Malamatina Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Καλησπερα σας. εχω ενα εσωτερικο δισκο wd 500gb. Καποια στιγμη δεν μπορουσε να τον αναγνωρισει οτι και να εκανα.Τον εβαλα σε αλλο υπολογιστη και τον διαβαζει αλλα δεν ανοιγει φτανει μεχρι που την μπλε σελιδα των windows 7,κολλαει εκει.Προσπαθω να κανω format και οταν εφτασα στα partition , μου δειχνει οτι ειναι χωρισμενος σε 2 μερη. Αλλα δεν με αφηνει να κανω τπτ. Στο πρωτο partition το μοναδικο που μου αφηνει επιλογη μου γραφει το εξης: Set up was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Set up log files for more information. Οποιος ξερει λιγο βοηθεια ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Οκτώβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Βαλε τον δισκο που εχει προβλημα ως δευτερο σε ενα συστημα που λειτουργει κανονικα.Πηγαινε μετα επανω στο my computer κανε δεξι κλικ και μετα manage.Μετα πηγαινε στο storage και μετα στο disk management. Βρες τον δισκο που εχει προβλημα στη λιστα που θα φανει στα δεξια και κανε δεξι κλικ επανω του. Πατα στο delete volume και μετα φτιαξε ενα νεο και ριξε και ενα φορματ στο νεο πλεον volume.Αν δεν δουλεψει ολο αυτο μπορεις να βρεθεις απο κοντα με καποιον που γνωριζει πιο πολλα απο εσενα ή να τον πας σε καποιο τεχνικο.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malamatina Οκτώβριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Να σε καλα σευχαριστω θα το προσπαθησω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.