THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Καλησπέρα...το ξέρω οτι υπάρχει το θέμα για τα Windows 8 αλλα για την αγορά τους..Αν θεωρηθεί σωστό ας μεταφερθεί στο ήδη υπάρχον θεμα για την αγορα τους..Το εβαλα σε ξεχωριστο για να φανει καλύτερα...και επειδή ειναι δωρεάν.Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8, με την καινούρια εμφάνιση και ακόμα πιο εύκολη χρήση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φοιτητές.Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε σε αυτό το link και να μπείτε με το email που έχετε πάρει από την σχολή σας. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποιες σχολές που δυστυχώς δεν δικαιούνται πρόσβαση για να κατεβάσουν τα Windows 8. http://msdnaa-anafandon.grnet.gr/Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Βασικά δεν αλλάζει κάτι από όσα ήδη ξέραμε για το MSDNAA.Έτσι λειτουργεί χρόνια. Τσάμπα σχεδόν όλες οι εκδόσεις των λογισμικών τουλάχιστον σε πληρφορικάριους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Βασικά δεν αλλάζει κάτι από όσα ήδη ξέραμε για το MSDNAA.Έτσι λειτουργεί χρόνια. Τσάμπα σχεδόν όλες οι εκδόσεις των λογισμικών τουλάχιστον σε πληρφορικάριους.Στα περισσότερα τμήματα έχουν. Η βλακεία με τα MSDNAA είναι ότι πρέπει μετά από 2 χρόνια να ανανεώσεις. Αλλιώς ναι μεν μπορείς να τα έχεις και μετά τα 2 χρόνια, αλλά updates γιοκ. Και υποθέτω δε γίνονται αναβαθμιση με "upgrade" έκδοση για φτηνότερη τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Οκτώβριος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Στα περισσότερα τμήματα έχουν. Η βλακεία με τα MSDNAA είναι ότι πρέπει μετά από 2 χρόνια να ανανεώσεις. Αλλιώς ναι μεν μπορείς να τα έχεις και μετά τα 2 χρόνια, αλλά updates γιοκ. Και υποθέτω δε γίνονται αναβαθμιση με "upgrade" έκδοση για φτηνότερη τιμή.Που το είδες αυτό; Πριν 4 μέρες έκλεισα 3 χρόνια με τα 7άρια κι ακόμα έχω updates κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 30, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Που το είδες αυτό; Πριν 4 μέρες έκλεισα 3 χρόνια με τα 7άρια κι ακόμα έχω updates κανονικά.Όταν κάνεις checkout σου λέει πως η άδεια είναι για 24 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Χμμ και επίσης λέει πως είναι για δυο μηχανήματα. Εγώ έχω περισσότερα και δεν μου χτυπάει κάτι. Μάλλον κάνει τα στραβά μάτια η μαμά MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Γιατι δεν δουλευει το λινκ στο αρχικο ποστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 *Σήμερα ειναι down..άγνωστος ο λογος χτες κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Οκτώβριος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Όταν κάνεις checkout σου λέει πως η άδεια είναι για 24 μήνες.Για 2 χρόνια έχω την εντύπωση ότι μπορείς να τα ξανακατεβασεις απο το msdnaa σε περίπτωση που χάσεις το iso κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Οκτώβριος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Όταν κάνεις checkout σου λέει πως η άδεια είναι για 24 μήνες.Όταν κάνεις checkout σου λέει πως μπορείς να κατεβάσεις το iso και το κλειδί μέσα σε 24 μήνες. Δε λέει τίποτα για license. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 30, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Ακυρο σε μενα..καλα θυμομουν δλδ αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια...ΤΕΙ Καβαλας(Διαχειριση Πληροφοριων). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 30, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Βρε λες να γινουμε νομιμοι στα 8;;Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Ακυρο και για μενα.ΤΕΙ Λαμιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 30, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 τα κατεβαζω κανονικα,ΤΕΙ Κρητης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 30, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Ακυρο σε μενα..καλα θυμομουν δλδ αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια...ΤΕΙ Καβαλας(Διαχειριση Πληροφοριων).Εμείς στο ΤΕΙ καβάλας μπαίνουμε απο τα λινκ στις σελίδες των σχολών μας.(βιομηχανική είμαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 30, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Πριν 1 μήνα έκανα φρέσκια εγκατάσταση Win 7. Μπορώ να εισέλθω, να πάρω απλώς το κλειδί και να τα βάλω αργότερα (σε κανένα χρόνο πχ); Δεν πολυψήνομαι με το καινούριο περιβάλλον, αλλά αφού μου τα δίνουν... Υ.Γ: Τώρα το είδα αυτό το "email που έχουμε πάρει απ' τη σχολή μας". Δεν μου ακούγεται για κάποιον λόγο καλό αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 30, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Εμείς στο ΤΕΙ καβάλας μπαίνουμε απο τα λινκ στις σελίδες των σχολών μας.(βιομηχανική είμαι)Αν μπεις στο GRNET Σελίδα Προσφορών τι σου λεει?Εμενα λεει οτι το τμημα που ανηκετε δεν εχει προσβαση στο MSDN Academic Alliance.Η σχολή σας δεν είναι καταχωρημένη στο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ.Απο το infoman δεν μπορω να το βρω και δεν νομιζω να εχει κιολας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Οκτώβριος 30, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 και σε εμένα ΤΕΙ λαμίας δεν....απο περιέργεια ξέρει κάποιος πως μπαίνει μια σχολή στη λίστα τους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 30, 2012 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 τα κατεβαζω κανονικα,ΤΕΙ Κρητης! Το κατέβασα εχθές. Αγαπάμε το ΤΕΙ μας Kαι το θέμα είναι ότι πριν 2-3 εξάμηνα οι δομικοί δεν ήταν στο MSDNAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 30, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Α έτσι είστε; Επιλεκτικοί; Οκ, πάω με τον Στηβ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 30, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Το κατέβασα εχθές. Αγαπάμε το ΤΕΙ μας Kαι το θέμα είναι ότι πριν 2-3 εξάμηνα οι δομικοί δεν ήταν στο MSDNAA οι ηλεκτρολογοι ηταν και πηγαιναμε και περναμε κοπιες απο τον Παπαδακη του γενικου τμηματος!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.