lef1706 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Επειδή πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά κάποιων εταιρειών, θέλω να δώσω ένα μπράβο στην LG για το άψογο service της.Την περασμένη Δευτέρα 22/10/2012 κάλεσα στο service της LG για να στείλω το κινητό μου P990(OPTIMUS 2X) για επισκευή του on off button(χρειαζόταν αρκετή δύναμη για να ανοίξει και να κλείσει).Με ενημέρωσαν πως μπορούσα και ο ίδιος να το πάω στο service αλλά δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς. Έτσι μου μου είπαν ότι Τετάρτη μεσημέρι 24/10/2012 θα έρθει courier να το παραλάβει και θα μου το φέρει πάλι πίσω χωρίς να χρεωθώ τα μεταφορικά. Σήμερα το μεσημέρι 29/10/2012 το τηλέφωνο ήρθε πάλι στα χέρια μου. Να επισημάνω ότι όταν ρώτησα πόσο χρόνο θα διαρκέσει η επισκευή του μου είπαν ότι ο μέσος χρόνος είναι 5 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Οκτώβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 και εγω τα καλύτερα μόνο εχω να πω για το service της Lg. με μια οθόνη που είχα πρόβλημα ήρθανε στο σπίτι μου , την πήρανε κ ύστερα απο μερικές μέρες μου τη γύρισαν φτιαγμένη κομπλέ. δε χρεώθηκα τπτ , δε χρειάστηκε να βγω καν απ'το σπίτι . με ένα τηλεφώνημα έγιναν όλα.:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XronisR Οκτώβριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 και εγω τα καλύτερα μόνο εχω να πω για το service της Lg. με μια οθόνη που είχα πρόβλημα ήρθανε στο σπίτι μου , την πήρανε κ ύστερα απο μερικές μέρες μου τη γύρισαν φτιαγμένη κομπλέ. δε χρεώθηκα τπτ , δε χρειάστηκε να βγω καν απ'το σπίτι . με ένα τηλεφώνημα έγιναν όλα.:big_boss:Ακριβως την ιδια περιπτωση απλα εμεινα μου φερανε καινουρια και μου πηραν την παλια την ιδια στιγμη!Χωρις μεταφορικα,αψογη συνεργασια μεσω ενος τηλεφωνου και ενα φαξ που εστειλα την αποδειξη αγορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Δυο φορες εχω κανει RMA σε οθονες LG και αλλες 2 σε οθονες Dell.Kαι οι 2 εταιρειες ηταν αψογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 30, 2012 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Same here. Υποδειγματική εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Να δώσω και έγω ένα plus για την LG απο πρόσφατη περιπέτεια που είχα με ελαττωματική οθόνη, ήταν πολύ γρήγοροι στην διεκπαιρέωση του service. Αν και συνηθως στέλνουν refurbished για τις αντικαταστάσεις οθονών αλλά δεν είναι τόσο μη-λογικό αυτό, δεν γίνεται να κάνουν πάντα αντικαταστάση με καινούργιες οθόνες, θα είχαν μπει μέσα έως τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.