lord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2012 μετα απο update του κινητου μου χαθηκε εντελος η ελληνικη γλωσσα.γνωριζει κανεις πω εγκαταστηνω ξανα την ελληνικη γλωσσα ?το update εγινε μεσω του Nokia Suite Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Οκτώβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Μαλλον για καποιο λόγο σου επετρεψε να κανεις εγκατάσταση έκδοσης που δεν ειναι για βαλκάνια -ελλάδα.Πρέπει ειτε να δοκιμασεις να το ξανακανεις Update μηπως σου βάλει την σωστή έκδοση αυτην την φοραΑλλιώς παιρνεις το πρόγραμμα Navifirm και το JaF και βρισκεις το αντιστοιχο σωστο firmware που εχει ελληνικά μέσα και το παιρνας χειροκινητα με το JaFΑπό ότι βλέπω υπαρχουν 2 c2-01. To RM-721 & RM-722 . Πρεπει να δεις πιο απο τα δυο έχεις.Μετά επιλέγεις την έκδοση που έχεις (πχ 11.21) και επιλέγεις την έκδοση GREECE.Κατεβάζεις τα αρχεία και τα περνας στον φάκελο του JaF. Οδηγίες για το JaF θα βρεις σε κάποιο site αν ψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterpiano Φεβρουάριος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Καλημέρα,αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο.Ακολούθησα τα βήματα σου και κατέβασα απο το NAVIFIRM το RM-721 αλλά στο jaf δεν υπάρχει το κινητό μου στην λίστα που εμφανίζεται κάποια στιγμή για να το επιλέξω.Υπάρχει κάποια λύση μήπως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 1, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 χρησιμοποιησα phoenix εγω για να κανω το update και κατεβασα firmware me διαφορετικο σεριακο απο το κινητο μουοδηγος για phoenix:Nokia firmware update with Phoenix Service Software - CPKB - Cell Phone Knowledge Base Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterpiano Φεβρουάριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 οχι το RM-721 δηλαδή?το καταφερες με το phoenix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 1, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 το rm-721 αλλα διαφορετικο "revision" αν το λενε ετσι δεν θυμαμαι και πολι καλα ναι με το phoenix το εκανα flashingειναι λιγο περιπλοκο αλλα γινεται και εγω δυσκολευτηκα ειναι παιδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 7, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 τελικα δεν μας ειπεσ εαν τα καταφερεσ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.