haris1984 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2004 λοιπον παιδες.....εγινε μεγαλη πατατα στη δουλεια....βοηθηστε με γιατι χανομαι.... περασα το sp1 και μετα μετα απ το ρεσταρτ ξαφνικα μου εβγαλε οτι υπαρχει προβλημα με τον explorer....τι να κανω???θα με μ@μησουν.......plz plz plz plzγρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 δεν μας λες και πολλά πράγματαγίνε πιο σαφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 sorry παιδια αλλα ειμαι καπως....λοιπον...περασα τα sp1...και γυρω στο τελος του installation το pc τραβηξε restart απο μονο του....και αφου ξεκιναει και μου ζηταει username και password επειδη το Pc ειναι σε δυκτιο οπως και τα υπολοιπα του γραφειου,μου βγαζει το εξης σημειωμα:the procedure entry point AssocIsDangerous could not be located in the dynamic link library SHLWAPI.dllτι να κανω?εχω πελαγωσει ρε γαμωτι μου και ειμαι και φρεσκος στη δουλεια....ακομα δεν εχω πει τπτ γιατι θα νομιζουν οτι εκανα εγω καμια *******.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 δεν ξεκιναει το pc....βαζω username και password και μετα παρολο που μου δειχνει wallpaper δεν μου βγαζει desktop&taskbar...το task manager λειτουργει...ανοιγει κανονικα με ctrl+alt+del και μου δειχνει ολα τα ackground procedures...και δεν λειτουργει ο εξπλορερ...με αλλα λογια δεν εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη ουτε απο αλλο pc που ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 κανεις καμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 να υποθέσουμε καταρχήν ότι μιλάς για xp original; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Ισως χρειαστει να περασεις τα xp ξανα:bye: πριν ομως κανεις τιποτε μαθε αν το κλειδι εγκαταστασης ηταν το πειρατικο,γιατι αυτο δεν δεχεται το sp1.δεν ξερω αν ειμε σωστος αλλα δωσε και αλλεςλ επτομεριες :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Πατα Alt+Ctrl_Del και στον Task Manager, πηγαινε File-->New Task. Eκει γραψε explorer και πατα enter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 ta xp ειναι προφεσιοναλ αυθεντικαμιλαμε για επειχηρηση και οχι για οικιακη χρηση...μισο λεπτο να δοκιμασω αυτο που μου ειπε ο γιαννησ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 τιποταδεν λειτουργειτι να κανω ρε παιδιατο θεμα ειναι και το εξης: αν βγαλω τον σκληρο απο το pc θα μπορεσω να αντιγραψω τα αρχεια σε καποιον αλλο υπολογιστη?νομιζω οτι αν δεν εχεις administrator rights δεν σε αφηνει να ανοιξεις τα αρχεια...ή μηπως δεν σε αφηνει να τα διαγραψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 αν δεν βγάλεις άκρη, δοκίμαστε F8 στο boot και ''last good known configuration'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 ουτε αυτο λειτουργειηταν το πρωτο που εκανα...καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 τιποταδεν λειτουργειτι να κανω ρε παιδιατο θεμα ειναι και το εξης: αν βγαλω τον σκληρο απο το pc θα μπορεσω να αντιγραψω τα αρχεια σε καποιον αλλο υπολογιστη?νομιζω οτι αν δεν εχεις administrator rights δεν σε αφηνει να ανοιξεις τα αρχεια...ή μηπως δεν σε αφηνει να τα διαγραψεις? αν δεν έχεις δηλώσει security rights μπορείς να βρείς όλα τα αρχεία χειροκίνηταεξαρτάται και από το setup του δικτύου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 αν βγαλω τον σκληρο και τον βαλω σε αλλο pc θα μπορεσω να κανω backup τα documents ή δεν θα μου δινει προσβαση επειδη δεν ειμαι admin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 24, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 δεν νομιζω να ειναι δηλωμενα security rights γιατι μπορει το ενα pc na διαβασει τα αρχεια του αλλου....λες να το δοκιμασω ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 είπαμε, αν δεν έχεις δηλώσει security rights (π.χ. σε δίσκο με NTFS) δεν θα έχεις πρόβλημαδεν ξέρω όμως αν παίζει τίποτα και με το setup του δικτύου σουπάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις τον δίσκο σαν slave σε άλλο μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 24, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 δεν νομιζω να ειναι δηλωμενα security rights γιατι μπορει το ενα pc na διαβασει τα αρχεια του αλλου....λες να το δοκιμασω ετσι? αυτό δεν λέει κάτι σίγουραμπορεί π.χ. συγκεκριμένοι user σε κάθε μηχάνημε να είχαν διαφορετικά δικαιώματααλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον είναι ένα απλό δίκτυο με file sharing οπότε πιθανόν δεν θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 24, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πατα Alt+Ctrl_Del και στον Task Manager, πηγαινε File-->New Task. Eκει γραψε explorer και πατα enter... explorer.exe θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Hero explorer.exe θέλει Δεν παιζει ρολο... Δοκιμασε το! η βαλε calc, η command ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 1. Boot to Recovery Console.2 . type the following commandscd system32 [enter]ren winlogon.exe winlogon.oldren msgina.dll msgina.oldren shell32.dll shell32.oldren shlwapi.dll shlwapi.oldcd.. [enter]cd servicepackfiles\i386 [enter]copy MSGINA.DLL c:\windows\system32copy SHELL32.DLL c:\windows\system32copy WINLOGON.EXE c:\windows\system32copy shlwapi.dll c:\windows\system32if not there, expand from the cd3 Type EXIT and hit enterκαι το link: http://www.techimo.com/forum/t76550.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.