Cyber_Cookie Οκτώβριος 30, 2012 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Αν μπεις στο GRNET Σελίδα Προσφορών τι σου λεει?Εμενα λεει οτι το τμημα που ανηκετε δεν εχει προσβαση στο MSDN Academic Alliance.Η σχολή σας δεν είναι καταχωρημένη στο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ.Απο το infoman δεν μπορω να το βρω και δεν νομιζω να εχει κιολας..Απ εδώ μπαίνω. Και σε μένα το ίδιο έρορ μου πετάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 31, 2012 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Damn μηχανολογος εδω και δεν....περιεργο μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 31, 2012 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Εδώ τα τμήματα που δικαιούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 31, 2012 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Εγω τον πρωτο χρονο (μηχανολογια) μπορεσα να μπω και να παρω κλειδακι. Πρεπει να ειχαν ξεχασει να ριξουν Χ στο τμημα μου βεβαια γιατι λιγες μερες αφου ειχα κανει την "αιτηση" κλπ μας κοψανε την προσβαση στο MSDNAA Μονο στους πληροφορικαριους δινουν πλεον... ΥΓ: Βεβαια οταν απαιτουν εργασιες με προγραμματα τυπου MS Office, MS Project, Matlab, AutoCAD κλπ θα επρεπε να τα δινανε σε ολους, φυσικα τσαμπε.... και οχι να μας λενε "ψαχτε και θα τα βρειτε ευκολα". Ουτε και εγω ξερω σε ποσους ειχα δωσει το στικακι μου με το iso του Matlab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 31, 2012 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Πιστεύω τουλάχιστον σουίτες γραφείου έπρεπε να χορηγούνται σε όλους τους φοιτητές ανεξαιρέτως δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 31, 2012 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Μονο στους πληροφορικαριους δινουν πλεον... Μπαααα... ΤΕΙ Εφαρμογών Πληροφορικής εδώ και δεν δίνουν τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 31, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Πληροφορικής & Τεχνολογίας Υπολογιστών Καστοριά και σε εμάς τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 31, 2012 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2012 Ναι, εννουσα τους πληροφορικαριους της σχολης μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.