Jump to content

Πρόβλημα με Wifi driver σε Dell Inspiron n5050.

hayabusa

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλους.

Πήραμε για μια ξαδέρφη η οποία πέρασε στο πανεπιστημιο το λαπτοπάκι αυτό: Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron 15 (N5050) Celeron B815 - Black Linux Edition

Επειδή ο μελλοντικός του κάτοχος όμως δεν έχει κάποια εξοικειωση με λινουξ, του πέρασα προχθές Windows 7 home premium, drivers και λοιπά. Όλα καλα μέχρι εδώ.

Το πρόβλημα ειναι με το driver για το WiFi. Βρήκα στο site της Dell κάποιους προτεινόμενους αλλά κανεις δε δούλεψε, δοκίμασα με το driver genius τζιφος, δοκίμασα μέσα και από το Windows Update αλλά και πάλι τιποτα. Στη διαχείριση συσκευών εξακολουθεί να φαινεται μια άγνωστη κάρτα δικτύου.

Καμιά ιδέα υπάρχει για να τον περάσω έστω χειροκινητα ; Μου φαινεται πολύ περίεργο, και ίσως απλά κάτι να χάνω, τι να πω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

( [MENTION=432]dellman[/MENTION] )

edit: Να πω επίσης ότι το μονο που καταφερα να βγάλω από το driver genius ήταν ότι έγραφε "Broadcom, Device ID: 4365"

oχι, και αυτό ήταν που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. μου εβγαλε 2-3 προτεινόμενους αλλά κανεις δε δούλεψε.

Άλλος έλεγε ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμενη συσκευή και άλλος απλά έκλεινε.

Να σου στείλω το νουμερο να δεις αν μπορεις να βρεις κατι ;

[MENTION=5217]felix[/MENTION]

Το hardware ids ποια επλογή από όλες έιναι στην ελληνική έκδοση ; :p

Από εκεί τιποτα. Με το service tag με έβγαλε εδω

Drivers and Downloads | Dell [united States]

(και από εδώ κατέβασα όσα δοκιμασα)

Κάποιους απο αυτούς στο λινκ που σου έστειλα κάνει σίγουρα.Και αν θυμάμαι καλά θέλει 2.(έναν για το bluetooth)

Έχεις εγκαταστήσει τον driver για το μπλουπουφ ? Πολλά laptops έχουν ενιαίο ελεγκτή για όλες τις wireless συνδέσεις με primary το bluetooth. τσέκαρε το. Επίσης αν δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε το pc wizzard για αναγνώριση άγνωστης συσκευής. Συνήθως σου λέει το ακριβές μοντέλο και όχι απλώς το ID ;)

ο driver της dell, με βάση το ονομα του τουλάχιστον βλέπω ότι ειναι ενιαιος.

Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS

Το γιατί δε δουλεύει ειναι άλλο θέμα μάλλον :p

Thanks για το προγραμμα θα το τσεκαρω.

πραγματι αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Το όρισα να ξεκινάει αυτόματα και εκανα επανεκκίνηση αλλά δεν βλέπω φως.

Btw, πριν λιγο εγκατέστησα κανονικά το driver του bluetooth, μονο το Wifi μου παίζε τοβαρύ πεπόνι ακομη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.