ts0gl1s Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2012 Καλημέρα σας πείρα την απόφαση να βγάλω την leedroid 2,3 που φαραώ και να βάλω κάτι ποιο αναβαθμισμένο με λιγότερα κολλήματα τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Εγω εχω βαλει τη MildWild CM 5.0 και δουλευει αψογαμε kernel ManU και sd Adata 16gb Class 10.Αναμενω JB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Οκτώβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Εγώ έχω την μανισια την 4αρα πάνω σκέπτομαι να πάρω μια τέτοια Sandisk MicroSD Mobile 8GB αλλά θέλω να βρω και μια καλή rom με λιγότερα κολλήματα από την leedroid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να πας σε αυτή, διπλάσια χωρητικότητα με 3-4ε παραπάνω αλλιώς αυτή που θες υπάρχει Πλαίσιο στα 9.79...Τη leedroid την είχα δει παλιότερα σε Desire φίλου και δε μου άρεσε καθόλου! Δοκίμασε τη MildWild έστω και με την 4αρα, πιστεύω θα σου αρέσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Οκτώβριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2012 Για έμενα η 16αρα είναι πολύ μεγάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Μετά από μήνες δοκιμών rom είχα καταλήξει σε MIUI. Απλά εώς και πριν 3-4 μήνες οι ICS υλοποιήσεις σερνόταν λόγω μη υποστήριξης HardwareAcc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Εγώ σκεφτόμουν να βάλω αυτή την ICS αλλα ίσως περιμένω (μάλλον για πολύ) κάποια καλή JB.Πριν τη MildWild είχα τη GingerVillain για αρκετό καιρό αλλα δεν ήμουν ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Νοέμβριος 3, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2012 Έχω βάλει την MildWild αλλά μου βγάζει πρόβλημα ότι δεν έχω ελεύθερο χορό στην συσκευή τι να το κάνω ;Send by HTC desire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.