Jump to content

NEC-ND3500 16X..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

GeorgeVasil

Recommended Posts

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ DVD+/-RW.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ

NEC-ND3500 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ONLINE SHOPS (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ E-SHOP KAI INFOSHOP).Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ:worship: :worship: :worship:

Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανείς τώρα παραπάνω χρήματα για να πάρει 4Χ (ή ακόμα και 2,4) DL αφού καλά καλά δεν υπάρχουν ακόμα 2,4 δισκάκια τα οποία είναι εκτός των άλλων πανάκριβα (5 πλασια τιμή από αντίστοιχη χωρητικότητα σε SL).

Η καλύτερη λύση είναι ένα απλό, φθηνό 8-12Χ το οποίο θα αλλάξεις σε μερικούς μήνες (δεν νομίζω πριν τα Χριστούγεννα να έχουν φθηνήνει τα DL δισκάκια - στο ενδιάμεσο όμως οι τιμές των recorder θα έχουν πέσει κι' άλλο ή θα έχουν βγει φθηνά 12-16αρια)

Αρχική απάντηση από spc

Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανείς τώρα παραπάνω χρήματα για να πάρει 4Χ (ή ακόμα και 2,4) DL αφού καλά καλά δεν υπάρχουν ακόμα 2,4 δισκάκια τα οποία είναι εκτός των άλλων πανάκριβα (5 πλασια τιμή από αντίστοιχη χωρητικότητα σε SL).

Η καλύτερη λύση είναι ένα απλό, φθηνό 8-12Χ το οποίο θα αλλάξεις σε μερικούς μήνες (δεν νομίζω πριν τα Χριστούγεννα να έχουν φθηνήνει τα DL δισκάκια - στο ενδιάμεσο όμως οι τιμές των recorder θα έχουν πέσει κι' άλλο ή θα έχουν βγει φθηνά 12-16αρια)

Συμφωνό 1000%... Πάρε ένα Nec 2510 να κάνεις την δουλειά σου και τα Χριστούγεννα παίρνεις άλλο.... Δισκάκια DVD-R 8x ακόμα δεν έχουνε βγεί... Φαντάσου τα 12x πότε θα βγούνε... Με το Nec 2510, παίρνεις 4x δισκάκια και τα γράφεις με 8x....

Αρχική απάντηση από enduracell

πάρε τώρα 3500 να τελειώνεις, που να πουλάς και να ξανά αγοράζεις αργότερα....

μέχρι να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει σε DL η τιμή του θα έχει πέσει στο μισό...

τότε όμως θα πουλήσει το 2510 για ένα κομμάτι ψωμι...

μα, πιθανότατα με όσα θα δώσει για να πάρει τώρα το 3500 θα έπαιρνε τώρα ένα 2510 και μετά από μερικούς μήνες (όταν εμφανιστούν DL δισκάκια σε λογικές τιμές) ένα 3Χ00 (με καλύτερα specs)

και θα του μείνει και ένα writer

τότε όμως θα πουλήσει το 2510 για ένα κομμάτι ψωμι...

Μην το λες :innocent:;) Πάντα υπάρχει το κατάλληλο άτομο για να το πάρει με την τιμή αγοράς του.....

Mα καλά κάνετε θέμα τα 30 ευρώ παραπάνω που θα κάνει το νέο μοντέλο?? Σιγά την διαφορά! Και σίγουρα δεν πρόκειται να χρειαστεί αναβάθμιση για ένα χρόνο τουλάχιστον με το 3100 ενώ με το 2510 που ήδη είναι στην αγορά κάμποσο καιρό (εστω και σαν 2500...) θα χρειαστεί γρηγορότερα. Δηλαδή ΟΚ, και πές ότι βγάινει dvd-r με 24χ, τι διαφορά θα έχει απο τα 16χ, μισό λεπτό? Ενώ απο τα 8χ στα 16 είναι κάπως μεγαλύερη η διαφορά και ακόμα μεγαλύτερη το 2 -> 4χ στο dual layer.

Και γω συμφωνώ με τοn Jogi.

Αν η διαφορά τιμής είναι μόνο 30 τότε συμφέρει η αγορά του νέου μοντέλου

Γιατί να πάρει το παλίο τώρα και να ξαναπάρει άλλο τα Χριστούγεννα

Πέρνει τώρα το νέο και το αν θέλει το αλλάζει τα επόμενα χριστούγεννα όταν θα βγει κάτι πολύ μα πολύ καλύτερο.

Και εγώ συμφωνώ να αγοράσεις τώρα κάτι καλό ( Nec 3500, Pioneer 108, Lite-on 1632s) και να μην πας για προηγούμενα μοντέλα. Δισκάκια υπάρχουν που μπορούν να γράφουν αυτή την στιγμή 12χ και 16χ με ορισμένα από τα παραπάνω drive και σε καλή τιμή. Όσο για τα Dl άμα τα έχεις ανάγκη αναγκαστικά πας για κάτι με μεγαλύερες ταχύτητες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.