anisixos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Παιδια help!Ποιος εχει google reader;;;Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Έχει κανείς το μπλογκ http://anisixos.blogspot.com στο google reader του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Οκτώβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Παιδια help!Ποιος εχει google reader;;;Χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Έχει κανείς το μπλογκ http://anisixos.blogspot.com στο google reader του;"Το ιστολόγιο καταργήθηκε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Οκτώβριος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Απο το Google reader περνω το παρακατω."Η αναζήτησή σας δεν αντιστοιχεί σε καμία ροή δεδομένων." Δηλαδη δεν εχει RSS feed τουλαχιστον, απο οτι φαινεται εχει κλεισει το μπλογκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Νοέμβριος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Κανεις αλλος;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Νοέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 φιλε μου εγω δεν πρόβλημα να το προσθέσω αν θες αλλα ηδη με το που μπαινω λεει οτι εχει καταργηθει το ιστολόγιο.τι ακριβως ψαχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Νοέμβριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 τα παλια ποστ του μπλογκ ψαχνω. το ειχα απο το 2007.ρωτηστε καποιον μπλογκερ που ξερετε αν τυχον το εχει στη λιστα του.help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 τα παλια ποστ του μπλογκ ψαχνω. το ειχα απο το 2007.ρωτηστε καποιον μπλογκερ που ξερετε αν τυχον το εχει στη λιστα του.help!How to Recover Deleted Blogs? ~ The Blog Doctor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anisixos Νοέμβριος 8, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2012 ακυρο φιλε. το εχω σβησει το μπλογκ. ψαχνω τα ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.