Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

Οταν λεμε κατι καλο ειναι να γραφουμε και καποιες λεπτομεριες τι ακριβως λειπει ?αυτα μου ειπε ο θειος τις ξαδερφης του αντρα τις αδερφης τις 3ης ανηψιας μου δεν μου καθοντε καλα

Δεν αντιλεγω οτι μπορει να λειπει αλλα στην ουσια δνε μας λες απολυτως τιποτα , η microsoft μαζι με τα 8 ανοιξε και ενα καταστημα οποτε για να κρατησει φτηνο το λειτουργικο σου λει οτι παραπανω θες αγορασετο ωστε να μην αναγκαζει τους παντες να "πληρωνουν" στην ουσια τις εξτρα εφαρμογες

Σε αυτο που ρωτησα παραπανω ξερει κανεις να απαντησει ? ανα αγορασω το upgrade θα πρεπει πρωτα να κανω εγκατασταση τα 7 και μετα αναβαθμισει η θα μπορω να κατεβασω καποιο ISO για εγκατασταση τον 8 μια και καλη?

για το πρόβλημα με τα unactivated windows λόγω του install σε άδειο δίσκο (χωρίς win7), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το registration θα γίνει κανονικά

• Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/
  • Change MediaBootInstall from 1 to 0
  • Go back to the start screen and enter cmd there.
  • Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.
  • Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.
  • Reboot Windows now.
  • Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.

http://www.ghacks.ne...stall-possible/

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

δεν ειπα οτι δεν κανουν κανουν τοσο το θεμα ειναι τι λειπει

Και στο Upgrade ειναι Update οχι πρεπει να εχεις ηδη αδεια windows 7 για να το παρεις επεισης οταν κανεις Upgrade γλυτωνουν εξοδα τις συσκευασια dvd κτλ κτλ

Buy Windows - Microsoft Windows εδω αν δεις λει οτι shipped ειναι 69,99 δολαρια

δεν ειπα οτι δεν κανουν κανουν τοσο το θεμα ειναι τι λειπει

Και στο Upgrade ειναι Update οχι πρεπει να εχεις ηδη αδεια windows 7 για να το παρεις επεισης οταν κανεις Upgrade γλυτωνουν εξοδα τις συσκευασια dvd κτλ κτλ

Buy Windows - Microsoft Windows εδω αν δεις λει οτι shipped ειναι 69,99 δολαρια

εαν ανοιξεις το 2ρο αρχειο που ειναι pdf θα δεις εαν λειπει εγω αληθεια το λεω βαριεμαι και να το διαβασω 15 εδωσα σιγα το πραγμα, για καποιον που θα δωσει 30ευρω αλλαζει. Στο κατω κατω πληροφορια μετεφερα απο ανθρωπο του χωρου και ευχηθηκα να μην αληθευει ο καθενας εχει την επιλογη να το ψαξει εαν τον ενδιαφερει μην περιμενει μασημενη τροφη

εαν ανοιξεις το 2ρο αρχειο που ειναι pdf θα δεις εαν λειπει εγω αληθεια το λεω βαριεμαι και να το διαβασω 15 εδωσα σιγα το πραγμα, για καποιον που θα δωσει 30ευρω αλλαζει. Στο κατω κατω πληροφορια μετεφερα απο ανθρωπο του χωρου και ευχηθηκα να μην αληθευει ο καθενας εχει την επιλογη να το ψαξει εαν τον ενδιαφερει μην περιμενει μασημενη τροφη

Εφοσον γραφεις κατι καλο ειναι να το υποστιριζεις κολιας οχι απλα γραφουμε οτι θελουμε και μετα λεμε ψαξε και διαβασε αν θες να το βρεις

Σε πια σελιδα να διαβασω ειναι 50 σελιδες δεν εχω την ωρα να καθομε να ψαχνω χωρις να ξερω τι ακριβως ψαχνω

Εφοσον γραφεις κατι καλο ειναι να το υποστιριζεις κολιας οχι απλα γραφουμε οτι θελουμε και μετα λεμε ψαξε και διαβασε αν θες να το βρεις

Σε πια σελιδα να διαβασω ειναι 50 σελιδες δεν εχω την ωρα να καθομε να ψαχνω χωρις να ξερω τι ακριβως ψαχνω

την πληροφορια δεν την υποστηριζεις την ελενχεις εαν ευσταθει. Λοιπον θεωρησα σωστο να την μεταφερω για οποιον ενδιαφερη να το ψαξει, υπαρχει το google εβαλα και το pdf δεν θελει και πολυ δουλεια ψαχνεις να βρεις ποσες και ποιες εφαρμογες λειπουν το ιδιο συμβαινει και στα φορουμ εχουν 100 σελιδες για ενα θεμα και στην 101 ρωτανε να του πουν κατι που το εχουν απαντησει στην 2ρη σελιδα γιατι δεν θελει να διαβασει, δεν ειναι σωστο.

