Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

15€ όχι $15! Ναί. Είναι η δεύτερη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο τελευταία. Στο τέλος θα πηγαίνω θα βάζω το ποσό ακριβώς και θα παίρνουν τα @@ μου.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Εγω €29.99 βλεπω την κανονικη τιμη αναβαθμισης σε Windows 8 Pro οχι €39.99.

‘³ΏΑ¬ ΔΙ½ Windows - Microsoft Windows

Ερώτηση. Αυτό που κατεβάζουμε από εδώ είναι μόνο για αναβάθμιση, ή κάνει και για clean install; Επίσης, δίνει και καινούριο κλειδί ή πρέπει να ξεθάψω το παλιό; (από vista)

Πλεον πρεπει να ξεθαψεις το παλιο των Vista.Στην αρχη δε στο ζηταγε αλλα το διορθωσαν.Κανει και για clean install αμα κανεις καποιες αλλαγες στη registry για να το παρει.

Πηρα εχθές key κανονικά χωρίς να ζητήσει serial απο παλιά Win...

Τα κανείς clean install όπως είναι απο DVD η USB.

Εαν δεν τα καταφέρεις Διονύση στείλε μου πμ

Γιατι αλλαγες στη registry?

Για να ενεργοποιηθουν τα Windows 8 σε άδειο δίσκο (χωρίς windows 7) με το κλειδί του Upgrade, προτείνονται οι παρακάτω οδηγίες για να γίνει το registration κανονικά.

• Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Change MediaBootInstall from 1 to 0
  • Go back to the start screen and enter cmd there.
  • Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.
  • Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

Για να ενεργοποιηθουν τα Windows 8 σε άδειο δίσκο (χωρίς windows 7) με το κλειδί του Upgrade, προτείνονται οι παρακάτω οδηγίες για να γίνει το registration κανονικά.

• Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

Aυτο απο που το βρηκες εσυ ? γιατι εγω εισαι ο πρωτος που λει οτι θελει αλλαγη στη registry για να δουλεψει σε clean install δεν καταφερα να βρω κατι σε αναζητηση google

Εχουν γραφτει σε πολλα fora (adslgr, insomnia κλπ) δε ξερω αν επιτρεπεται εδω να βαλω links απο αλλα sites, αν θες μπορω να στα στειλω σε πμ.

Εχουν γραφτει σε πολλα fora (adslgr, insomnia κλπ) δε ξερω αν επιτρεπεται εδω να βαλω links απο αλλα sites, αν θες μπορω να στα στειλω σε πμ.

Eφοσον δεν μιλαμε για πειρατικο λογισμικο crak κτλ δεν νομιζω να υπαρχει θεμα

Οκ εφοσον δεν υπαρχει προβλημα με το forum δες το ποστ #58 εδω

Η Microsoft φέρνει τα Windows 8 στην Ελλάδα - Σελίδα 4

Κατω κατω στο 1ο ποστ εδω

Windows 8 με 15 ευρώ? - Προσφορές - Insomnia.gr

και πολλα αλλα μη τα ψαχνω ενα ενα! Εχουν γραψει πολλοι οτι τους δουλεψε αυτη η λυση αν διαβασεις ολες τις σελιδες.

Βλεπω εδω ατομα που λενε οτι γινετε καθαρη εγκατασταση πιστευω αν ειχαν αντιμετωπησει καποιο προβλημα θα το ειχαν αναφερει

• Reboot Windows now.

εμενα μια χαρα δουλεψε και μαλιστα σε Windows 8 Pro X64 bit με clean install. Κανονικοτατο activation παρακαλω....

για το πρόβλημα με τα unactivated windows λόγω του install σε άδειο δίσκο (χωρίς win7), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το registration θα γίνει κανονικά

• Reboot Windows now.

http://www.ghacks.ne...stall-possible/

για το πρόβλημα με τα unactivated windows

ξεκινησα τον upgrade assistant ,επελεξα 'τιποτα' οταν ρωτησε ,εδωσα στοιχεια,πληρωμη με paypal και στο τελος μου εδωσε ενα κλειδι (win 8 pro)

τωρα εχει αρχισει να κατεβαζει και θελω να ρωτησω > ποτε δινει την επιλογη για να σωσω σε Χ μορφη κλπκλπ ?

(απο win7 ultimate 64 original)

Για τη θεέ μου...! Για τη!

Για ποια ? θεε μου!....για ποια ??!....πες μας ! μην μας κρατας αλλο σε αγωνια!

:hehe:

ξεκινησα τον upgrade assistant ,επελεξα 'τιποτα' οταν ρωτησε ,εδωσα στοιχεια,πληρωμη με paypal και στο τελος μου εδωσε ενα κλειδι (win 8 pro)

τωρα εχει αρχισει να κατεβαζει και θελω να ρωτησω > ποτε δινει την επιλογη για να σωσω σε Χ μορφη κλπκλπ ?

(απο win7 ultimate 64 original)

μολις ολοκληρωθει το κατεβασμα.

Μηπως παιζει ρολο που εβαλα κανονικο serial ενεργοποιημενο πραγματι εκεινη την περιοδο και μου αφησε clean install?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.