fab Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Γειά σας θα ήθελα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο λογισμικό και έχω κάποιες ερωτήσεις! Πως κατεβάζω το lion πρέπει να χω κάποια mac για να φτιάξω το στικακι ή μπορεί κάποιος από εδώ να μου στείλει ένα έτοιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Eγω κατεβασα ενα hackintosh για vmware και απο κει εφτιαξα το στικακι και μετα εκανα την εγκατασταση σε δισκο κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fab Οκτώβριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο γιατί ειναι άσχετος!!Ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο λογισμικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Θελει παααααρα πολυ ψαξιμο! Εγω ενα μηνα το παλευα για να το καταφερω, και πολλεσ φορες πριν ειχα προσπαθησει και τα ειχα παρατησει. Μεχρι που εκατσα και εψαξα παρα πολυ και εκανα πολλες δοκιμες. Πχ εμενα δεν περναγε σε σατα δισκο και το περασα πρωτα σε ide και μετα το εκανα clone σε σατα. Οποτε οτι και να σου πω δεν εχει νοημα. Ψαξε, διαβασε, δοκιμασε και ισως τα καταφερεις. Καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fab Οκτώβριος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Ήταν συμβατό το h/w σου?Γιατί από tonymac βλέπω τα δικά μου τα προτείνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 3, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Φιλε Fab Τα έβαλες τελικά; Σκέφτομαι κ εγώ να το κάνω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 19, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Είναι σχετικά απλό. Μόλις το έβαλα σχετικά εύκολα. Έκανα και έναν οδηγό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts