Jump to content

LINUX TZAΜΠΑ...ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

GeorgeVasil

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ http://www.novell.com/community/linux/order_limited.php ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ LINUX VER. SUSE 9.1 PROFESSIONAL ΤΖΑΜΠΕ!!!! :banging: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΕΜΑIL ΚΤΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ 7-10 ΜΕΡΟΥΛΕΣ.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ:X: ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕΕ:woot:

ΣΤΟ Ε-ΜΑΙL MOY ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Thank you for ordering the Linux Technical Resource Kit from the Novell Customer Communities. Your order has been received, and will ship within the next 7-10 business days.

This comprehensive Novell Linux collection includes the following on 3 DVDs (10 GB):

- SUSE Linux Professional 9.1 (Bootable Installation DVD)

- SUSE Linux Enterprise Server 8 (ISO Installation Images)

- SUSE Linux Professional 8.2 (Installation ISO images for use with Ximian Desktop)

- Ximian Desktop 2.0 Evaluation (ISO Image)

- Red Carpet 2.0.2 Evaluation (ISO Image)

- GroupWise for Linux 6.5.1 - Server, Client & Messenger (ISO Images)

- Novell Nterprise Linux Services 1.0 (ISO Image & NLS Companion CD)

- And more...

Please contact kwright@novell.com if you have any questions about your order.

Sincerely,

Novell Customer Communities

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Και εγω ηξερα οτι ειχε ληξει:cool: ,αλλα ο μανιακος ξαδερφος που δεν τα παραταει ποτε με πληροφορησε σημερα και το παραγειλα.Η προσφορα ισχυει μονο για σημερα.Τωρα αμα θα ερθει; δεν ειναι σιγουρο:innocent:

Μαλλον για ποιο γρηγορη προωθηση!!;εγω παντος θα το βαλω στο παλιο μου μηχανακι αν με το καλο ερθει.Λενε οτι ειναι πολυ σταθερο.:worship: εχει πολλες απαιτησεις;;;;;;; :OT:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Ίσως γιατί είναι Linux?!

Πληρώνετε για τα έξοδα αποστολής??

LOL! Είπαμε δεν είμαι και τόσο "noob" :p

Τα Linux professional συνήθως πωλούνται στην τάξη των 100 και 200 από ότι έχω δει (+ κάτι λογισμικά).

Από ότι είδα και στο site, προφανώς για διαφημιστικούς λόγους. Τεσπα, εμένα τα windows με καλύπτουν μια χαρά για τις συνηθισμένες λειτουργίες πο τα χρησιμοποιώ.

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Μαλλον για ποιο γρηγορη προωθηση!!;εγω παντος θα το βαλω στο παλιο μου μηχανακι αν με το καλο ερθει.Λενε οτι ειναι πολυ σταθερο.:worship: εχει πολλες απαιτησεις;;;;;;; :OT:

Να υποθέσω ότι δεν ξέρεις να χειρίζεσαι linux.

Οντως το linux για καποιον που ειναι χρονια στα Win, ειναι πολυ δυσκολο. Εκανα να μαθω τα πολυ βασικά κανα 3μηνο και αυτο με βιβλίο...

Οσο για τις απαιτησεις......

CPU

Intel: Celeron, Pentium

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 18:12]

LOL! Είπαμε δεν είμαι και τόσο "noob" :p

Τα Linux professional συνήθως πωλούνται στην τάξη των 100 και 200 από ότι έχω δει (+ κάτι λογισμικά).

Από ότι είδα και στο site, προφανώς για διαφημιστικούς λόγους. Τεσπα, εμένα τα windows με καλύπτουν μια χαρά για τις συνηθισμένες λειτουργίες πο τα χρησιμοποιώ.

Να υποθέσω ότι δεν ξέρεις να χειρίζεσαι linux.

Οχι και πολυ καλα.Δυο τρεις φορες ειχα φορτωσει το KDE 3.1 BOOT CD του ραμ αλλα θελω να το ψαξω κιαλο!!Τι λετε αξιζει σαν λειτουργικο συστ;:tw:

Ρε παιδιά, τσάμπα είναι το fedora που ειδικά στην core 2 έκδοση είναι καταπληκτικό. Όποιος θέλει του το στέλνω (1 dvd είναι), η κάνει dwonload απο το mirror του πουλυτεχνείου. Το suse δεν πιάνει μια μπροστά του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.