Jump to content

Windows 8 με 15 €

narta

Recommended Posts

Αν διαβασεις τα νηματα θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

Σε ποση ωρα σου κατεβηκαν. Εμενα λεει 30 λεπτα.με 12μβιτ γραμμη και πατησα την επιλογη να τα κατεβασω απο το λινκ που σου δινει στο εμαιλ.

Επειδή όσο και αν έψαξα δε μπόρεσα να βρω απάντηση θα μπορούσε κάποιος χριστιανός να μου δώσει μία απάντηση .Ευχαριστώ πάντως budhas.Καλησπέρα.Μια ερώτηση.Έχω vista αγορασμένα από plαιsio .Πάω να κάνω αναβάθμιση στα 8 με 30€ και χρησιμοποιώντας το windowsupgrade tool που ελέγχει τη συμβατότητα μου βγάζει μήνυμα για εσωτερικό λάθος και να ελέγξω τις σχετικές καταγραφές και με πετά έξω.Καμμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Γιατι δε το κανεις κατευθειαν στο pc του σπιτιου? Θεωρητικα μπορεις να κατεβασεις το ISO κ να το κανεις εγκατασταση οπου αγαπας, στη πραξη...no idea, εγω τα περασα απο πανω.

Thanx for the heads up guys, Win8 με 15€ κ εδω...το Iconia ανασανε! Νεο tablet απεκτησα! :D

Τα 8ρια ειναι λουκουμι για τα ταμπλετακια.

εγω θελω και την συσκευασια των windows , μπορω ;

την retail εκδοση εννοω.Επιτελους για μια φορα να βαλω στο ραφι original windows:p

Ναι με αλλα 15€, αν θυμαμαι καλα, σου στελνουν κ DVD. Κατα την διαρκεια του Guide βγαινει σαν επιλογη κ αν θες το αγοραζεις κ αυτο.

Για την προσφορά με τα 30euro δουλεύει και clean install (είπε κάποιος) Για αυτό με τα 15 παίζει; Γενικά δεν είμαι της αναβάθμισης.

EDIT: Φαντάζομαι πως ναι. Δεν βρίσκω λογικό, αν θες να κάνεις format, να βάζεις τα 7άρια και να αναβαθμίζεις :p

Για την προσφορά με τα 30euro δουλεύει και clean install (είπε κάποιος) Για αυτό με τα 15 παίζει; Γενικά δεν είμαι της αναβάθμισης.

EDIT: Φαντάζομαι πως ναι. Δεν βρίσκω λογικό, αν θες να κάνεις format, να βάζεις τα 7άρια και να αναβαθμίζεις :p

Και τα δύο δουλεύουν. Γράφεις το .iso σε dvd. Αν θες να κάνεις αναβάθμιση, μπουτάρεις κανονικά και βάζεις το dvd μετά, αλλιώς μπουτάρεις από το dvd. Ότι κάναμε τόσα χρόνια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.