την πληροφορια δεν την υποστηριζεις την ελενχεις εαν ευσταθει. Λοιπον θεωρησα σωστο να την μεταφερω για οποιον ενδιαφερη να το ψαξει, υπαρχει το google εβαλα και το pdf δεν θελει και πολυ δουλεια ψαχνεις να βρεις ποσες και ποιες εφαρμογες λειπουν το ιδιο συμβαινει και στα φορουμ εχουν 100 σελιδες για ενα θεμα και στην 101 ρωτανε να του πουν κατι που το εχουν απαντησει στην 2ρη σελιδα γιατι δεν θελει να διαβασει, δεν ειναι σωστο.

Ακομα δεν μας εχεις πει ομως ουτε τι λειπει αλλα ουτε και τι ακριβως να ψαξουμε στο PDF

τα 7 αρια εχουν καποιο προβλημα και τρεξατε να αγοράσετε ολοι τα 8;δεν σας καταλαβαινω ορισμενους... αφου λειτουργουν μια χαρα και ισως ειναι το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει τι αλλαζετε και μπλεκεται με format/upgrade κτλ;;;

τα 7 αρια εχουν καποιο προβλημα και τρεξατε να αγοράσετε ολοι τα 8;δεν σας καταλαβαινω ορισμενους... αφου λειτουργουν μια χαρα και ισως ειναι το καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει τι αλλαζετε και μπλεκεται με format/upgrade κτλ;;;

Κάποιοι είναι στη φάση "κάνω φορματ για πλάκα" και γουστάρουν πειραματισμό κτλ και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Εμείς που είμαστε σε πιο παραγωγική διαδικασία θα μας απασχολήσει όταν αλλάξουμε μητρική.

Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν επιτέλους νόμιμοι.. :whistling

Ρε παίδες απαντήστε μου στο εξής. Έκανα και εγώ αγορά ενός κλειδιού για τα windows με 14.99 αλλά στην τράπεζα βλέπω να έχω χρεωθεί δύο φορές.

Εν τω μεταξύ βλέπω στο Paypal το εξής

attachment.php?attachmentid=53178&stc=1&d=1352389969

Επίσης πάτησα κάτω που λέει "Otherwise, you can file a report in the Resolution Centre within 45 days of the transaction." και είπα ότι με έχουν double charge αλλά μου ρίξανε άκυρο ότι δεν βρήκαν καμιά unauthorized συναλλαγή κτλ;. WTF?

[MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

post-124-1416076767,8223_thumb.jpg

Ρε παίδες απαντήστε μου στο εξής. Έκανα και εγώ αγορά ενός κλειδιού για τα windows με 14.99 αλλά στην τράπεζα βλέπω να έχω χρεωθεί δύο φορές.

Μηπως δεν αναβαθμισες απο γνησιο κλειδι των 7 αγορασμενο απο την ημερομηνια που αναφερουν οτι ισχυει η προσφορα και το πηρανε χαμπαρι μετα και σε χρεωσαν €30 συνολικα?

Και το 30 που κολλάει; 39.9 ηταν η κανονική τιμή. Κανονικά αυθεντικά windows 7 έχω. Δεν έχει να κάνει.

Εγω €29.99 βλεπω την κανονικη τιμη αναβαθμισης σε Windows 8 Pro οχι €39.99.

³ΏΑ¬ ΔΙ½ Windows - Microsoft Windows

Εγω €29.99 βλεπω την κανονικη τιμη αναβαθμισης σε Windows 8 Pro οχι €39.99.

³ΏΑ¬ ΔΙ½ Windows - Microsoft Windows

Έχω την απόδειξη που μου έστειλαν και λέει 14.99. Δεν είναι αυτό σου λέω. Έίναι είναι *αλακία του paypal με το Express Checkout Payment Sent. Κοιτάω και στο google και βλέπω παρόμοιες επιπτώσεις. Όλες οι άλλες μου συναλλαγές έχουν την αρχική ζήτηση του ποσού και έπειτα το charge from gredit card. Αυτή έχει και το "Express Checkout Payment Sent". Τι σκατά είναι αυτό;

Μάλλον απαντάω μόνος μου. [MENTION=1446]Dolly[/MENTION]

When you place an order with *** using PayPal we will open an order on your PayPal account (this order will stay open for 60 days). We do not actually withdraw money from your account until the close of business on days when we ship part or all of your order, and we only withdraw for the items that are shipped that day. When we ship, we will first Authorize (this will show up as “Add Funds”) for the items that we are ready to ship; at the conclusion of the day we will capture the funds which will show up as “Express Checkout Payment Sent.”

Σκατά στα μούτρα τους οι γελοίοι. Και πρέπει τώρα να περιμένω 35 εργάσιμες να επιστρέψουν τα χρήματα(που τράβηξε το Paypal στις 30/10) μέσα στο λογαριασμό μου. :suicide2:

Καλή μαγκιά (από μέρους τους!) - σου παίρνουν δάνειο με το έτσι θέλω 15 $, τα μπλοκάρουν τόσες μέρες (τα δανείζουν σε χώρες που χρεοκοπάνε - λέμε τώρα!) με επιτόκια ίσα με κει πάνω και τους μένει στο τέλος η διαφορά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.