Jump to content

Δωρεάν τα Windows 8 για τους φοιτητές

THANOSJ3

Recommended Posts

Καλησπέρα...το ξέρω οτι υπάρχει το θέμα για τα Windows 8 αλλα για την αγορά τους..

Αν θεωρηθεί σωστό ας μεταφερθεί στο ήδη υπάρχον θεμα για την αγορα τους..

Το εβαλα σε ξεχωριστο για να φανει καλύτερα...και επειδή ειναι δωρεάν.

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8, με την καινούρια εμφάνιση και ακόμα πιο εύκολη χρήση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φοιτητές.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε σε αυτό το link και να μπείτε με το email που έχετε πάρει από την σχολή σας. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποιες σχολές που δυστυχώς δεν δικαιούνται πρόσβαση για να κατεβάσουν τα Windows 8.

http://msdnaa-anafandon.grnet.gr/

Θάνος

Βασικά δεν αλλάζει κάτι από όσα ήδη ξέραμε για το MSDNAA.

Έτσι λειτουργεί χρόνια. Τσάμπα σχεδόν όλες οι εκδόσεις των λογισμικών τουλάχιστον σε πληρφορικάριους.

Στα περισσότερα τμήματα έχουν.

Η βλακεία με τα MSDNAA είναι ότι πρέπει μετά από 2 χρόνια να ανανεώσεις. Αλλιώς ναι μεν μπορείς να τα έχεις και μετά τα 2 χρόνια, αλλά updates γιοκ. Και υποθέτω δε γίνονται αναβαθμιση με "upgrade" έκδοση για φτηνότερη τιμή.

Στα περισσότερα τμήματα έχουν.

Η βλακεία με τα MSDNAA είναι ότι πρέπει μετά από 2 χρόνια να ανανεώσεις. Αλλιώς ναι μεν μπορείς να τα έχεις και μετά τα 2 χρόνια, αλλά updates γιοκ. Και υποθέτω δε γίνονται αναβαθμιση με "upgrade" έκδοση για φτηνότερη τιμή.

Που το είδες αυτό; Πριν 4 μέρες έκλεισα 3 χρόνια με τα 7άρια κι ακόμα έχω updates κανονικά.

Ακυρο σε μενα..καλα θυμομουν δλδ αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια...

ΤΕΙ Καβαλας(Διαχειριση Πληροφοριων).

Εμείς στο ΤΕΙ καβάλας μπαίνουμε απο τα λινκ στις σελίδες των σχολών μας.(βιομηχανική είμαι)

Πριν 1 μήνα έκανα φρέσκια εγκατάσταση Win 7.

Μπορώ να εισέλθω, να πάρω απλώς το κλειδί και να τα βάλω αργότερα (σε κανένα χρόνο πχ);

Δεν πολυψήνομαι με το καινούριο περιβάλλον, αλλά αφού μου τα δίνουν... :laughing:

Υ.Γ: Τώρα το είδα αυτό το "email που έχουμε πάρει απ' τη σχολή μας". Δεν μου ακούγεται για κάποιον λόγο καλό αυτό. :o

Εμείς στο ΤΕΙ καβάλας μπαίνουμε απο τα λινκ στις σελίδες των σχολών μας.(βιομηχανική είμαι)

Αν μπεις στο GRNET Σελίδα Προσφορών τι σου λεει?

Εμενα λεει οτι το τμημα που ανηκετε δεν εχει προσβαση στο MSDN Academic Alliance.

Η σχολή σας δεν είναι καταχωρημένη στο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ.

Απο το infoman δεν μπορω να το βρω και δεν νομιζω να εχει κιολας..

Το κατέβασα εχθές. Αγαπάμε το ΤΕΙ μας :D

Kαι το θέμα είναι ότι πριν 2-3 εξάμηνα οι δομικοί δεν ήταν στο MSDNAA

οι ηλεκτρολογοι ηταν και πηγαιναμε και περναμε κοπιες απο τον Παπαδακη του γενικου τμηματος!:p:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.