cosmic Οκτώβριος 5, 2004 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ηρθε και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Οκτώβριος 5, 2004 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 εμενα ακομα..μου εστειλαν mail τη παρασκευη οτι κ καλα εχουν στειλει ολα τα εκτος usa πακετα αλλα δεν εχει ερθει τπτ ακομα..παιζει κ να το βουτηξε κανενας ***** το πακετο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 5, 2004 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Και εμένα τίποτα ακόμα ούτε καν κανένα mail.Μάλλον πρέπει να ξεχάσω τα suse και να ασχοληθώ με τα mandrake μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2004 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 και σε μένα έφτασε και αφέθηκε χύμα σαν απλό γράμμα!αν είσαι σε πολυκατοικία μπορεί και να στο φάγανε.....μου άρεσε πολύ το στικερ του αμερικανικού ταχυδρομικού οργανισμού....Gift checked:)cost 50Cents.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 5, 2004 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 ναι το sticker ήταν όλα τα λεφτά, αντί να βάλουν commercial sampleβάλανε gift.μας έχουν πάρει χαμπάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 10, 2004 Author #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Εψες μου εστειλαν αυτο...: After a brief delay, we have completed shipping all Novell Linux Technical Resource Kits via US Mail. Please allow up to 6 weeks for delivery outside of the United States. We appreciate your patience, and are confident you will find this updated Novell Linux Resource Kit a comprehensive tool for evaluating the Linux offerings from Novell. Novell Customer Communities SC Αντε να δουμε ποτε θα ερθει Στον ξαδερφο μου ηρθε και σε εμενα οχι :wall: Μου αρεσει που θα ερχοταν το πολυ σε 10 ημερες και εχει κοντα 2 μηνες....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 10, 2004 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Τίποτα ακόμα και εδώ :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 10, 2004 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 υπομονή, το τζάμπα πράμα αργεί να έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 10, 2004 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Αρκεί να έρθει φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 10, 2004 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 ΘΑ ερθει. ΑΠλα αργει. Σκεψου ποσα εστειλαν....Εμενα εκανε κοντα 50 μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 10, 2004 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 και σε μένα τόσο έκανε περίπου, κοιτάξτε τα post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 10, 2004 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Μου φαίνεται θα ξαναβάλω το Fedora Core Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 14, 2004 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Επιτελους εφτασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 14, 2004 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Πο πο κοίτα τα διβιδι παραπάνω!Θέλω και εγώ!!!Αντε πια από τότε που άνοιξε το thread περιμένω και ακόμα τίποτα ούτε e-mail ούτε ακρόαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 15, 2004 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 έφτασε σήμερα μετά από 50 περίπου μέρες... και δεν έλαβα ποτέ μεηλ επιβεβαίωσης ή κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 15, 2004 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Εγώ το παρήγγειλα σήμερα και μου έστειλαν e-mail επιβεβαίωσης...Έτσι έκανα την παραγγελία για να δω αν υπάρχουν ακόμα αποθέματα και αν ισχύει ακόμα η προσφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2004 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Οποτε αρχες Δεκεμβρίου, θα το εχεις....loooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 15, 2004 Author #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Εμενα δεν φανηκε τιποτε ακομη...:cry: ????? :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 15, 2004 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Σήμερα όπως διάβαζα μου το έφερε ο ταχυδρομός ’ξιζε την αναμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 16, 2004 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Εγώ το παρήγγειλα σήμερα και μου έστειλαν e-mail επιβεβαίωσης...Έτσι έκανα την παραγγελία για να δω αν υπάρχουν ακόμα αποθέματα και αν ισχύει ακόμα η προσφορά... Ilias83 το παρήγγειλες τώρα και θα σου το στείολουν ?Που ακριβώς πήγες μπορείς να δώσεις διαδρομή,γιατί προσπάθησα από το λινκ του πρώτου ποστ αλλά λέει ότι δεν υπάρχουν ωρε γ@μώτο και χρειάζεται το linux φέτος στην σχολή .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.