Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Από ότι κατάλαβα 15ευρω τέρμα

Microsoft closes Windows 8 upgrade offer loophole - Crave - Software - CNET Asia

Οι ανακοινώσεις στον τύπο για τα 4 εκατομμύρια αναβαθμίσεις γίνανε, οπότε τέρμα το δωράκι. ;)

Από ότι κατάλαβα 15ευρω τέρμα

Microsoft closes Windows 8 upgrade offer loophole - Crave - Software - CNET Asia

Οι ανακοινώσεις στον τύπο για τα 4 εκατομμύρια αναβαθμίσεις γίνανε, οπότε τέρμα το δωράκι. ;)

Μα τα 15 ευρω ηταν προσφορα για αυτους που πηραν pc μεσα στο 2012 αμα καταλαβαν οτι ο καθενας το εκμεταλευωταν λογικο δεν ειναι να το σταματησουν?

Μα τα 15 ευρω ηταν προσφορα για αυτους που πηραν pc μεσα στο 2012 αμα καταλαβαν οτι ο καθενας το εκμεταλευωταν λογικο δεν ειναι να το σταματησουν?

Λίγο δύσκολο να μην το ξέραν ότι θα το εκμεταλλευτεί ο κόσμος. Εξάλλου δεν σχολίασα το γιατί κόψανε την προσφορά, αλλά το γιατί επέτρεψαν σε οποιονδήποτε να τα αγοράσει με $15. Και η απάντηση είναι απλή.

Πρώτον για να αποφύγεις μια νέα περίπτωση Vista που στην περίπτωση των 8 ήταν μάλλον δεδομένη λόγω του διαφορετικού interface και των αρνητικών σχολίων από πολλούς. Το ψυχολογικό είναι τεράστιος παράγοντας και μια ανακοίνωση ότι 4 εκατ. άτομα αναβαθμίσανε ήδη, μπορεί να οδηγήσει πολύ κόσμο στο να αλλάξει στάση απέναντι στο λειτουργικό.

Και δεύτερον, τα 4 εκατ. σε 3 μέρες Win8 που πούλησες χάρη σε αυτό το promotion, σου επιτρέπει να πουλήσεις και λίγο μούρη, μιας και η Apple χρειάστηκε 4 μέρες για να πουλήσει 3 εκατ. OSX. Μπορεί τα Apple μηχανήματα να είναι πολύ λιγότερα, αλλά αυτό δεν πολύ παίζει σημασία όταν θέλεις να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Μια χαρά τα πήγε το τμήμα marketing της Microsoft.

Ενεργοποιησα τα 8 σε virtual box και σημερα που πηγα να τα τρεξω ξανα(ειχα σωσει το virtual machine), μου λεει οτι το κλειδι εχει περασει το οριο ενεργοποιησης και τα windows δεν μπορουν να γεινουν γνησια.

Που σημαινει οτι πλεον τσαμπα τα 15ευρο?Δεν μπορω να τα δουλεψω ουτε στο κανονικο μου πισι θελω να τα βαλω??:boxed:

post-20150-1416076752,351_thumb.jpg

τα νεα ειναι οτι τα win 8 που παρουσιασε και αγορασαμε με 15 & 30 ευρω η μαικροσοφτ λειπουν αρκετες εφαρμογες οι οποιες θα γινουν μονο με επιπλεον πληρωμη αρα αγορασαμε beta .Τα win8 που θα εχουν ολες τις εφαρμογες θα εχουν πολυ μεγαλυτερη τιμη,αυτο το εμαθα απο φιλο που οργανωνει την μηχανοργανωση μεγαλων εταιρειων καθως και την πωληση και τοποθετηση λογισμικου. Γιαυτο απεκλειε η microsoft εταιρειες και εμπορικες επιχειρισεις?

Θα ηθελα να μην ειναι αληθεια γιατι θα ειναι η εκδικηση της microsoft.

τα νεα ειναι οτι τα win 8 που παρουσιασε και αγορασαμε με 15 & 30 ευρω η μαικροσοφτ λειπουν αρκετες εφαρμογες οι οποιες θα γινουν μονο με επιπλεον πληρωμη αρα αγορασαμε beta .Τα win8 που θα εχουν ολες τις εφαρμογες θα εχουν πολυ μεγαλυτερη τιμη,αυτο το εμαθα απο φιλο που οργανωνει την μηχανοργανωση μεγαλων εταιρειων καθως και την πωληση και τοποθετηση λογισμικου. Γιαυτο απεκλειε η microsoft εταιρειες και εμπορικες επιχειρισεις?

Θα ηθελα να μην ειναι αληθεια γιατι θα ειναι η εκδικηση της microsoft.

Οταν λεμε κατι καλο ειναι να γραφουμε και καποιες λεπτομεριες τι ακριβως λειπει ?αυτα μου ειπε ο θειος τις ξαδερφης του αντρα τις αδερφης τις 3ης ανηψιας μου δεν μου καθοντε καλα

Δεν αντιλεγω οτι μπορει να λειπει αλλα στην ουσια δνε μας λες απολυτως τιποτα , η microsoft μαζι με τα 8 ανοιξε και ενα καταστημα οποτε για να κρατησει φτηνο το λειτουργικο σου λει οτι παραπανω θες αγορασετο ωστε να μην αναγκαζει τους παντες να "πληρωνουν" στην ουσια τις εξτρα εφαρμογες

Σε αυτο που ρωτησα παραπανω ξερει κανεις να απαντησει ? ανα αγορασω το upgrade θα πρεπει πρωτα να κανω εγκατασταση τα 7 και μετα αναβαθμισει η θα μπορω να κατεβασω καποιο ISO για εγκατασταση τον 8 μια και καλη?

Ερωτηση μιας και δεν το πολυ εψαξα το θεμα εχω γνησια windows 7 ultimate σε περιπτωση που αγορασω το update θα μπορω να βρω καπου το ISO για clean install η μονο μεσω update?

ναι μπορεις C:\ESD\Windows.(κρυφός φάκελος)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.