που κυκλοφορουν και πολυ πιο βαρυ απο το Assassins Creed,οποτε μην ανυσηχεις δεν θα εχεις κανενα θεμα με medium settings...

Σκεψου το παντως για μια αναβαθμισουλα, ειτε cpu ειτε καρτα γραφικων,οτι σε βολευει οικονομικα.

Aυτο το τελευταιο επρεπε να το γραψεις απο το 1ο ποστ να μην σκαμε :)

Αμα επαιξες BF3 & crysis2 και για σενα ηταν ικανοποιητικα, σιγουρα το ιδιο ικανοποιητικα θα παιξεις οτιδηποτε, συμπεριλαμβανομενου & του AC3 :neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.