Jump to content

Skype & κατανάλωση bandwidth

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει η ανάγκη να γίνει μετάδοση ενός γεγονότος με βίντεο (μέσω skype) στο εξωτερικό.

Επειδή όμως μάλλον θα χρησιμοποιηθεί στικακι 3g λόγω έλλειψης σύνδεσης θα ήθελα να ξέρω, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, αλλά για πόση ώρα θα είναι επαρκής μια σύνδεση 5gb για παράδειγμα (εννοείται δεν θέλουμε να την ξεπεράσουμε) για να υπολογίσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Sent from my Galaxy Tab II 10.1 using Tapatalk HD

Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, εδώ αναφέρει ότι, ανάλογα το bandwidth και την ποιότητα της γραμμής παίζει από 300-800kbps για 640x480 για το sending, βάλε άλλα τόσα για το receiving, 1.6Μbps max, 5gb=5120*8/(1.6*3600) 7h και κάτι ψιλά. Στην πραγματικότητα υποθέτω ότι θα πάει πιο κοντά στις 15h.

Αλλά δεν είναι από πρώτο χέρι, απλά άμα δε βγάλεις άκρη από αλλου να το έχεις στα υπ'όψιν σου.

bitrate???

γραψε και μια πως σκοπευεις να το κανεις ..

τι εννοείς ωρέ; :p

Με μια απλή webcam (καλα, όχι και του κιλού προφανώς :p ) θα γινει η δουλειά.

Ακόμη βέβαια δε γνωρίζω ποια ακριβώς αν αυτό παίζει καποιο ρόλο :)

το skype ανεβαζει bitrate οσο βλεπει το "σηκωνει" η γραμμη. Αλλα συνηθως το software των 3G modem σου δειχνει τη συνολικη κινηση της τρεχοσυας συνδεσης

Ηaya καλησπέρα. Εφόσον θες να μεταδόσεις ένα βίντεο, η απλή λογική και γνώμη μου, είναι να κάνεις upload το βίντεο σε κάποιο site κατά προτίμηση torrent για να γίνει η δουλειά σου εύκολα και γρήγορα. Επειδή χρησιμοποιώ το skype αρκετό καιρό όντως τρώει πολύ bandwidth, δοκίμασε και με το google talk.Έναν λογαριασμό gmail χρειάζεσαι. Αυτά τα λίγα απο εμένα. :banging:

πρώτον θέλουμε να μεταδοθεί σε ζωντανο χρόνο.

Δεύτερον δεν θέλουμε να το δει ο κάθε πικραμένος γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Τρίτον αν αυτή η λύση ήταν στις πιθανές και αποδεκτές λύσεις θα το ανέβαζα στο skydrive μου και θα καθάριζα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.